Hahaha çok komiksin 1 numara 2 kere yutulmaz bayat esprileri ısıtıp ısıtıp getirmeyin server statusden kontrol ediyo millet artık forumdan takip eden az
KANDIRDIIIM. LANET OLSUN ÇOK KÖTÜYÜM YAAA.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
AMA KABUL EDİN HEPİNİZ YEDİNİZ.
Ya güzel arkadaşım millete bişeyler yedirmeye ne kadar meraklısın ya sen zaten yaptılar bu şakayı diorum 1.sinde yedikte 2.sinde nie yiyelim ben onu anlamadım ama sen mutlu olacaksan tmm yedim say
quote:
Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS
Ya güzel arkadaşım millete bişeyler yedirmeye ne kadar meraklısın ya sen zaten yaptılar bu şakayı diorum 1.sinde yedikte 2.sinde nie yiyelim ben onu anlamadım ama sen mutlu olacaksan tmm yedim say
yaw kardeşim senin gibiler yüzünden millet daha da sinir oluyo zaten kafan bozuk
quote:
Orjinalden alıntı: sencer266
quote:
Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS
yaw kardeşim senin gibiler yüzünden millet daha da sinir oluyo zaten kafan bozuk
git o zaman dışarda gez vakit öldür bizide burda sinirlendirme sadece sen sinirli değilsin bu forumda herkes beklemekten sıkıldı ve sinirleri gerildi anlamıyosun herhalde biz burda birinden bi bilgi gelirse faydalanalım die bekliyoruz senin gibi ufaklıkları eğlendirmek için değil foruma bırakılan her yazıyı okuyorum 10 dakikada bir kontrol ediyorum server durumunu biri belki bişey yazarda böyle beklemekten kurtuluruz die ama sen şaka yaptım nasıl kandırdım felan olmuyo.
Sen gidip kumda felan oynasana
bak dostum yeni oldugum kesin ama böyle artistliğin luzumu yok ayrıca ben seni desteklerken bana niye çatıyosun anlamıyom
ben lord mudur nedir onu yadırgıyorum dedigimde şu bak lord kardeş herkesin kafası bozuk ve sen böyle insanları dahada yıpratıyosun şimdi anlamıssındı herhalde
KANDIRDIIIM. LANET OLSUN ÇOK KÖTÜYÜM YAAA.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
AMA KABUL EDİN HEPİNİZ YEDİNİZ.
ben bu yazıyı alıntı yapmak istedim yapamadım onun için karışıklık oldu
AYRICA UFAKLIK SENSİN THE WAR TİME IN MASTER I BURDA ONA GORE
Biri benimi çağırdı? Yoksa benden başka lorddamı var burada.
Kusura bakma sen alıntı yaparken bş hata yapmışsın bende lord gevezeliğe devam ediyo sandım ordan alıntı yaptım bende hata tekrar kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: sencer266
Alın oynayın sıkıntınızı alır ben her gün oyun bitirmeden bırakmıyom walla bakıyom sro açılmamış hemen bu oyuna giriyom takla felan atlattırıyom adama zevkli oluyo hele bende bi SARAY TAKLA taktiği war ki http://www.miniclip.com/trialsmountainheights/index.htm
daha çok sinir oldum
sen ne dersinki sencer ikide bi ban ban diye
heh sıra bana mı geldi şimdi herkese dayılanıyonuz zati