bunlarda storage de duran itemler adam buldukça satıyorum. şu an guilddekilere veriyorum işleri bitince alıp satıyorum. 42+3 8 criti bow 3 milyona gitti geçenlerde.
adam seni ii kazıklamış ben geçen gün lvl 38 +3 bowu 2.8 m sattım lvl 42 bow en az 4-5 m eder
Güzel trade de şu 103 kritik atan ezik kim onu merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: Legolas
buyur SS
quote:
Orjinalden alıntı: poison
quote:
Orjinalden alıntı: Legolas
buyur SS
+9999999999999
ohaaaaaa....
hea bide kardes guild nedemek .. ogame de cok rastlanan bi olaydı kardes ittifak yada dost ittifak diye 2 ye ayırırlardı.. simdi sro da dusman guildlerdemi var aralarından kardes olanları seciyorus.. saten bu tarz oyunlarda hemen susam sokaına cevirirler kardes guild yok dost guild , amca oğlu guild.. sacma sapan uğraslar iste yapıcak isyok tabi boyle kardes tayinleri falan ...
Tnnt eskiden mu oynuyodu beni tanır :D aynı serverdaydık
quote:
Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS
Güzel trade de şu 103 kritik atan ezik kim onu merak ettim
ya millet bşi sorcam daha yeni trader olduğumuzda dielimki mal taşıcaz şimdi nerden nereye nekadarlık mal taşımak en ideali olur soyleyinde bende trader olduğumda ole yapim
terbikler walla güzel iş çıkarmışınız
quote:
Orjinalden alıntı: redlion999
ya millet bşi sorcam daha yeni trader olduğumuzda dielimki mal taşıcaz şimdi nerden nereye nekadarlık mal taşımak en ideali olur soyleyinde bende trader olduğumda ole yapim
Yeni 20 olup Trader'lık yapacaksan Çok zorlanırsın. Özellikle Downhang kıyısında.. Yapacağın en iyi yer Jangan>Downhang tır ama dediğim gibi en az 24ten sonra gitmek lazım..
Yaw ben o malların yarısıyla 6 ay geçiniyorum
Lan serhat bizim kervan deilmiydi o tabi ben yesilnet teyim hehe
quote:
Orjinalden alıntı: karsbersky
Lan serhat bizim kervan deilmiydi o tabi ben yesilnet teyim hehe
Aynen öle ama eskidi bu resim.. Yeni bikaç büyük kervan yapıp koyacam buraya..
evet yeni resimler istiyoruz
biliyorum konuyla alakası fazla yok ama ben hunter olursam nası para kazanacam bide bu traderlar nası lvl atlıo ¿¿¿¿¿¿¿
quote:
Orjinalden alıntı: black_pearl
biliyorum konuyla alakası fazla yok ama ben hunter olursam nası para kazanacam bide bu traderlar nası lvl atlıo ¿¿¿¿¿¿¿
Hunter'lıkta fazla para yok.. trader ile anlaşıyorsun malı verdiğinde sanada belli bir para veriyo [Vermeyedebilir].. Trader lvl'ı ise Bi yerden biyere malı getirdiğinde sana ex verir ve bunlar toplanarak lvl atlarsın..
helal olsun serhat al sana benden RAP en yakında biz de sizin unionunuzdan olcaz insallah