Şimdi Ara

''KERO'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RunAwA

adamın inn de 8 sayfa full uniq bulmuslar

Kardeşim zaten inn hostess 8 sayfa...
    Adam hiç pot mot koymuyor mu neyle gidiyor cz' ye?
    Scrollar dd. spear. vs itemler , potlar , str kıyafetler , gerekli takılar derken adamın inv.' de yer kalmaz adamda inn' e koyar bazılarını...

Değişik değişik cevaplar vermeyin iceman002 kardeşim açıkladı işte herşey bundan itibaren...

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

K2 keronun carı soycakmış

ytl le satmak ıcın adamlar malum para sıkıntısı cekıo
  • arkadaşımın dediğine katılıorum ''kero''nun gözlem altına alınmasebebi clanınında çıkan tüm itemlerin onun bankasında olmasıdır...bizim bi abinin onla samimiyeti baya ileri derecede war onn da sölediğine göre ''bizim clan ile kestiğimiz tüm boslardan düşen bütün itemler bende /kero/ da kalıyordu...birde kendime az torpil yapıyordum bnm uniqlerim diğerlerine göre daha çok artılı idi...birde bankada o kadar çok değerli item olunca gözlem altına alınmış oldum ...kısacası ban yemedim .....''diyor adam...(bizede abimizin söylediği.ben o abiye inanıyorum çünkü kero itemlerini ona weriodu bizim abi ona weriodu felan.)birde birşey diyeceğim size o görew bugu yapanların felan expleri geri gitti ben ban yiyen görmedim bu 1 . 2. ise kero dediğiniz char kendini devamlı cz de ewil lerde ksatırıyordu magelere hatta ilk 80 de orada oldu.

Orjinalden alıntı: Mirage Dagger

quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

saçma sapan konuşmayın kimse el emeğiyle +5 rol toplayamaz bu örnek yeterlidir heralde

+5 rol.O daha iyi.Adamlar +4 rofden bahsediyor.+3 rof için 27 tane rof gerekli.Buda her droptan cıkmadı desek kac kere FELANKOR'u kesmeleri lazım

bi kere +3 rof basmak icin 16 tane rof gerekli

emınmısın
    not: nasıl hesapladın ne kadar denedıysem 16 cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalee31 -- 18 Temmuz 2007; 12:36:01 >

Koxper olmak Bir Başkadır...

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Orjinalden alıntı: OrtamCocugu

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Kero neden ban yedi peki tam olarak bilen var mı içinizde ben ilk kez gördüm bu ban meselesini?

Üstünde Çok Fazla Değerli İtem Bulundurdugu İçin Gözetim Altına Aldılar Charı..

Tövbe ya harbi bunun için ise bence çok komik bir neden düşünsenize akşam haberlerinde şöyle bir haber.

Beramusun 80 level asası kunt üzerinde aşırı miktarda eroinle yakalandı.Sadece eroinde değil clanında yapılan araştırmalara göre çok sayıda +10 shard,+11 raptor +21 rebrith sheller ve 10 adet cep telefonu ele geçirildi.Kuntun açıklaması ise aynen şu oldu: '' Valla meeemur bey o eroin değil anneme un almıştım onu eve götürüyordum siz çevirdiniz.Kesici aletler ise satmıyoruz biz onları yiyoruz yiyiciyiz biz yesenize olum.Cep telefonlarıda clandaki arkadaşları işletiyoruz vallaha bak'' oldu.

Aynen buna benzemiş yani bence çok saçma aşırı unique itemden yakalanan kunt 999 days ağır ban cezasına çarptırıldı.

Kendi haline bırak, Olsun !

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

quote:

quote:

saçma sapan konuşmayın kimse el emeğiyle +5 rol toplayamaz bu örnek yeterlidir heralde

+5 rol.O daha iyi.Adamlar +4 rofden bahsediyor.+3 rof için 27 tane rof gerekli.Buda her droptan cıkmadı desek kac kere FELANKOR'u kesmeleri lazım

kıskanıonuz gi geldi +4 rof olayı yok olsa bile normal adamlar fire drake cıktıından beri isilioon felankor dönüo

Kim kıskanmazki?Beramusta +8 dual shard arasa Weiweur clanına sorarsın.+3 uniq takı arasan o clana sorarsın.Her sey onlarda yahu!Kim kıskanmazki?Sen Czde +8 cleaverlarla dolas,adam +8 shardlarla dolassın!

Clan içi organizasyon,Arena Taktikleri (Cz,Ft vs),Asist ve Başkan arasında ki fikir uyumu,aktiflik zamanı Clanı kral yapar.

dal vardıda tutmadık mı?
    Yaz dendide yazmadık mı?
    Siz verdiniz almadık mı?
    SÖYLENENİ YAPMADIK MI???

• quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

a$iri derece de +li uniqeler yuzunden ban yedi diye biliyorm

Mage yi alıorum haberin olsn
    Since 2005
  • KERO EN ÇOK NP Sİ OLAN KİŞİ.BİRÇOK KEZDE KRAL OLDU.BERAMUSA MAL OLMUŞ BİRİ.SENİN BENİM GİBİ BİR OYUNCU DEĞİL KERO.

Orjinalden alıntı: EqArTiN

KERO EN ÇOK NP Sİ OLAN KİŞİ.BİRÇOK KEZDE KRAL OLDU.BERAMUSA MAL OLMUŞ BİRİ.SENİN BENİM GİBİ BİR OYUNCU DEĞİL KERO.

son mesaj tarihi: 18 Temmuz 2007; 13:40:10

KERO EN ÇOK NP Sİ OLAN KİŞİ.BİRÇOK KEZDE KRAL OLDU.BERAMUSA MAL OLMUŞ BİRİ.SENİN BENİM GİBİ BİR OYUNCU DEĞİL KERO.

Taa..18 Temmuzda Açılmış Olan Konuya Neden Mesaj Yazıorsun

Orjinalden alıntı: |Bloody Bug|

quote:

Taa..18 Temmuzda Açılmış Olan Konuya Neden Mesaj Yazıorsun

Önceki konu kapandı da o yüzden.

DUpe Hile ile lvl kasma ne varsa vardı adamda koskoca nickini enden değişti sanionuz bvanlanmamak için ama kurtulamadı

analmadığım konu kerodan sizene bişi farkedermi :S

arkdaşım sen malmısın yoksa ölemi gösteriyosun kero kasasında çok item bulundurmktan ve kasasında milyarlarca gb olmaktan banlandı

Galatasaray TÜRKİYE'dir
  • Yha kunt yani kero iso dan felankordan vs vs ... bosslardan çıkan itemi tüm clan kero ya werior oda ihtiyacı olana dagıtıyor... Olay bundan ibaret... Ve BAN lamadı charını gözetim altına aldılar...

Orjinalden alıntı: splitz

quote:

DUpe Hile ile lvl kasma ne varsa vardı adamda koskoca nickini enden değişti sanionuz bvanlanmamak için ama kurtulamadı

analmadığım konu kerodan sizene bişi farkedermi :S

arkdaşım sen malmısın yoksa ölemi gösteriyosun kero kasasında çok item bulundurmktan ve kasasında milyarlarca gb olmaktan banlandı

Kasanda 21Gb Ta$iyabiliyosun ancak. 1 milyar gb ne demek senin ahberin varmi ? .
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

a$iri derece de +li uniqeler yuzunden ban yedi diye biliyorm

evet ßankasında 20 küsür iron neckless iron belt 30 küsür ring of felankor vede ytl item satmaktan ban yedi gmler acılmıyıcak diyor ama şuan kero

L1la die ßir Char ile oynuyor O charda ciddi derecede saglam :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.