Şimdi Ara

Kentkonut-TOKİ Kocaeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
22.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu hem sıcak sayılabileceğinden hemde bilgi paylaşımı amaçlı buraya açıyorum. Son katılım tarihi 20 Mart.
    İki ayrı konut projesi. En pahalısı 60.000 lira. 75-77m2. Biraz küçük. Direk linkleri veriyorum çünkü ödeme planı biraz detaylı.

Özellikle TOKİ den evsahibi olanların bilgi paylaşımlarını bekliyor ve haberi olmayanları haberdar ediyorum...

http://www.kentkonut.com.tr/yuvacikknt/yvcknt.asp
    http://www.kentkonut.com.tr/yenkrz/krzlbhce.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk41 -- 3 Mart 2009; 16:51:28 >

• eminim faydalı bir başlık olacak. hep merak ederim tokiden alanlar memnunmu diye. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

eminim faydalı bir başlık olacak. hep merak ederim tokiden alanlar memnunmu diye. saygılar
    toki den ev alıp halihazırda oturanlara mutlaka danışın, çok kötü duyumlar alıyorum, malzeme en ucuzu, işçilik berbat zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

toki den ev alıp halihazırda oturanlara mutlaka danışın, çok kötü duyumlar alıyorum, malzeme en ucuzu, işçilik berbat zaten

Alıntıları Göster
    tokiye para kaptırmayın arkadaşlar,evleri rezil malzeme en adisi,dayımların evi 2.sene sonunda dökülmeye başladı öyle bir yapmışlarki maximum 2 sene gidiyor boya fayans vs..tokiden ev alırken 2 kere düşünmek gerek.

• quote:

Alıntıları Göster
    Yalnız bu evler TOKİ'nin değil, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin. Bir de bu evlerden alabilmek için 1 yıl İzmit'te oturma şartı varmış. Bilginize.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Burda malum 17 Ağustostan sonra heryer TOKİ. Şikayet edende yok valla. Kafama takılan sadece biraz küçük olması aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk41

Burda malum 17 Ağustostan sonra heryer TOKİ. Şikayet edende yok valla. Kafama takılan sadece biraz küçük olması aslında.

Alıntıları Göster
    tokinin evlerinin iskeletleri sağlamdır korkmayın ama iç malzeme ve işçilik SIFIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

Katılıyorum Biz yatırım için iki tane 3+1 den aldık kardeşimle bana ama berbat daha oturulmdan dökülüyor.İçeriye su girmiş boya kabarmış,kapılar ve boyalar berbat vs,vs....

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurTuğra

quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

Katılıyorum Biz yatırım için iki tane 3+1 den aldık kardeşimle bana ama berbat daha oturulmdan dökülüyor.İçeriye su girmiş boya kabarmış,kapılar ve boyalar berbat vs,vs....

Alıntıları Göster
    Sonuçta TOKİ'nin yapması gereken işi verdiği taşeronları adam gibi denetlemek, onu da yapmıyor demek. Yine de binaların taşıyıcı sistemleri Perde duvar olduğundan sağlamdır. Almayı düşünüyorsanız içini de kendiniz kaliteli malzemeyle yaptırırsınız ihtiyaç olduğunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Sonuçta TOKİ'nin yapması gereken işi verdiği taşeronları adam gibi denetlemek, onu da yapmıyor demek. Yine de binaların taşıyıcı sistemleri Perde duvar olduğundan sağlamdır. Almayı düşünüyorsanız içini de kendiniz kaliteli malzemeyle yaptırırsınız ihtiyaç olduğunda.

Alıntıları Göster
    Toki yapmıyorki toki sadece aracı oluyor yapan bir firma biz tokinin evlerinde oturuyoruz ama ankaranın lüks sitelerinden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Alıntıları Göster
    Bu bahsedilen daireleri bilmiyorum ancak Toki = Kolpa olayına katılmıyorum. Toki çok çeşitli ve çok geniş kitleye ev yapmaktadır. Türkiye'de genelde fakirlere yaptığı evlerle tanındığı için ve dolayısıyla bu evlerin malzeme kaliteleri çok düşük olduğundan böyle damgalar yedi Toki. Toki, 50bin TL'yede ev yapıyor, 150 TL'yede. Şahsen yüksek kaliteli olarak tabir edilen ve yüksek dereceli memurların alabildiği konutlardan aldık biz 2 sene önce 140 bin TL'ye. Şu ana kadar kooperatifler dahil, çok daha pahalıya bir çok ev almış olmamıza rağmen şunu diyebilirim ki, Toki'den aldığımız konutun malzeme kalitesi, şimdiye kadarkilerin en iyisiydi. Ha 60 bin TL'ye satılıyormuş bu konudaki evler, bunların malzeme kalitesi hiç kuşku yoktur ki düşük olacaktır. Çok ihtiyacı olan yoksa almasını önermem o ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Bu bahsedilen daireleri bilmiyorum ancak Toki = Kolpa olayına katılmıyorum. Toki çok çeşitli ve çok geniş kitleye ev yapmaktadır. Türkiye'de genelde fakirlere yaptığı evlerle tanındığı için ve dolayısıyla bu evlerin malzeme kaliteleri çok düşük olduğundan böyle damgalar yedi Toki. Toki, 50bin TL'yede ev yapıyor, 150 TL'yede. Şahsen yüksek kaliteli olarak tabir edilen ve yüksek dereceli memurların alabildiği konutlardan aldık biz 2 sene önce 140 bin TL'ye. Şu ana kadar kooperatifler dahil, çok daha pahalıya bir çok ev almış olmamıza rağmen şunu diyebilirim ki, Toki'den aldığımız konutun malzeme kalitesi, şimdiye kadarkilerin en iyisiydi. Ha 60 bin TL'ye satılıyormuş bu konudaki evler, bunların malzeme kalitesi hiç kuşku yoktur ki düşük olacaktır. Çok ihtiyacı olan yoksa almasını önermem o ayrı mesele.

Alıntıları Göster
    Toki hep kötü ev yapar diye bir şey yok.
    Pahalı ve lüks yapıları da mevcuttur. Hatta bu yüzden çokça eleştirilmişti. (Sözüm ona buradan elde edilen karla ihtiyacı olanlara düşük fiyatlı konutlar yapılmış. Ne kadar doğru bilemiyoruz. )

Bknz: Ataköy Konakları

(Direk toki yapmamıştır, toki güvencesi altında yapılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 3 Mart 2009; 15:57:24 >

• gercekten cok uygun gözüküyor .kuraya tabi olan nedir dairenin kendisimi yoksa hangi daire oldugumu, onu çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

gercekten cok uygun gözüküyor .kuraya tabi olan nedir dairenin kendisimi yoksa hangi daire oldugumu, onu çözemedim
    Önce hak sahibi olacaklar kura ile belirleniyor, başvuran herkeze yetecek kadar daire yok.

Sonra kimin hangi daireyi alacağı belirleniyor. 24 ayda teslim.
  • quote:

Önce hak sahibi olacaklar kura ile belirleniyor, başvuran herkeze yetecek kadar daire yok.

Sonra kimin hangi daireyi alacağı belirleniyor. 24 ayda teslim.

Alıntıları Göster
    tekirdagda yapilan tok ievleride bence cok kalitesiz oldu iyi arastirmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

tekirdagda yapilan tok ievleride bence cok kalitesiz oldu iyi arastirmak lazim

Alıntıları Göster
    izmir uzunderedeki evler daha taşınan olmadan dökülmeye başladı.
    ucuz etin yahnisi misali son derece kalitesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

izmir uzunderedeki evler daha taşınan olmadan dökülmeye başladı.
    ucuz etin yahnisi misali son derece kalitesiz.

Alıntıları Göster
    Kocaeli de neden şikayet yok hiç, kafam katıştı. Belki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sıkı denetliyordur??

Bu civarda şikayet edeni ne duydum ne gördüm valla.

Doğalgaz ve uydu tesisatıda fiyatlara dahil, kombiyi evsahibi kendi alıyor.
  • quote:

Kocaeli de neden şikayet yok hiç, kafam katıştı. Belki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sıkı denetliyordur??

Bu civarda şikayet edeni ne duydum ne gördüm valla.

Doğalgaz ve uydu tesisatıda fiyatlara dahil, kombiyi evsahibi kendi alıyor.

Alıntıları Göster
    sap la samanı karıştırıyorsunuz, toki 2 şekilde ev yapıyor 1. cisi ihaleye çıkıyor arsa bu, buraya şukadar katlı, şu metrekare ev yapacaksınız anahtar teslim kaça yaparsınız diyor, endüşük fiyat verene (yada eş-dost-akraba v.s) ihaleyi veriyor ki evler gerçekden berbat, bakınız ben istanbul halkalıda satış fiyatı peşin 150.000 olan böyle bir evde oturuyorum, evin duvarları yamuk mutfağı rezalet, kapılar berbat, kullanılan tüm malzemeler 3. sınıf, bu eve bu parayı veren salaktır diyorum kendi kendime
    2. si toki gelir paylaşımı adı altında büyük yapı firmalarına arsa verir sen yap sat bana payımı ver der ki bu evlerle tokinin bir bağlantısı yoktur sadece parasını alır. Bakınız Halkalıda soyak olimpiyakent , Avrupa konutları, Ihlamur evleri ki bunlar gerçekden lüks ve süper evlerdir.
    Sonuç Tokinin ihale ile yaptırdığı evler beşpara etmez, gelir paylaşımı ile yapılan konutlar kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

sap la samanı karıştırıyorsunuz, toki 2 şekilde ev yapıyor 1. cisi ihaleye çıkıyor arsa bu, buraya şukadar katlı, şu metrekare ev yapacaksınız anahtar teslim kaça yaparsınız diyor, endüşük fiyat verene (yada eş-dost-akraba v.s) ihaleyi veriyor ki evler gerçekden berbat, bakınız ben istanbul halkalıda satış fiyatı peşin 150.000 olan böyle bir evde oturuyorum, evin duvarları yamuk mutfağı rezalet, kapılar berbat, kullanılan tüm malzemeler 3. sınıf, bu eve bu parayı veren salaktır diyorum kendi kendime
    2. si toki gelir paylaşımı adı altında büyük yapı firmalarına arsa verir sen yap sat bana payımı ver der ki bu evlerle tokinin bir bağlantısı yoktur sadece parasını alır. Bakınız Halkalıda soyak olimpiyakent , Avrupa konutları, Ihlamur evleri ki bunlar gerçekden lüks ve süper evlerdir.
    Sonuç Tokinin ihale ile yaptırdığı evler beşpara etmez, gelir paylaşımı ile yapılan konutlar kalitelidir.

Alıntıları Göster
    Bu projeler ikinci türe giriyor. İşin büyük kısmını Kocaeli B.Belediyesi yaptırıyor Kentkonut a. Kanımca Toki ile doğrudan bağlantısı yok. Seçimden sonra yakın zamanda benzer uygulama olmaya bilir.

• quote:

Bu projeler ikinci türe giriyor. İşin büyük kısmını Kocaeli B.Belediyesi yaptırıyor Kentkonut a. Kanımca Toki ile doğrudan bağlantısı yok. Seçimden sonra yakın zamanda benzer uygulama olmaya bilir.

Alıntıları Göster
    toki piyasa rayici ev satıyor malzeme kalitesini bilmem ama tek avantajı uzun vade ev parasını bir araya getiremem diyenler için güzel , yoksa ucuz değil
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.