|
KENEVİR GERÇEĞİ - NEDEN YASAK? ÜLKEMİZİ KURTARIR MI?



-
-
mesela ekmek arası yapıp yesek ne olur ?
-
bir şey olmaz.
Ayrıca videoyu sonuna kadar seyretmeden peşin hükümle,klasik algı ile,ön yargı ile yorum yapmayın. seyredin sonra gelin tartışalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 2 Kasım 2020; 17:5:31 > -
-
yok biliyorum da kullanamıyorsun ki muhtemelen şimdi çılgınlar gibi eksek ambargo yiyeceğiz...
-
Anne taraf Samsunlu.
Eskiden bizim oralarda yetiştirirlermiş. İp falan bir şeyler yapıyorlarmış. Çok değerli bir bitkidir.
Öte yandan kenevir dediğimiz şey neden narkotik olarak görülür anlamam. Sigaradan kat kat kat zararsızdır.
En azından keyfi var. Şimdi uyuşturucuya özendiriyormuş gibi algılanabilirim. Fakat kenevir uyuşturucu bile sayılmaz oysa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 2 Kasım 2020; 17:39:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08
Bu mesaj silindi.knk çelikten x kat dayanıklı olmayan malzemeleri mikiyorlar galiba.
-
kenevirin türkiyede tüketimi yasak ama üretilmesi ve çeşitli alanlarda kullanılması yasal diye biliyorum, ama birçok açıdan değerli bir bitki
-
ilaç sanayinde kullanılması serbest sadece. öteki alanlarda maalesef kullanılmıyor veya kullandırtılmıyor desek daha doğru.
-
şimdi bu kenevir ağaç ormanından 25 kat daha fazla oksijen üretiliyormuş ya bunu istanbul'un göbeğine eksek nasıl olur?
şimdi birileri çıkıp otçulara gün doğar diyeblir. ama bu 1 dönümlük alan polis kontrolünde olacak ve tarla 7/24 güvenlik kameraları ile izlenecek. başka bir tedbir olarak görevliler bu bitkinin tohumlarını toplarsa boş gövde ve yaprakları hiç kimseninin ilgisini çekmez,kötü niyetli kişilerin hiç bir işine yaramaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08şimdi bu kenevir ağaç ormanından 25 kat daha fazla oksijen üretiliyormuş ya bunu istanbul'un göbeğine eksek nasıl olur?
şimdi birileri çıkıp otçulara gün doğar diyeblir. ama bu 1 dönümlük alan polis kontrolünde olacak ve tarla 7/24 güvenlik kameraları ile izlenecek. başka bir tedbir olarak görevliler bu bitkinin tohumlarını toplarsa boş gövde ve yaprakları hiç kimseninin ilgisini çekmez,kötü niyetli kişilerin hiç bir işine yaramaz.
Vay be bunu ilk defa duyuyorum.
-
hatta bence MARS ta oksijen üretmek için, marsta sağlam iplik,kumaş üretmek için,sağlam bina malzemesi üretmek için, hatta bu bitkinin tohumlarından biyo yakıt üretilebiliyor.
yani mars projesi için biçilmiş kaftan kenevir bitkisidir.
-
Afyon diye şehrimiz var ama elin afganı geçiyor bizi ben de bunu kaldıramıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X