Şimdi Ara

Kendini Tipsiz Görenler Doluşun! Motivasyon Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar emin olun bu konu size moral olucak ve belirtmem gerekir ki benim tipimde ahım şahım değil.Hadi başlıyalım.Maddeler halinde sıralıycam.

1) Çirkinim diye yakınmayın.İstediğiniz kızı elde edebilirsiniz.Sadece vuruş noktasını iyi seçin.Her bayanın belli kriterleri vardır.Sakın hemen para ve tip demeyin.Kadınlar genel kapsamlı düşünür.Bir yere takılıp kalmazlar.Erkekler ise sadece güzelliğe bakar.İşte bu yüzden kadınlar makyaj yapıyor sürekli.Bizlere güzel gözükmek için.Birde kız isterken ilk güzelliğe bakmayın.Bunu kesinlikle yapmayın.Hoşunuza giden bir bayanla çıkın.Hem ilerisi için tecrübe olur hemde giderek sevmeye başlarsınız.Davul bile dengi dengine çalar.Tamam güzel kızları tavlıyamazsınız demiyorum.Başarabilirsiniz ama daha çok çaba sarf etmeniz gerekir.Öncelikle kendinize şunu sorun benim farkım ne olmalı? Ya konuşkan,güldüren ve kaynatan biri yada ciddi,cool ve güven veren biri gibi görünmek.Bu yeteneğinizi ortaya çıkartırsanız sizin açınızdan + puan kazandırır.Eğer ortamlarda özelliğinizi belirtirseniz oradaki bir bayanın ilgisini çekip,kriterine takılabilirsiniz.Güzel kızları elde etmek istiyorsanız bunun için cesaretli olun ve kendinize güvenin.Gidin konuşun.Gerçekten diyorum.Sizi tersleyeceğini sanmam.İyi bir diksiyonla şunu diyebilirsiniz ;

- Merhaba adım xxx.Tanışalım mı?

%100 olur der.Çünkü birden bu soruya yok demesi mantıksız.Sonra ;

- Ya ben aslında sana birşey söylemek istiyorum.Biraz heycanlıyım ama bunu size söylemesem içim rahat etmiycek.Seni uzun süredir görüyorum ve ne zamandır cesaretimi toplayıp yanına gelmedim.Çünkü seni görünce içim kıpır kıpır oluyor yerimde duramıyorum.Ben senden çok hoşlanıyorum.

Şimdi birşey demeden devam ;

- Cevabın nedir ? Eğer olumsuzsa sorun değil.Ben sadece şansımı denemek istedim.Sonuçta senin kararın.Saygı duyarım.

Eğer yanıtı olumsuz olursa zorlamayın.Arkadaş kalalım o zaman dersiniz.Arkadaşlıktan yürüyün.Uzun vakit geçirirseniz,zamanla sevicektir.Hem birşey kaybetmezsiniz.En azından kız helal olsun cesaretli çocukmus der ve aklını karıştırırsınız.Kendinizi tipsiz görmeyin ve şunuda unutmayın.Mecnuna sormuşlar ;

- Ya bu leyla çirkin,kara mara birşey.Ne diye zorluyorsun?
    - Siz birde onu benim gözümden görün demiş.

Yani anlayacağınız size aşık olursa ve severse o kusurlarınızıda görmez.

Devamı gelsin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 16 Eylül 2015; 22:06:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• küçükken çok yakışıklıydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söyle

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen akşam içiyordum.
  • Burda yakisikli erkek yok hepsi maymun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tutturup bişey demeyecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana bakın surekli uzum uzume baka baka hesabi tipiniz duzelir belki

• Rez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 16 Eylül 2015; 21:34:56 >
  • lan sen önce git adam gibi verdiğin sözü tut, başladığın işi bitir boş boş işlerle uğraşma.

• Kendimi tipsiz hissediyorum sonra kıvanç tatlıtuğ a bakıyorum moralim düzeliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin 2 pvp kuruyodun kurmadın
    Telefon firması kuracağım dedin yarım bıraktın

Nasıl bi adamsın la sen

• Saǧ elinize bakın o daha tipli

yada yolda bi kız görünce hemen saǧ elinizle yüzünüzü kapatın bi umut günü fazla ezilmeden kurtarırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: AttanDusenAdam

lan sen önce git adam gibi verdiğin sözü tut, başladığın işi bitir boş boş işlerle uğraşma.

Biz hep eşeğe düşerdik sen direk yere düşmüşsün.

• yıllardır aynı şeyler yazılıyor. yeter be kardesim

• Vuruş noktasından sonra okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Filtre Zeka

quote:

Orijinalden alıntı: AttanDusenAdam

lan sen önce git adam gibi verdiğin sözü tut, başladığın işi bitir boş boş işlerle uğraşma.

Biz hep eşeğe düşerdik sen direk yere düşmüşsün.

dediğim cümle neden canını yaktı kardeş ? Adam kaç aydır yapıcam,ayarladım,uyguladım az kaldı diye bizi oyalamadı mı ? Türk farkı değil mi işte.. Birde csb değil dedi kaç kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 16 Eylül 2015; 21:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Metin 2 pvp kuruyodun kurmadın
    Telefon firması kuracağım dedin yarım bıraktın

Nasıl bi adamsın la sen

- Metin2 serverinden vazgeçtiğimi söyledim
    - Telefon için biraz daha sabır.İstersen whatsapp grubumuza alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 16 Eylül 2015; 21:59:15 >
  • Beyler bu dediğimi anlarsanız zaten özgüven olayını anlarsınız..
    Şimdi çevredeki çoğu kişi neyinden dolayı özgüven duyuyor? Tipiyle,vücuduyla,parası ile dimi? Genel olan şeyler bunlar basit insanların kendince özgüven doldurmasının sebebi...
    Siz kendiniz olun genel kültürünüz iyi olur,insanlara yardım eden ve yardım etmeyi seven birisinizdir belki de? Belki toplumda gayet güzel konuşuyorsunuzdur.Şöyle hoşlandığınızı sandığınız kızı düşünün ve diyin ki bu kız benden yüksek değil abi ne kadar güzel olursa olsun.Eğer kızı kendinizden üstün tutarsanız özgüveniniz yavaş yavaş söner.Kitap okuyun roman,şiir bir şeyler ile ilgilenin, güzel konuşmaya çalışın.Diğer basit insanlardaki özgüveni görünce zaten gülüp geçersiniz çünkü farkedersiniz ki bu insanlar kendi dış görünüşlerinden özgüven duyan insanlardır basittirler.Siz diğerlerinden farklı olun bazı şeyler hakkında bilgi edinin kendinizi geliştirin zaten güzel olanı bulursunuz.

• Baştan gitmişsin sen Türk kızların da mantık yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rascoal -- 16 Eylül 2015; 22:03:37 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.