Şimdi Ara

------KESİN BİLGİ------ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    birde bu 24 saat 30 dk olayı genelmi yoksa koreye özelmi
  • Sabret 10 saat kaldı dayanın gençler ben uyrum şimdi şöyle bi 5-6 saat keyfim yerine gelir ondan sonra oyunda gelir değmeyin keyfime
  • Deus Laming den 30- olanları çıkarıcakmışsınız. Doğrumu dur? Sizden birini almak istiyorum eğer öyle olursa.
  • yaw bi açsalar şu oyunu artık oynasak sinirden piskopat olcam
  • HADİ BAKALIM SON HESAPLARIMA GORE 2.40 DA ACILCAK SANIRIM... emin degilim
  • az kaldı beyler dayanın beklediğimize değecek eminim ....

AMA TEK KORKUM CHAR'LARA BİŞİ OLMASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: __pega__

quote:

Orjinalden alıntı: LordFight

quote:

Orjinalden alıntı: __pega__

quote:

Orjinalden alıntı: LordFight

Deus Laming den 30- olanları çıkarıcakmışsınız. Doğrumu dur? Sizden birini almak istiyorum eğer öyle olursa.

tmm da orası nere sro damı bu dediin server

Anlaşılan hecelemeden yazınca anlamıyorsun.

"Deus(DeusManus)" "Laming(LamingCorp)"den 30- olanları çıkarıcakmışsınız. ............. Gerisinide açıklamama gerek varmı bay şaklaban.

tmm da çok zeki arkadaşım sen yanlış foruma msj çekmişsin burası silkroad forumu
    o dediin yer yok (deusmanius) yada sen açtıysan bilmem serverı

İstersen Forum üyelerine biraz bak. Deus Manusun Server olduğunu kim söyledi. DeusManus a soru sordum yaww. Allam ya

• LamingCorp üye felan cıkartmayacak zaten kac kisiyiz ki
  • sen "laming" yasmıssın bu ne oluo acaba??????????*
    **silkroaddaki severlar:aege,troy,xian**
  • off yeter artık ama yaw.. su an saat 18.00 . ve hala server acılmamıs.. bence yarın yani (ayın 13 ü) saat 09.59 da acılır bu server.. gıcıklık deilmi yapar bu herifler bunu...
  • Şu andan itibaren 8saat kalmıştır bu saatler içinde a.ıolacağı kesin diyorlar.
  • en geç ayın 13ünde saat 10 da açılcak dio bunu bide türkiyeye göre ayarlarsak ayın 13ünde saat 3te açılcak yani daha 6 saat 42 dk var
  • yawww amaaan işte uğraşmayın yaaa

adamlar 24 saat 30 dk sürecek diyo ve 13 ocak 10.00 da dio(kendii ülkelerinde) yani bu gece ye denk geliyo galiba
  • Guildden adam çıkarılacak mı bilmiyorum ama sanmıyorumda nerden çıktı şimdi bu zaten az kişiyiz biz guild dolu ağzına kadar çıkan olmaz sanmıyorum herkes birbirini tanıyo ama sen yinede oyuna girince lidere sorarsın hiç bi bilgim yok yani anlıyacağın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.