Şimdi Ara

Kertenkele yakaladım ne yapayım? [ SS'li ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
2
Favori
11.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok güzeldi,dışarılarda dolanmasına gönlüm elvermedi. Yakaladım ve boş bir akvaryuma koydum. Beslemek istiyorum ancak hayvancağız orada hiç rahat edemez ufacık bir şey.Zaten neyle besleyeceğimi de bilmiyorum. Bir yandan su kaplumbağalarıma atıp bir şölen yaşatayım diyorum ama yine kıyamıyorum. Doğaya salasım da gelmiyor, ne yapsam?

Kertenkele yakaladım ne yapayım? [ SS'li ]  Kertenkele yakaladım ne yapayım? [ SS'li ]
     Kertenkele yakaladım ne yapayım? [ SS'li ]  Kertenkele yakaladım ne yapayım? [ SS'li ]

• onu bulduğun yere koy. serbest bırak, o kendi karnını doyurur, bişeyler avlar.

seni birisi hapsetse, kendini nasıl hissedersin?

yabani, kapalı alana alışık olmayan bir hayvana bunu yapman büyük eziyet.

amaç hayvan beslemekse seçenek çok, kuş al, balık al besle...

ama yazık günah şu hayvana. ona da kendine de bir iyilik yap ve onu özgürlüğüne kavuştur. hadi..
  • dikkat et gözünden kan fışkırtıp seni felç edebilir !1,1i1i1
  • hocam kedi olsa anlarımda kertenkele?? soğuk kanlı doğa hayvanını doğaya salmaya gönlünün el vermemesi??
  • em onu
  • Benim kuzen sakızdan tasma yapıp gezdiriyodu bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

hocam kedi olsa anlarımda kertenkele?? soğuk kanlı doğa hayvanını doğaya salmaya gönlünün el vermemesi??

Bilader çok tatlı ya dokunmaya kıyamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaratık nedir [SS'li]
    11 yıl önce açıldı
    Çiçeğim nasıl SS li
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Benim kuzen sakızdan tasma yapıp gezdiriyodu bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

em onu

Bunu yazmak icin girmistim. Simdi cikiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VURAK ALAK
  • lan oğlum ne iğrençsiniz lan biri kobra besler biri kertenkele biri helikopter böceği antartika gibisiniz köpekten bile hoşnut kalmıyorum süs köpeği hariç beslicekseniz kedi tavşan falan alın
  • hocam sırtına torpil bağla torpili yak serbest bırak
  • Ben Olsam İçine 2-3 Sinek Koyardım Yerse Beslerdim Yemesse Salardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

VURAK ALAK

Kertenkele yakaladım ne yapayım? [ SS'li ]

incee çok ince
  • Sanırım geko cinsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orochimaru37

Ben Olsam İçine 2-3 Sinek Koyardım Yerse Beslerdim Yemesse Salardım

Ben de düşündüm sinek koymayı ancak; sineği yakalayabileceğim tek yol sineği çakmak ve deodorant yardımıyla yakıp öldürmek.. Ölüsünü atarım akvaryuma ama kertenkeleciği besleyelim derken zehirlemeyelim bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

onu bulduğun yere koy. serbest bırak, o kendi karnını doyurur, bişeyler avlar.

seni birisi hapsetse, kendini nasıl hissedersin?

yabani, kapalı alana alışık olmayan bir hayvana bunu yapman büyük eziyet.

amaç hayvan beslemekse seçenek çok, kuş al, balık al besle...

ama yazık günah şu hayvana. ona da kendine de bir iyilik yap ve onu özgürlüğüne kavuştur. hadi..

Balık ne hisseder nasıl düşünür bilmem ama kuş gibi en özgür olması gereken bir hayvanı alıp kafese kapatmak da bana göre insanlık dışı birşeydir ve büyük eziyettir.
  • beslenirmi bu lan kaldır at tövbe tövbe bu hayvan evdeyken ben rahat edemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Orochimaru37

Ben Olsam İçine 2-3 Sinek Koyardım Yerse Beslerdim Yemesse Salardım

Ben de düşündüm sinek koymayı ancak; sineği yakalayabileceğim tek yol sineği çakmak ve deodorant yardımıyla yakıp öldürmek.. Ölüsünü atarım akvaryuma ama kertenkeleciği besleyelim derken zehirlemeyelim bir de

Bak Ozaman Evde Kıyıda Köşede Böcek Falan Vardır.Onu Yedir Yanlız Çiğ Ver

• Gecko bu yurdışında besleniyor hatta bende beslemek isterdimde bulamadım bunların bir sürü renklisi var çok güzel seninki süpermiş kesinlikle besle burdakilere aldanma hayvan sevgisi yok ne yediğine gelince muhtemelen sebze yemiyecektir sen yinede marul yedirmeye çalış ama yemez şimdilik salam vs verebilirsin yerse ? bunlar canlı yer sadece canlı gördüklerinde yer sinekte yerler ama kıpıdaması lazım mesela canlıyı öldür ver yemez şimdilik dediğim gibi idare et canlı yem al sonra akvaryumda beslenir yalnız orayı dekore et sadece karanlıkta ve mağaralarda uyurlar onun için böyle mağara gibi dekor yerleştir onun gireceği şekilde internette var bir sürü aksesuar yere ise onlar için kum vardır ondan koy kaya vs böyle dekore et öyle yaşarlar şimdi tam anlatamıyorum youtubeden bak gecko feeding vs araştır öğrenirsin çok güzel hayvanlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.