Olmaz olamaz benim işim var açılsın şu server bi an önce bence en geç yarın sabaha karşı açılır bu server daha geç açarlarsa oynayamıycam çünkü işlerim var.Kaç gündür milleti bekletiyolar ya deli oldum zaten yeni skiller açmıştım SOS düşürdüm keyfini çıkaramadan kapattılar serverı bi an önce açsalarda kurtulsak şu eziyetten
HAKLISIN BİRAZ DUSUN SEVRER HANGİ SAAT TE ACILACAGINI ANLARSIN TURK SAATLERİNE GORE
ADAM LAR HERKEZ 12 9.30 LA 13 10.00 ARASINDA GİREBİLECEK YAZMIS. BU SAAT ARASINDA GELCEK YANİ 5 SAAT T OLABİLİR 10 DK DA OLABİLİR.
İyide aynı anda acılması lazım cunku bizde oyuna giremedigimizdewww.silkroadonline.co.kr den bak ogren diyodu bunu yazmıslarsa kesinlikle aynı zamanda acılır..
bence de aynı anda açılcak thecruel doğru dio
ya çılsın artık yaaaaa
of açılsın da şu görevi bitiriim level 11 im ama daha level8 görevi yapıyom git 30 tane yeoha blood topla dedi 29 oldu 30 ararken dc oldum kafayı yedim ztn n00bum oynamam lazım
bu arada bu SRO 'da kaç server var diyosunuz ya kore serverı filan kaç tane war ve adları ne söler misiniz
Kore fransa avrupa japonya benim bildiğim 4 tane
ya onlara nasıl üye olunuo bilio musun
bi şey yüklemek gerekio mu?
FRANSA AVRUPAYA GİRMİYOMU? TABİİ BEN PEK ANLAMIYOM KUSURA BAKMA
PATLADIM SIKINTIDAN YAW
ya hala açılmadı
Girmesine giriyo ama ülkelere ait serverlarda açılabiliyo mesela diabloda türkiye serverı olduğu gibi
arkadaşlar google de aradım bi site de 6 saat sonra açılacağını sölio