onlar polis gördüğün kadarı ile onlar zevk için yapıo.
Valla helal olsun abi..
Bi biz beceremedik belki yeni başladığımızdan dolayıdır. 2 sefer trader olayına girdim 2 side başarısızlık.Anlamadığım ilk seferinde tamam thief daldı yattım ,2. seferde ise hunter daldı bi anlam çıkartamadım adam deveyi kesti bende sinirlendim oyundan çıktım.Thief olsa o kadar sinirlenmez dim.
Ama ne hikmetse ufak meblada olsa 3 sefer thief lik yapabilmem şans mıdır? yoksa trader lara bir gıcıklıkmı var? anlayabilmiş deyilim.Neden derseniz thief kende npc thief ler çıkıyor ama rahatlıkla kesebiliyorum,keza trader ikende ama player thief ler hemen çöküyorlar.En çok zoruma gidende;"abi az önce ben yattım bu adam nasıl böle gidebiliyor anlamıyorum." demek oluyor.Yani bu npc lere karşı deyil onların lvl ve star'a göre çıktığını biliyorum.
Bazen oluyor quest yaparken adamlar yanımdan geçiyorlar bi "ahh" çekiyorum ulen biz nie yapamıyoruz? diye 3-5 saniye sonra tmm gidiyorum ulen diyorum.5. adımda "ya yine yatarsak?" diyip paşa paşa quest e dvm ediyorum. Neyse bu resimler gerçekten çok güzel başarılı bir iş çıkartmışsınız tebrikler.Keşke bende orda olsaydım diyorum şuan
quote:
Orjinalden alıntı: Legolas
trade diyolarda hepsi 1 star trade. topla 20 tane adam kervan de geç. yap bakalım 2 star göreyim kervanını
Yani ne demek şimdi bu.. 2 yıldız Trade'de ne varki.. Tek Başıma Yapıyorum Ben.. Senin amacın Bizi Kötülemek ve Çekememek. Eğer Daha iyiyseniz Buyrun Yapın ve SS'leri koyun buraya ama nerde o yürek..
quote:
Orjinalden alıntı: HaYaLeTR
5 yidliz yapmam zati bn hirsizim ama 4 yildiz caldim vede cikan npc thieflerin ne kadar guclu oldugunuda biliyorum yani kimsenin bna oyunu oretmesine gerek yok
Arkadaşım Oyunu Sana Öğretmiyoruz ama Sen 4 yıldız Çalmadın. Yerdeki Dökülmüş olan malları almışın.. Yani Bu Theiflik Değil.. Leşcilik oyundaki tabirle..
Zaten bişey Yaparsınız ömür boyu Konuşursunuz.. Biz Bu Kervan İşini Her Akşam Tekrarlıyoruz. İsteyen Buyursun Para sıkıntımız hiç yok Canımız Ne isterse alabiliyoruz oyunda.. Zaten Guildde +3 İtemi olmayan çok az kişi var onlarda yeni katılanlar..
Lütfen Çekememezlik yapmayın ve Saygı Duyun. Ben senin o açtığın Başlıkta Sana bi saygısızlıkta bulunmadım. Sende Burda yapma böyle şeyler..
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
quote:
trade diyolarda hepsi 1 star trade. topla 20 tane adam kervan de geç. yap bakalım 2 star göreyim kervanını
Yani ne demek şimdi bu.. 2 yıldız Trade'de ne varki.. Tek Başıma Yapıyorum Ben.. Senin amacın Bizi Kötülemek ve Çekememek. Eğer Daha iyiyseniz Buyrun Yapın ve SS'leri koyun buraya ama nerde o yürek..
2 yıldız trade de player thiefler saldırabiliyo. Ben trade yapmam thief im ben. ama zamanında 3-4 star trade koruyuculuğu yaptım.
quote:
quote:
quote:
2 yıldız trade de player thiefler saldırabiliyo. Ben trade yapmam thief im ben. ama zamanında 3-4 star trade koruyuculuğu yaptım.
Sağol söylediğin için ben bilmiyordum 2 yıldız da saldırdıklarını.. 3-4 yıldız kervan korumak değişir. bi lvl 20 adamın kervanını korursun 3 yıldız çok kolay.. bi lvl 30 adamın o zaman görim ben seni.. Hem Trade yapmam ben demişsin. Sen sadece bi Meslek yapılıyo sanıyorsun heralde.. Para ihtiyacınıda hep thief'likten çıkarıyorsundur sen.. 5 yıldız kervan kessen ki zor bi ihtimal.. Düşeceği 100k paradır. Ben bi turda 130-150k para alıyorum 1 yıldızda..
Thieflik sadece zevk içindir. Başka şey için değil bence..
ewt thieflik zevk işi. 30 milyon gold var. paramı niye ordan çıkarayım ? kimse saldıramadıktan sonra toplamışın 20 tane 1 star trader kervan mı yani o ?
bu benim bu topicle ilgili son mesajımdı
thieflık sadece zevk işidir demısın orada yanlısa dusersın normal bı kervandan 100k kazanıyorsan thıef olrak onun 2 3 mıslını alırsın bunu bılmıs ol thıeflık gercekten zor bı meslek zevkı yok cunku kım gorse dalıyo yanı katıl gıbısın oyunda butun hunterlar fln ben yapmak ıstedım ama kolay fln degıl
Sedat 35 olucam ama lag'tan oynayamıyorum oyunu bişey oldu dünden beri..
quote:
ewt thieflik zevk işi. 30 milyon gold var. paramı niye ordan çıkarayım ? kimse saldıramadıktan sonra toplamışın 20 tane 1 star trader kervan mı yani o ?
bu benim bu topicle ilgili son mesajımdı
hmm 30m varsa bi SS koyabilirmisin buraya oyunda büyük bi para bu ve kasmak için uğraşmak lazım.. Eğer Atmıyorsan SS bekliyoruz..
bunlarda storage de duran itemler adam buldukça satıyorum. şu an guilddekilere veriyorum işleri bitince alıp satıyorum. 42+3 8 criti bow 3 milyona gitti geçenlerde.
Bu sensen Helal Diyorum.. lvl 53 ama başkasıysa
walla burda TnnT diye bi arkadaş var. Eğer osmanlı guildinden tanıdığın varsa sorabilirsin.
Hangi Serverdasın bu arada..
xian
ok.. TnnT Arkadaşım benim diğer forumdan. Neyse Çok iyi kasmışsın. Helal diyorum.
TnnT niye girmiyo bu aralar biliyormusun..
quote:
ok.. TnnT Arkadaşım benim diğer forumdan. Neyse Çok iyi kasmışsın. Helal diyorum.
TnnT niye girmiyo bu aralar biliyormusun..
walla bende göremiyorum
ohaa abi ne yaptın bu char ney böyle BRAVOO SANAA HELAL OLSUN
BİR NUMARA SENSİNNN
hee gusel kervanmıs. kalabalık kervanlardan cok tırsıyom .. ben traderım eer ki onumde kalabalık bir kervan gorursem yolumu deistiriyorum.. cunku kalabalık kervanın thiefleri basen bana musallat oluyo ... aklıma gelmisken size bi sey anlatıyım bi keresinde aldım deveyi cıktım yola karsıma bitane player thief cıktı adamın devesi vardı nerden yuruttuyse . birden adam pesime takıldı yanımdan ilerliyo .. sonra onun devesine saldırması gereken 2 tane npc thief cıktı ve bana saldırdı.. anında yere yatırdılar beni sonra da user thief benim malları aldı.. adamın lvl cok yuksekti sanırsam.. ama kac bilmiyom... adam cok iyi numara yaptı bana helal olsun diyesim geldi..