Şimdi Ara

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
14.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pessak198823

keşan otogarda in oradan şehir merkezine hiç çıkma otogardan birine sor otogarın hemen sağ tarafında alt tarafta meyve sebze hali binası var onun az ilerisinde kyk yurdu var zaten görürsün dışı rengi kırmızıya bakan binalar topluluğu.

teşekkürler kardeş
  • Bugün kayıt için balkan yerleşkesine gittim. Stajımı geç bitirdiğim için elimde mezuniyet belgesi benzeri bir dilekçe vardı. İçeri girdim belgemi kabul etmediler okuluna geri git "Geçici Mezuniyet Belgesi"nin aslını getir dediler. Neyse atladık arabaya hiç mola vermeden öğle sıcağında İstanbul'a geri döndük okula girdik müdür yardımcısıyla konuşuyoruz. Müdür yardımcısı YÖK'ün yayınladığı bir kağıt gösterdi bize "Sorumluluk sınavı vs. nedeniyle 3-7 Eylül arasında diplomasını alamayan öğrenciler için kayıt tarihi uzatılmıştır" benzeri bir yazı yazıyordu. Hemen aradım Öğrenci İşlerini Daire Başkanlığını ayın 7sinden sonra diplomamı alıp kayıt yaptırmamı söylediler.
    Şimdi bu masa başında oturan insanı cisim bilmiyor mu bu açıklamayıda bizi öğle sıcağında alel acele İstanbul'a yolluyor. pessak198823 hocam dediğin gibi kimsenin kimseden haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 5 Eylül 2012; 14:35:24 >

• quote:

sen ne diyorsun kardeşim! Bak ben de dün gittim.Bende üniversite mezunu olduğum için bizimde üniversite diplomaları 4 sene sonra veriliyor mezun olduğum için lise diplomam öğrenci işlerinde bende mezuniyet belgesiyle gittim adam baktı baktı sonra öğrenci işleri başkanlığına gidip sordu o çıkışta kağıtları toplayan geri zekalılara. Sonrada bununla yapamam lise diploması getir dedi.
    Kardeşim dedim siz ne biçim iş yapıyorsunuz üniversitenin açıkladığı kayıt için gerekli belgelerde mezun olanlar için hiç birşey koymamışsınız biz nerden bilecez dedim lise diplomasının şart olduğunu.Bileceksin diyor bana yemin ediyorum adamı dövecektim orda hemde şöyle bir durum var bende ben önceden yusuf çapraz uygulamalı okuluna gidip ordaki adama mezuniyet belgesini gösterdim tamam bununla gel dedi.Orda olmaz diyor.Allahtan yakın yerdeyim ona rağmen sabah 8 de gelmişim fazladan 2 saat bekledim çünkü öğle arası girdi haydi git dilekçe yaz git lise diploması al gel bittimi hayır bu seferde askerlik erteleme belgesi istedi.Bak yine oda yok istenen belgeler arasında neyseki akıllılık edip getirmiştim yanımda.
    Birde şöyle birşey var yani; Zaten bu okul bana lisans diploması verdiğine göre bende sana aslını getirdiğime göre zaten lise mezunu olmamama imkan yok ama bürokrasi ve formalite işte.Bütün gün yolculukta ve akşam evde amma küfür ettim.
    Böyle işte değişen bir şey yok maalesef önüne gelen salakları torpille işe veriyorlar bu salaklarla maalesef heryerde karşılaşacağız.Ya izmir falan uzak yerden olsaydım ne yapıcaktım ben tamamen şansım varmış.

Banada diplomam yoksa mezuniyet belgesinin aslını getir diye geri yolladılar çok garip. YÖK bundan 2 hafta önce yazı yayınlamış hadi onu geçtim aynı yazı geçen senede yayınlanmış ve millet kaydını yaptırmış. Ya işlerine gelmiyor yada herşeyden bihaber bunlar.

• Burada 4 yıllık İşletme Bilgi Yönetimi bölümünü kazandım.Sonunda bugün lisedeki derslerimin tamamını temizledim.Müdür "Geçici Mezuniyet Belgesi" verdi.Bununla kayıt yaptırabilirsin dedi.Diplomayı valilik falan imzaladıktan sonra biz okuluna fakslayacağız dedi.Senin artık liseyle ilişkin kesildi dedi.Şimdi "Trakya Üniversite'sinin Sitesindeki Kayıt İçin İstenen Belgelere" baktım.Diploma ya da Mezuniyet Belgesi yazıyor.Şimdi yarın gideceğim "Geçici Mezuniyet Belgesi" ile sorun olmaz inşallah.

Orijinalden alıntı: turnike_85_85

Burada 4 yıllık İşletme Bilgi Yönetimi bölümünü kazandım.Sonunda bugün lisedeki derslerimin tamamını temizledim.Müdür "Geçici Mezuniyet Belgesi" verdi.Bununla kayıt yaptırabilirsin dedi.Diplomayı valilik falan imzaladıktan sonra biz okuluna fakslayacağız dedi.Senin artık liseyle ilişkin kesildi dedi.Şimdi "Trakya Üniversite'sinin Sitesindeki Kayıt İçin İstenen Belgelere" baktım.Diploma ya da Mezuniyet Belgesi yazıyor.Şimdi yarın gideceğim "Geçici Mezuniyet Belgesi" ile sorun olmaz inşallah.

Elinde geçici mezuniyet belgesinin aslı varsa sorun olmaz büyük ihtimal. Bizim okul sınav haftası olduğu için e-okul mezuniyet belgesini vermiyor demişti. Sizinki nasıl verdi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Hard Coder

quote:

Burada 4 yıllık İşletme Bilgi Yönetimi bölümünü kazandım.Sonunda bugün lisedeki derslerimin tamamını temizledim.Müdür "Geçici Mezuniyet Belgesi" verdi.Bununla kayıt yaptırabilirsin dedi.Diplomayı valilik falan imzaladıktan sonra biz okuluna fakslayacağız dedi.Senin artık liseyle ilişkin kesildi dedi.Şimdi "Trakya Üniversite'sinin Sitesindeki Kayıt İçin İstenen Belgelere" baktım.Diploma ya da Mezuniyet Belgesi yazıyor.Şimdi yarın gideceğim "Geçici Mezuniyet Belgesi" ile sorun olmaz inşallah.

Elinde geçici mezuniyet belgesinin aslı varsa sorun olmaz büyük ihtimal. Bizim okul sınav haftası olduğu için e-okul mezuniyet belgesini vermiyor demişti. Sizinki nasıl verdi acaba

Lise Müdürü imzası,kaşesiyle Mezuniyet Belgesinin aslı ama "Geçici Mezuniyet Belgesi" ibaresindeki "Geçici" kısmı kafamı bulandırıyor.

• quote:

Lise Müdürü imzası,kaşesiyle Mezuniyet Belgesinin aslı ama "Geçici Mezuniyet Belgesi" ibaresindeki "Geçici" kısmı kafamı bulandırıyor.

Liseden mezun olduğunu gösteren belge işte elindeki. Diploman hazırlanana kadar geçerli. Kayıt merkezindeki gerizekalı benim belgemde "İlgili Makama" yazdığı için kabul etmedi. Yahu liseden mezun olduğuma dair okulun resmi yazısı daha ne istiyorsun . Ama seninkini kabul ederler sıkma canını

quote:

Liseden mezun olduğunu gösteren belge işte elindeki. Diploman hazırlanana kadar geçerli. Kayıt merkezindeki gerizekalı benim belgemde "İlgili Makama" yazdığı için kabul etmedi. Yahu liseden mezun olduğuma dair okulun resmi yazısı daha ne istiyorsun . Ama seninkini kabul ederler sıkma canını

kabul ettiler.kaydımı tamamladım sonunda.

• Ders kaydı yapılıyormuş nasıl yapacağız , internetten mi yapılıyor yoksa okulda mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: okandmrk

quote:

300 -350 tl arası rahat ev bulursunuz Keşandan.Bazı mallar benim 19 sene yaşadığım şehri benden daha iyi bildiklerini iddia ediyorlar.Neyse onlar anladı kendini.
    Yurtlar o kadar pahalı değildir.Zaten hepsi evden bozmadır devlet yurdu hariç.Keşanda öğrenciler için yapılmış özel yurt binası yoook.Kyk yurduda zaten 2 yıllık üniversite vardı daha önceden onun için yapılmş bir yurt bu 4 yıllık daha yeni yapıldı o yüzden yurdun kapasitesi herkesi almaz.Ama eve çıknalar olur falan filan yedeklerdende çıksa üzülmeyin banada 289. yedek çıkmıştı 2 haftada sıra gelmişti gidip kaydımı yaptırmıştım.
    Ayrıca yurtlar standarttır.Yani tuvaletler var banyolar falan var işte odada değil ama onların yeri ayrı.Genelde ilk sene için iyidir yurt.Ama Okula epey bir uzaktadır Otobüs parası+yurt ücreti= ev kirası olur ayriyeten internetten sorarak olmaz bu işler gelirsiniz kayıt yaptırdıktan sonra Keşana sorar öğrenirsiniz bu ne ya Allah Allah madem beğenmiyordunuz bulunduğunuz şehirden tutturu verseydiniz bir üniversite.Her yeri İstanbul gibi görmek aramak haksızlıktır Türkiyede istanbul gibi kaç şehir var?

Bu arkadaş 19 sene boşa yaşamış. Neden diyeceksiniz

1 3 tane özel yurt var keşanda
    2 300 ev bulursan atakent yada belkooptan soyle hemen tasınayım. Ev kiralarının en ucuzu 450 den baslıyor.
    Ben geçen sene Keşan KYK'da 85 ıncı yedektim 2 ay sonra sıra geldi :)

İlk olarak üslubuna dikkat et beni çoluk çocukla uğraşmak zorunda bırakma.Sen daha gömleklerin dışarda lise okurken ben üniversiteyi yarılamıştım.Beni sinir etme.
    Demek ki o sen oluyorsun üzerine alınıp cevap verdiğine göre iyi en azından farkına varmışsın.

Evet bu kişinin yazdıklarının hepsi uyduruk gerçekle alakası olmayan şeylerdir zaten bunlar sadece okul yurt kipa arası mekik dokurlar başkada bir yer bilmezler.

Yine söylüyorum Keşan'daki özel yurtların hiçbiri bu amaca hizmet için yapılmamış olup apartman bozması evlerdir.Yani özel olarak öğrenci yurdu şeklinde değildir.O yüzden pahalıdır.

Ev kiralarına gelecek olursak bir kere ben bu kişi gibi bazı sakatatlarımdan konuşmuyorum. Benim Ablamın Atakentte evi var ve kirası 300TL.Kız öğrenciler kalıyor.Ayrıca belkoop ta dahada ucuza bulabilirsiniz Keşanda ev sıkıntısı olmaz. İleriki yılları bilemem ama şuan durum bu isterseniz tanıdıkların kiralık evlerinden de fiyatlar alıp yazıyım sizlere 400 den yukarısı yoktur tabi öyle çok lüks geniş evler istemiyorsanız.Onlarda zaten atakentte yok şehir merkezindeler
    Belli ki bu arkadaşa KYK geç çıkması biraz dokunmuş.Bu söylemlerinin o sebepten olduğunu düşünüyorum.Bu kişi gibi saygısızlar hiçbiryerde kabul görmezler ve saygıda görmezler.Birde öğrenci olacak.

adam sana düzgün cevap vermiş neyin davasını yapıyorsun?

10 yıldır keşan'a gidip gelirim 1 tane düzgün terbiyeli rastlamadım hepsi ağa hepsi başbakan

• quote:

1. Sınıf güz döneminde kaydı siz yapmıyorsunuz otomatik olarak öğrenci işleri yapıyor.Siz sadece 24 eylülde okul açıldığında danışmanınız atandığında kayıt formlarını size imzalatacak o kadar başka birşey yok.Aldığınız dersleride sistem açıldığında öğrenci bilgi sisteminden öğrenci numarınız ve tc nonuz ile görebilirsiniz.

Teşekkürler
  • quote:

1. Sınıf güz döneminde kaydı siz yapmıyorsunuz otomatik olarak öğrenci işleri yapıyor.Siz sadece 24 eylülde okul açıldığında danışmanınız atandığında kayıt formlarını size imzalatacak o kadar başka birşey yok.Aldığınız dersleride sistem açıldığında öğrenci bilgi sisteminden öğrenci numarınız ve tc nonuz ile görebilirsiniz.

Öğrenci bilgi sisteminde Kayıtlanmanın altında Kayıt Yenileme var oraya girdiğimizde alınabilecek dersler ve seçili dersler var. Kimisi dersleri seçtim diyor yapmamıza gerek var mı?
    Herkes otomatik diyorda içime kurt düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 17 Eylül 2012; 18:50:01 >

quote:

Öğrenci bilgi sisteminde Kayıtlanmanın altında Kayıt Yenileme var oraya girdiğimizde alınabilecek dersler ve seçili dersler var. Kimisi dersleri seçtim diyor yapmamıza gerek var mı?
    Herkes otomatik diyorda içime kurt düştü

Ben anlamadım hiç birşey. Bi işlem yapcaz mı yapmıcaz mı? Yapmıcaksak neden seçilebilecek dersler diye koymuşlar oraya? Ayrıca bütün dersler zaten zorunlu orda seçilebilecek ders yokki.

• quote:

Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri okuyacak kardeşlere de yeni program hayırlı olsun bu arada.
    Dosya organizasyonu ve işlemleri ile yapısal programlama dersleri kaldırılmış onun yerine bol bol tenis,zeybek oyunları koymuşlar bol bol spor yaparsınız artık sahada yok ama neyse.

Haftanın 2 günü boş

Hocam naptın geliyomusun derslere? Geliyosanda sınıfta herkes bi havada zaten konusmuyo kimse kimseyle tanışalım görüşelim

arada bir geliyorum dostum malum KPSS vesaire bayağı bir vaktimi alıyor bilgisayar programlama derslerini kaçırmıyorum pazartesileri senin adın ne tanışalım tabi gerçekten konuşmuyorlar biz daha ilk günden tanışmıştık hadi ben neysede yeni aynı dönem olanlarda birbiriyle pek konuşmuyor.=)

Batuhan hocam benim adım. Programlama dedinde adam çok saçma yerden girdi ya. Bilmeyen adam için çok kötü oldu yani o konular herşeyi anlattıktan sonra gösterilir. Daha değişken tanımlamayı göstermeden o saçma komutları gösterdi

Evet tamamen katılıyorum Batuhan.Olmadık yerleri mesela sanki biz salakmışız gibi tekrar tekrar anlattı fakat anlatılması gereken yerleri hiç anlatmadı nerdeyse mesela bir define dan bahsetti sonra ifdef,endif falan hiç bahsetmedi direk örneğe girdi.Birde sınıf kalabalık tahtayı perdeyi çok zor görüyoruz yani=)

Konuştum ben ya asıl olaya bu hafta giricekmiş. Perde olayına gelincede önlere oturmak gerekiyo hemen miyop var bide bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.