Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 tane alirsiniz caniniz sıkıldımı atın kırın stress atarsiniz.
    sirf apple diye, kafani telefonun ekranina sokup facebooka girmek...
    izlemesi komik olacak. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size iphoneların sevdigim bir özelligini söyleyeyim
    örnegin günboyu dışardayım, şarj bitti, starbucks yada mcdonaldsa girip oturuyorum, şarja takınca 20-30 dakikada hızlı şekilde doluyor.
    bir kere samsung aldım rezil oldum, yahu telefon 3 saatte şarj olmuyor, hemen sattım uğraşmamak icin
  • Tam tersi olmasın :)

• Arkadaşlar Iphone 7 çıktığında Iphone SE fiyat bandında ne kadar geriler, 1650 lerde görebilir miyiz acaba ?
  • 640p dediğin ekranın boyutu 4 inç farkındaysan ve Retina.
    2gb ram iOS'un kullanımı için gayet yeterli bir miktar.
    1.642mah A9'un enerji verimliliği sayesinde daha uzun bir pil ömrü sunuyor.
    1.2mp ön kamera video görüşmelerinde bir sorun yaratmıyor.
    16gb hafıza seçeneğinin yanında 64gb hafıza seçeneği bulunmakta.
    Bluetooth 4.2 var. Ayrıca Bluetooth olmayan iPhone modeli yok.
    Apple'ın kendi NFC modeli Apple Pay var.
    FM Radio yok fakat internet üzerinden radyo dinleme imkanı var.

Ben de seni alkışlıyorum eleştirmek için eleştirdiğin için.
  • Şu özelliklerde hele bu fiyatta bir telefonun Samsung Sony çıkarsa götünüzle gülersiniz

Ama Apple oldumuu vauvv süperr şahane oluyor..Herkes büyük sevmek zorundamı bilmem ne mi daniskaları..

Yahu 4.0 inç nedir ? Ne göreceksin ne okuyacaksın ne izleyeceksin...

Ben film izlemem oyun oynamam sade müzik dinlerim konuşurum küçük ekranı severim diye zıplayanlarda sadece küçük diye 2400 lira verecek kadar beyninden mahrum mu acaba :)
  • forester34 F kullanıcısına yanıt
    İlk defa senden duydum . Plus un şarj olması 2-2.5 saat diyorlar
  • İşin komik tarafı çalıştıgım yerde 2 kişi iphone 5s kullanıyor. 1 kişide lg g2 var. iPhone cular sürekli şarj cihazlarını getiriyor saat 4-5 gibi telefonlarını şarja takıyorlar. Verdiğin parayla rezil olmak böyle birşey herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 23 Mart 2016; 17:37:20 >
  • 4 inch nedir ben onu anlayamadım. eline aldınmı oyuncak telefon gibi geliyor bırakın yok abi ben küçük ekran seviyorum ayaklarını 5 inch tir küçük telefon 4 inch değil .telefonun yanına birde mercek alın ekrandaki yazıları okumak için :D

• çok itici bi telefon nedense hiç bi modeline ısınamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

640p dediğin ekranın boyutu 4 inç farkındaysan ve Retina.
    2gb ram iOS'un kullanımı için gayet yeterli bir miktar.
    1.642mah A9'un enerji verimliliği sayesinde daha uzun bir pil ömrü sunuyor.
    1.2mp ön kamera video görüşmelerinde bir sorun yaratmıyor.
    16gb hafıza seçeneğinin yanında 64gb hafıza seçeneği bulunmakta.
    Bluetooth 4.2 var. Ayrıca Bluetooth olmayan iPhone modeli yok.
    Apple'ın kendi NFC modeli Apple Pay var.
    FM Radio yok fakat internet üzerinden radyo dinleme imkanı var.

Ben de seni alkışlıyorum eleştirmek için eleştirdiğin için.

haklısın hocam 1642 mAh baya bir kullanım süresi sağlıyor haklısın.

• BAŞLIKTA HATA VAR

KENDİSİ KÜÇÜK FİYATI BÜYÜK OLACAKTI

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

2016 4.0"

Komik olan sen ve senin gibiler işte.
    Sanki Apple iPhone 6S'den sonra büyük ekran çıkarmayacak, sanki bu cihaz yeni nesil bir iPhone gibi davranıyorsunuz. Bakın herkes tepsi gibi telefon taşımak istemez. Sırf bu sebeple ben iPhone 6'dan vazgeçip 5S'e yönelecektim ki Apple bu telefonu çıkardı.
    Düşünün ki iPhone 6S. Ama küçük ekran sevenler için aynı donanım 4" ekrana yerleştirilmiş. Bence gayet güzel. Hatta çok güzel. Boşuna ekranına pikseline bilmem neyine laf etmeyin.
    Evet Sony'de güzel cihazlar yapıyor küçük ekranlı. Ama Android. Sevmiyorum Android'i. Bence bir iOS değil.

Çok boş insanlar var forumda birbirlerine bir telefon için hakaretler ediyorlar. Okudukça sinir oluyorum.

Kişisel fikrim bu telefon olmuş ay sonunda alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: forester34

size iphoneların sevdigim bir özelligini söyleyeyim
    örnegin günboyu dışardayım, şarj bitti, starbucks yada mcdonaldsa girip oturuyorum, şarja takınca 20-30 dakikada hızlı şekilde doluyor.
    bir kere samsung aldım rezil oldum, yahu telefon 3 saatte şarj olmuyor, hemen sattım uğraşmamak icin

Kesinlikle Apple telefonları daha hızlı şarj oluyor. yarım saatte şarj edip işime devam edebiliyorum.ayrıca şarj %1 kalıncaya kadar internette sörf yaptırıyor, samsung ise %15i görünce nakavt oluyor patlıyor kapanıyor
    Nasıl bir teknolojisi varsa daha hızlı şarj oluyor iphonelar. ios 7 öncesi batarya süresi daha iyiydi. ios 7den sonra batarya daha az gidiyor
    Plus kullanmadıgım icin bilmiyorum, iphone plus kullanan varsa yazsın hızlı sarj olup olmadıgını
    Android telefon kullanmamak icin en güzel sebep android sisteminin Google'a ait olması
    Ben Google sevmiyorum, ürünlerini de kullanmak istemiyorum. Herşeyi kayıt altına alıyorlar, insanların tüm bilgilerini aramalarını herşeyi kaydediyor herifler. çok itici bir şey. apple ise öyle degil, bakın Amerikada bir saldırı yapan adamın telefonunun şifresini bile FBI'a vermiyor herifler, telefonu açmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 23 Mart 2016; 17:56:44 >

• iPhone SE = iPhone 5 2016

• Gereksiz bir model olmuş bana göre.
  • merhaba arkadaşlar
    herkes kendine göre birşeyler ben de yazayım. hala 4s kullananlar var bence hala kullanılır 3g ile. andriod mi ios mu o mu bu mu tarışmalarına girmeye gerek yok. her ikisinde de yapacağınız şeyler yüzde 80-90 aynıdır. telefona gelirsek bence mantıklı bir model olmuş ama şu da var .ben 5s kullanıyorum. ekranı bazen küçük geliyor ama batarya gayet kötü. batarya olarak pek bir artısı olacağını sanmıyorum. a9 işlemci gayet başarılı ram 2gb ile alınabilir. çünkü multitasking de eksikliğini görürsünüz (mesela 6 vs 6s) türkiye fiyatına gelirsek o fiyatta rakibi çok. burası da tamamen tercih meselesi. bence 64gb fiyatı ile note5 karşısında duramaz. yukarıda arkadaşın biri 3 yıl android kullanan var mı yazmış. var güzel kardeşim hala note2 kullanan amcam one m7 kullanan kuzenim var. ve ilk günkü gibi kullanıyorlar. (uzun süre ios kullandım ve htc one m8 çok övmüşlerdi merak edip ip5 ten geçtim. gerçekten mükemmel ve akıcı stabil bir telefon androide laf edenler gitsin kullansın derim).iphone se nin fiyatı 2000 değil de 1500 olsaydı çok güzel olurdu.güçlü işlemci falan vs ama şu da var küçük ekranda oyun film pek zevk vermiyor işin doğrusu oyun oynamam video izlemem falan diyorsanız. aynı görünüşte 5s hala alınabilir. 1300 lere düşmüş fiyatı. iphone 4.4s.5.5s hepsini kullandım. performans dışında pek bir fark yok mesajlaşma sosyal medya mail. hepsi aynı işi yapıyor günlük kullanımda. birisi 1 saniye geç açsın twitterı o kadar takılmayın. ip6 serisinin tasarımı iğrenç o kalın çerçeveler yüzünden.küçük modellerde göze çarpmıyordu ama 6 ve pluslarda çok büyük bir eksi. küçük telefonlar bence daha iyidir. tercih meselesi tabi. sony compact serisi de hoş. apple cı olup alacak arkadaşlar iyi düşünsünler. 6s gibi bir faktör var forumun 2. el sitesinde 2binlerde bulunuyor. alt tarafta 5s var 2-3 sene daha güncel kalır. iyi düşünün Türkiye fiyatı pahalı ve günümüzde para kolay kazanılmıyor teknolojiye yatırım üretmedikçe kaybettirir aklınızda bulunsun.

• O zaman bana bi 4.5 inch den küçük ekranlı ama performanstan kırılmamış şık premium bi cihaz önerir misiniz

• ayrica
    ortak kanı 4 inch le oyun film vs gibi seyler yapmak zor yani.
    peki, ekran 1080 olsa ne olacak ram 8gb olsa ne olacak.
    sosyal medya harici neyi ne kadar rahatlikta yapabileceksiniz..

bır bır savunuluyor ama gidinde bi telefoncuya 4" telefon görün.
    ondan sonra gelin konusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

ayrica
    ortak kanı 4 inch le oyun film vs gibi seyler yapmak zor yani.
    peki, ekran 1080 olsa ne olacak ram 8gb olsa ne olacak.
    sosyal medya harici neyi ne kadar rahatlikta yapabileceksiniz..

bır bır savunuluyor ama gidinde bi telefoncuya 4" telefon görün.
    ondan sonra gelin konusun.

Aaaaa olurmu oyle dun bukulup katlanabilir telefon cikarmadimi bunlar.
    Allah bilir ,bu cekince uzuyordur.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.