Şimdi Ara

Kendini Harcadığını Düşünen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu hissi çok fazla hissediyorum.bu hayatım çok daha farklı olabilirdi çok pişmanım



  • neden şu an farklı olamıyor? Aile , sağlık sorunu vs. hangisi hocam?
  • en temeli sağlık sorunlarım sanırım
  • Umarım düzelebilir şeylerdir hocam. Evet çoğu insan kapasitesinin çok daha altında şeylerle uğraşmak zorunda kalabiliyor ve bunlar insanı engelliyor ama maalesef şans işte... Salağın teki de bir anda zengin olabiliyor.
  • pek düzelmeyecek gibi duruyor hocam :( çok şey kaybettim şimdiye kadar kaybetmeye de devam ediyorum
  • İnsan en son sağlığını önemsiyor, oysa ki en çok can yakanı sağlık. Geç olsun güç olmasın. Şimdi yapılması gereken düzeltmek için çabalamak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 5 Haziran 2019; 0:16:58 >
  • sağlığım da düzgün değil ki hocam :( çok şey kaybettim bu saatten sonra hiçbir şeyin anlamı olmayacak gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tıp okumuyor musun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir ara Powerlifter falan olmak istiyordum, sonradan tamamen bıraktım. Boş adam işi, parası da az. Derken sadece makinelerle ve dambıllarla çalışmaya başladım. Bir de Z bar. Artık hiç yapmıyorum, gururluyum.

    Bilek güreşini çok seviyorum ama lan. Keşke onda derece alabilsem. Alamıyorum ama, yetmiyor gücüm.
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    evet
  • Puppe Rammstein P kullanıcısına yanıt
    geçen açtığınız konuyu görmüştüm hocam bipolarmışsınız.ben de bipolarım :(( hayatımı mahvetti bu şey.
  • bu düşünce insanı mahfediyor ya boşverin gitsin her şey neyse o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3778EF5F2

    geçen açtığınız konuyu görmüştüm hocam bipolarmışsınız.ben de bipolarım :(( hayatımı mahvetti bu şey.
    Ben çok sinirlenebildiğim için otobüslerde yollarda vesaire çok nadiren birileriyle muhatap oluyorum ve hep kimsenin rahatsız edemeyeceği kısımlara geçiyorum ya da oturuyorum. Metrobüse hep binmem mesela. Hem kendime hakim olmayı öğreneceksin hem de seni rahatsız eden şeylerden uzak duracaksın. Benim burada olmamam gerek mesela, hep kavga ediyorum zira ve ruhumu darlıyor. Bunları bilecek ve önüne geçmenin yollarına bakacaksın.

    Yoksa dünyanın sonu değil. Her 6 insandan birinde en az bir psikolojik sorun var. Tabii bu resmiyette olan. Şizofreni oranı (Gerçek halüsinasyon ve hezeyan durumuna sahip kişiler) %1'i geçti tüm dünya çapında, öyle biliyorum. Türkiye'de bile 3-4 gün de olsa akıl hastanesine girmiş 1 milyondan fazla kişi var, haberin olsun. Hayatının bir döneminde. Zaten şu anda 260000 kişi hapiste. Benim eski arkadaşlarımdan bazıları bile (İTÜ Makine bitirmiş birisi de dahil) 1 yıla yakın hapiste kaldı. Akıl hastanesini sen düşün. Artık huzursuzluk çıkaranı uygun ortam oluşursa direkt atıyorlar.




  • Puppe Rammstein P kullanıcısına yanıt
    ben ruh sağlığının çok hassas olduğunu düşünüyorum ve bozulmaya çok elverişli olduğunu düşünüyorum.ufak şeyler herkesde olabilir ama çok ciddi şeylerin baya azınlık olduğunu düşünüyorum ben.mesela bipolar için de düşüncem bu yönde.mesela sizi bu forumdan tanıyorum hocam neredeyse hayatınızın kontrolü hiç sizde değil.bu hastalıklar sizi esir almış aynı şekilde ben de öyleyim.bizler ağır vakayız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3778EF5F2

    ben ruh sağlığının çok hassas olduğunu düşünüyorum ve bozulmaya çok elverişli olduğunu düşünüyorum.ufak şeyler herkesde olabilir ama çok ciddi şeylerin baya azınlık olduğunu düşünüyorum ben.mesela bipolar için de düşüncem bu yönde.mesela sizi bu forumdan tanıyorum hocam neredeyse hayatınızın kontrolü hiç sizde değil.bu hastalıklar sizi esir almış aynı şekilde ben de öyleyim.bizler ağır vakayız
    Sağ ol, içimi rahatlattın. Elbette sıkıntım büyük ama ben bir şekilde hayatımı çok sıkıntı yaşamadan devam ettiriyorum, önemli olan bu. İleride kendim için birkaç basit iş de yaparsam ve günümü tamamlayabilirsem, ki isteğim bu, benden iyisi de yok açıkçası. Çok sıkıntıda ve darda olan bir hayatım yok, yerimde rahat yapıda bir insan olsa dahasını istemez.




  • Puppe Rammstein P kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir durumdasın ki bir yandan aşırı şanssızsın bir yandan da çok şanslısın.ben de baya baya böyleyim o yüzden çok iyi anlayabiliyorum
  • Hocam derdinizi dinlemek isterim,gerçekten üzücü yorumlarınız ve gerçekten anlayabiliyorum sizi.

    Şu sıralar eşek gibi ders çalışıyorum,sınavım falan var.Bir tarih belirleyip konuşmak isterim sizinle,tabi siz de isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 5 Haziran 2019; 3:23:5 >
  • Ben, her zaman...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    Olur tabii hocam.
    Sene sonu sınavınız var sanırım.bizimki de yaklaştı :(( kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.