F

Yarbay
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
361722 Gün Cezalı
356919 gün 3 s. 27 dk. kaldı
Gönderileri
toshiba regza 32 inç. tv aldım service only den usb üzerinden divx avi film izleyebilirmiym acaba arkdaşlar lg için yapmışlar forumda konusunu gördüm bu tv içinde mümkünmüdür.
Arkadaşlar pokemon emerald oynuyorum fakat bazı mağaralarda yuksek yerlerde vede su diplerinde oyun sisler içinde oluyor video sitelerinden baktım herkezde boylemi diye oyun gayet normal gozukuyor sorun nedir acaba ??? Resim aşağıdadır..

Arkadaşlar hata açık ve net kaç gündür bu hata ile uğraşıyorum ama hala başaramadım denemediğim yöntem kalmadı ama yapamadım yardımlarınızı bekliyorum

windows 7 starter kullanıyorum pc türü netbook
Arkadaşlar Win 7 starter kullanıyorum fakat java,flash gibi win ınstaller kullanan programları yukleyemiyorum bu hata yuzunden internette ne kadar araştırdıysamda sorunun bir türlü çözümünü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar karakterler dualtranslardir, isteğe göre itemlilerdir. Gizli sor cvp butun bilgiler bulunmaktadır. Fiyat olarak bişey düşünmedim alacak olanlar pm atabilirler.
Satışta oyun parası ve gerçek parayı kabul etmekteyim.
Bnde 170.48 drfiveri yukluydu sanırım oyunlarda dha yuksek fps alma amaçlı olarak driveri guncelliyim dedim 180.84 beta3 surumunu indirip yukledim fakat pc açılınca çözünürlük bozuk oluyo , renkler 4 bit oluyor ve ayarlanmıyorda tek çare driveri silmek arkadaşlar yokmu bunun bir çözümü veya nedeni ?

Xp 32 bit Sp3 İşletim sistemim
Sparkle Calibre 8600 gt Ekran kartım var.
Arkadaşlar stock fan ile q6600 idle iken 44-47 derece arası %25 kullanımda iken 65-70 derece arası load iken ise 90-95 derece arası stock fan için normal değerlermi bunlar stock fanın üzerinde macun var diye ben surmedim macun fark edermi ?

Birde fan tavsiye ederseniz ne almalıyım kasam tt m5 ben tt big typhoon düşünüyorum olurmu acaba ?
Arkadaşlar ben bugun yeni bir sistem kurdum fakat bir harfe surekli basınca yada yazdığım yazıyı backspaceye surekli basarak silmeye kalkınca durmadan surekli yazmak veya silmek yerine durarak teker teker yazıp veya siliyor acaba nedeni nedir bunun ?
Evet arkadaşlar imzamdaki sisteme gore hoş kasa onerilerinizi bekliyorum.Limitim 180 ytl kadardır.

Ben bu kasayı beğendim :http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=VJ2000BWS
Evet arkadaşlar herkezin en çok beğendiği versiyondur 1.01e ama ne yazıkki şuan için internette bulmak çok zor bulsanız bile kurunca bugdan oynanmamakta ama sizler için temiz bir 1.01e files buldum buyrun indirin ve kurun ;)

http://rapidshare.com/files/155829952/1.01e_Server_Files_Frienz_.rar

Not : bu bilinen frienz mu filesi değildir. editlenmiş halidir.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar
Forum İmzası:
" From yesterday to today.. "

'Fαєωσχ`'
Forum İkinci El İmzası:
Her Ürünü Bulabileceğiniz Dükkanım
http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=137824
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
My Netbook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.856
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 6.453 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.