Şimdi Ara

¯¯¯***--- Kervan Neymiş Görün ---***¯¯¯

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sürekli Bazı arkadaşlarımız Yazıyor..Trader'lık nedir nasıldır diye. İşte Size Bi Yaptığımız Kervan Görüntüleri..

iSTANBUL Guild'inin Kurduğu Kervan Türk Guildleri ile birlikte yapıldı.. Kardeş Guild'imiz Yeşilnet ve bi DeepFear üyesi vardı Aramızda..

İşte Size SS'ler ..

Kervan Downhang'tan Hotana ve Hotan'dan Jangana Yapılmıştır..

Devamı Gelicektir.. Kervanı Gece Yaptığımız için Çoğu iSTANBUL üyesi online değildi.. Kervan daha da büyüyecek ve arkası Gelecektir..

• ehuhuhu o kadar kisi trader lık yaptıysa helal derim o kadar adamı hizaya sokmak gercekten zordur. ama o kadar zevkli bi trader a benzemiyo trader yapacaksanız 5 yıldız malı yuklucen jangana tasıcan o zmn zevki cıkıyo thiefler le catısmak falan monster kesmek eglenceli gelmedi...
  • alibaba ve kırk haramiler
  • cusss yaw ama hepsi 1 yıldızdır kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan266

cusss yaw ama hepsi 1 yıldızdır kesin

Hayır arada 2 ve 5 yıldız taşıyan bi arkadaşımız vardı.. Kalabalıktan yararlanıp Malı Kolayca Götürdüler..
  • epeyde para kazanmışsınızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Crusher -- 4 Şubat 2006 21:21:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen burada bir soru sormak istiyorum. 1 yıldızlık kervan ile maksimum ne kadar kar edilebiliyor? bir de çıkan npc hırsızların durumu nedir? lvl 20de düzgün yapılmış bir karakter rahatça halledebilir mi bu işi? forumda var gerçi bunlar ama o bir kılavuz yazı olduğu için belki fazla detaya girmemiştir diye soruyorum.
  • Şimdi trader we hunter daha karlı çıkıyorlar bu kesin fakat daha oyunda kurulmuş doğru düzgün we koordine bir thief takımı bile yok...Eğer olursa bu işler çok zevkli we dengeli bir hal alacak...Ama yinede en mantıklısı tabi büyük kerwanda 3-5 yıldızları içerde saklamak we çewresine 1-2 yıldız döşemek...Hayırlısı bakalım daha nice büyük kerwanlara we büyük ambushlara....(tabi benim bilgisayar oyunu oynamama izin werirse artık her açtığımda 10 dakka sonra reset yiyorum silkroad benim makinayı bozuyo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ShineOn_

hemen burada bir soru sormak istiyorum. 1 yıldızlık kervan ile maksimum ne kadar kar edilebiliyor? bir de çıkan npc hırsızların durumu nedir? lvl 20de düzgün yapılmış bir karakter rahatça halledebilir mi bu işi? forumda var gerçi bunlar ama o bir kılavuz yazı olduğu için belki fazla detaya girmemiştir diye soruyorum.

Trader'lıkta her lvl'da kervan için farklı ücret alıyorsun.. lvl 20de Downhang > Jangan toplam 45k Kâr yaparsın.. Ben lvl 33üm Downhang > Jangan 100k Kâr yapıyorum. Yani lvl'ın ne kadar yüksekse o kadar Kâr yapıyorsun.. Ben Hotan > Jangan Tek Yıldız 200k alıyorum öyle gidiyor..

ama benim sana tavsiyem 24 olmadan başlama . Down kıyısında BAcaksızlar [Earth Ghost] Seni hemen yatırırlar.. 24de yeni silahını alıp rahat yaparsın..

• trade diyolarda hepsi 1 star trade. topla 20 tane adam kervan de geç. yap bakalım 2 star göreyim kervanını
  • ne dir bu savaş anlamıyorum . ( 2 star yap göreyim) neden bu sataşma anlamıyorum yada bu bir sataş mamı. ne yapalım elimizden bu geliyor 1 yıldız yapıyoruz. istersem 5 yıldız yaparım ama neden risk yapayım.
  • 5 yildiz yaparsin jangan kapisindan cikar cikmaz npc thiefler tarafindan yatirilirsim e tabi haliyle 5 yildiza en az 3 tane koruma tutman lazim belki o arabian camelle dock a kadar dayanirsin
  • legolas we hayalet_Tr hayatınızda kaç kere 5 yıldız yaptınız gelin sizi hotan götürüyim 5 yıldız bakalım npc tifler ne yapıcak kapıdan çıkınca.
  • 5 yidliz yapmam zati bn hirsizim ama 4 yildiz caldim vede cikan npc thieflerin ne kadar guclu oldugunuda biliyorum yani kimsenin bna oyunu oretmesine gerek yok
  • bırak bu işleri yaa gel götüriyim seni 5 yıldız sen tif görmemişsin
    kendini bişi zannediğiosun o caldığın malları gördüm 25 k kar yapıosun ona seviniosun
  • wallahı guzel karvan
  • Güzel çıkmışım
  • Size bi soru

thief ler para - mal çalo trader ler ticaet - pazarlık ile kazanıo

peki hunter ler ne boq ii o ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.