Şimdi Ara

------KESİN BİLGİ------ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS

Kore fransa avrupa japonya benim bildiğim 4 tane

Saol Dostum Aydınlattığın İçin
  • 2 hafta sonra girersiniz oyuna olur biter gunz online kasın o arada(çok pis adam doğrarım lvl 30 lukları bile)
    www.gunzonline.com
    ehe buda bizimkilerin gunz için açtığı site (soldatta dahildir.)
    www.soldat-tr.com
    bu sitede guna girmek için menüden türkçeyi seçin sonra foruma basın üye olun biri ünlü türk oyunu soldat(2 serverimiz var bu oyunun) diğeride gunz hatta siteyi silkroada bile teşvik edebilirim.

• ya benim çok piz canım sıkıldı yaa msn adreslerinizi verin de konuşalım biraz
    benimki :sencer266@hotmail.comsohbet ederiz
  • Soldat türkiye ha? ne dandik oyunmuş o öle

Ama gunz fena deil zati televizyonda da görmüştüm adamlar oynuyodu action bi oyun bi ara denicem
  • ya werdikleri saat sonunda oyunu açmazlarsa.o zaman kafayı yeriz artık bekle babam bekle.açsalarda +3 bowuma kavuşsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloder

arkadaşlar google de aradım bi site de 6 saat sonra açılacağını sölio

hangi site o link verebilir misin?
  • Alın oynayın sıkıntınızı alır ben her gün oyun bitirmeden bırakmıyom walla bakıyom sro açılmamış hemen bu oyuna giriyom takla felan atlattırıyom adama zevkli oluyo hele bende bi SARAY TAKLA taktiği war ki

http://www.miniclip.com/trialsmountainheights/index.htm
  • arkadaşlar Troy kore serverında değilmi??? :(((((
    eer diilse o kadar indirdim onu 5 saatim b.ku b.kuna gitti üff yaaa
  • Troy serverı yani bizim oynadığımız serverler AVRUPA serverı zannedersem ki büyük ihtimal öyledir sen bu siteden download etwww.silkroadonline.net
  • YAAA YARDIM YAAAAA

YA BENİM BU SİLKROAD BU SEFERDE HATA RAPORU VERİYO SİLDİM YÜKLEDİM(3 KERE) AMA HALA VERİYO YAA HATA RAPORUNU
    YA BEN NAPACAM VEYA ŞÖYLE SORUYUM SİZDE DE VERİYOMU
  • bu oyun açılmazz bu koreliler bizi kekliyor yaa bu oyun 14 saat deil 24 sonra bile açılmaz böle giderse
  • quote:

Orjinalden alıntı: sencer266

Troy serverı yani bizim oynadığımız serverler AVRUPA serverı zannedersem ki büyük ihtimal öyledir sen bu siteden download etwww.silkroadonline.net

haa tamam bn de ordan indirdim.saol yardım için bn onu kore serverı sandım da
  • ayrıca koreyle aynı anda açılacağını sanmıyorum
  • Bence aynı anda açılacak çünkü oyuna girmeye çalıştığında serverlar kapalı daha fazla bilgi içinWWW.SİLKROADONLİNE.CO.KR adresine bakın diyo ben baktım japonca bişeler dio kore japon fazla bi fark olmadığı için avrupa serverına girmeye çalışırken kore sitesi linkini verdiği için ve de kore serverı da yapımda olduğu için ikisini de aynı firma yaptığı için koreyle aynı anda açılır bence
    BU DA SANA KAPAK OLSUN !!!
    wayyy be ben neymişim be abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51AD0C618 -- 12 Ocak 2006 14:16:32 >

• YAAAAAAA BU SEFERDE
    SİLKROAD İS ALREADY EXECUTED YAZIYOOO
  • 2 kere açtın anlamındadır bikere açınca beklicen
  • YAA BEN LİNEAGE YA Mİ BAŞLASAM YAAA

YAA 4 KERE SİLDİM YÜKLEDİM AMA HALA HATA RAPORU VERİYO

VALLA AĞLIYACAM

SİZ AÇILSIN DİYE DUA EDİYOSUNUZ BE HATA VERMESİN DİYE

• oyun açık olmadığı veya int bağlantıda srn olduğu zaman yapıo bi ara intte arıza vardı bendede rapor veriodu int düzelince geçti
  • gunz online serverleri çöktü diye biliyorum
  • YA OYNAMIYORUM KARDEŞİM. MİLLETLE DALGA GEÇİYOLAR BUNLAR. HACKLEYELİMMİ SİTEYİ.

HIHAHAHAHAHA

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.