Şimdi Ara

Kendine Güvenen LOL'culara Para Kazanma İmkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir sitem için LOL yazıları lazım. İstediğim yazılar şunlar:
    LOL Nasıl oynanır
    Dominion 3vs3 ranked custom ayrı ayrı nasıl oynanır
    Jungle, tank , ad carry vs. Nasıl oynanır nedir
    Ayrıntılı lol terimleri
    Her hero için ör: AP Shaco nasıl oynanır
    AD Shaco nasıl oynanır olan varyantlarının hepsi.
    Bu şekilde yazılar alacağım. Yazılar orjinal olmalı siz kendiniz kaleme almalısınız. KESİNLİKLE HİÇBİR İNTERNET SİTESİNDEN ALINTI OLMAMALIDIR.
    Her yazı en az 200 kelime içermelidir.
    Yazı Başı 0.5 TL ödeyeceğim ister banka havalesi , isteyenlere paypal ile öderim rp alırsınız. Bana verdiğiniz yazıları 45 gün içerisinde hiçbir yerde kullanamazsınız. Daha sonra benim yazıyı sitemde yayınlamamı müteakip o linki kaynak gösterip yayınlayabilirsiniz. Sitemdeki yazılarda isterseniz yazan adına adınızı ve mailinizi vs. ekleyebilirsiniz. O konuda sıkıntı yok.

Normal piyasasası bu tür 200 kelimelik yazılar 1 tl flndır. Ama oyun olduğu için ve birçoğumuzun daha rahat yazacağı için fiyat biraz daha ucuzdur. İlgili arkadaşların dikkatine...

Konu yeri doğru olur mu bilmem ama bana en uygun burası geldi :)

Hepsini tek arkadaştan alacağım diye birşey yok. Herkes sevdiği tarzı , sevdiği heroyu yazar herkes kazanır 3-5 bişiler :)

• 5 tane yazsam hmm iyi iyi valla iyi
  • 200 kelimelik yazılar 1 tl(bu bile az)diyorsun ama oyun olduğu için 0.5 kuruş veririm diyorsun.Sonuçta oyuna vakit harcayıp kendini geliştiren birisi diğer kişiler içinde yararlı olucak bir yazı yazıcak ama 0.5 kuruş daha ucuza? neden yani sebebi sadece oyun olması mı ? oyun oynarken de senin deyiminle 0.5 daha az mı vakit harcıyoruz ? Bilgi bilgidir oyun olup olması önemli değil.İçeriği ne olursa olsun emeğin karşılığı verilmeli.0.5 vereceğini belirtmişsin ama 0.5'den yazanı bulabilir misin ? bence zor.0.5 geçtim 1 tl'den bulursan öp başına koy.
  • Site tutacak mi? İki tane daha bilinen Turk lol sitesi var ve eger tutulmayacaksa 50 kurus icin ugrasmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum özelden ulaş.yazabilirim istersen
  • 50 kuruş için bir yazıya uğraşmak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31sonrasipismanlik

200 kelimelik yazılar 1 tl(bu bile az)diyorsun ama oyun olduğu için 0.5 kuruş veririm diyorsun.Sonuçta oyuna vakit harcayıp kendini geliştiren birisi diğer kişiler içinde yararlı olucak bir yazı yazıcak ama 0.5 kuruş daha ucuza? neden yani sebebi sadece oyun olması mı ? oyun oynarken de senin deyiminle 0.5 daha az mı vakit harcıyoruz ? Bilgi bilgidir oyun olup olması önemli değil.İçeriği ne olursa olsun emeğin karşılığı verilmeli.0.5 vereceğini belirtmişsin ama 0.5'den yazanı bulabilir misin ? bence zor.0.5 geçtim 1 tl'den bulursan öp başına koy.

1 tl ye satılan yazılar yönetim , sağlık vs. konularda yazılar. Benimde yazıp sattığım yazılar mevcut. Yüksek lisans mezunu olduğum konuda yazıyorum. Sende gelmiş oyundaki tecrübeden bahsediyorsun :)

İsteyen yazar istemeyen yazmaz zorla iş yaptırmıyoruz. Polemiğe gerek yok.

Site lol sitesi değil genel manada şu an açık bir site zaten. İçine lol ekleyeceğiz sadece.

Ayrıca bahssettiğim şekilde 200 kelimelik bir yazı yazması bu oyunda level 30 olan bir kişinin maksimum 2.5dk saatte 15 tane yazsa 7.5 tl eder ki bir günlük çalışma ile 75 tl kazanabilir. Bütün gün pazarda mal taşıyanlar bu kadar kazanmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowfinger -- 1 Ocak 2012; 11:17:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowfinger

Ama oyun olduğu için ve birçoğumuzun daha rahat yazacağı için fiyat biraz daha ucuzdur.

Oyun ve birçoğumuzun rahat yazacağımı? daha 1 yıl oynayan oyunu tam öğrenemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusyrock26

quote:

Ama oyun olduğu için ve birçoğumuzun daha rahat yazacağı için fiyat biraz daha ucuzdur.

Ben 1 yıl oynayan adam ansiklopedi yazsın demiyorum ki . Burada 3-5 sayfa anlatıyorsunuz ya. Onu burada yazdığını değilde burada yazıyormuş gibi sıfırdan 200 kelime yazmanı istiyorum o da yaklaşık yarım sayfa fln tutuyor ztn. Hepsini biri yazmak zorunda değil ki. 100 win i olan biri rahatlıkla 3-5 karakteri anlatabilir. Benim başka işlerim olduğumdan kendim yazmıyorum yoksa oturur kendim de yazarım ;)
  • quote:

quote:

quote:

Ben 1 yıl oynayan adam ansiklopedi yazsın demiyorum ki . Burada 3-5 sayfa anlatıyorsunuz ya. Onu burada yazdığını değilde burada yazıyormuş gibi sıfırdan 200 kelime yazmanı istiyorum o da yaklaşık yarım sayfa fln tutuyor ztn. Hepsini biri yazmak zorunda değil ki. 100 win i olan biri rahatlıkla 3-5 karakteri anlatabilir. Benim başka işlerim olduğumdan kendim yazmıyorum yoksa oturur kendim de yazarım ;)

50 kuruş olsa nolucak oyunda 88 şampiyon var 44 lira yapar buda bunlarında hepsini oynayan biride yoktur bunun içinde uğraşacak biri yoktur

• Değmez .
    Aç siteni oluştur ortamını samimi ol herkes seve paylaşır.Sanki ticarethane!

Neymiş başka yerde paylaşmayacakmışızda 45 günmüşte bırak sen baştan site kurmayı para ile bu işler yürümez.Üç dört kişi büyük ihtimal liseli tekelinde olan bir ortam olur.

Diyorsan parasız samimi bir ortam kurarım reklamı fazla abartmam özelden ulaş ilk yüz üyen benden. İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Değmez .
    Aç siteni oluştur ortamını samimi ol herkes seve paylaşır.Sanki ticarethane!

Neymiş başka yerde paylaşmayacakmışızda 45 günmüşte bırak sen baştan site kurmayı para ile bu işler yürümez.Üç dört kişi büyük ihtimal liseli tekelinde olan bir ortam olur.

Diyorsan parasız samimi bir ortam kurarım reklamı fazla abartmam özelden ulaş ilk yüz üyen benden. İyi çalışmalar.

Sitem mevcut ve çalışır durumda şu an.
    Birçok ssitem var benim webmasterım. Ben o sitelere para yatırıyorum para alıyorum. Bu işler para ile öyle bir yürür ki :) Sizin ufkunuz genişlememiş malesef. Ben bu yazıyı 0.75 e yazacak adam bulurum başka yerde ama adam bu oyunu bilen adam olmaz. Girer buraya yazılanı değiştirerek yazar bana yine sıfırdan yazılmış olur. Bense oynayan kişilerin katılımıyla daha güzel olur diye düşündüm. Siz bilirsiniz isteyen yazar dediğim gibi. Beğenmeyenler cevap yazmayabilir.

Site forum değil liseli tekelinde fln yürüsün. Yazı yazılacak orada kalacak. Benim şu an bahsettiğim siteden aylık gelirim yaklaşık 60 TL fln amacım siteyi büyütmek. Şu anda lol hiç yok. Size vereceğim parayı belki 1 yılda alamayacağım. LOL sayesinde gelen paradan diyorum yani 60 ın üzerine artan gelirden.

Şimdi size uzun uzun para işlerini anlatmaya luzum yok. İsteyen yazar isteyen yazmaz. Kimse çıkmazsa webmaster forumunda işi vericem. Sonra siz bir gün ap shaco nasıl oynanır diye google da aratıp siteme gireceksiniz belki doğru belki yanlış şeyleri yine okuyacaksınız , sadece doğru olma ihtimali azalacak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

50 kuruş olsa nolucak oyunda 88 şampiyon var 44 lira yapar buda bunlarında hepsini oynayan biride yoktur bunun içinde uğraşacak biri yoktur

Viktor haric hepsini oynadim. 1 el lol oynayacagima gider 10 tane yazarim. Gelen parayla ve kendi paypalimdaki parayi birlestirerek rp alirim. Oyuna yeni baslamis biri icin zor gozukuyor tabi :) ayrica kimse zorlamiyor seni yaz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çalışan sitenin linlini yollayın bana oluruna bakalım.
  • arkadaşların hepsi annesi babasından isteyince 50 100 tl alan tipler olduğu için 50kurusu beğenmiyor uğraşmayan uğraşmaz uğraşmıyorsan mesajda atmazsın olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

arkadaşların hepsi annesi babasından isteyince 50 100 tl alan tipler olduğu için 50kurusu beğenmiyor uğraşmayan uğraşmaz uğraşmıyorsan mesajda atmazsın olur biter

+1
  • 50 kuruşa bunu yazacağıma 1 sayfa akademik ingilizce çeviri yaparım 1 saat daha uzun sürer ama 200 dolar cepte.
  • quote:

arkadaşların hepsi annesi babasından isteyince 50 100 tl alan tipler olduğu için 50kurusu beğenmiyor uğraşmayan uğraşmaz uğraşmıyorsan mesajda atmazsın olur biter

Madem Lol'den emekli oldun, bilgilerini bizimle yazı yazarak paylaş da tecrübelerinden faydalanalım birader. Bu sitede yazı yazabilecek en iyi üye sensin çünkü. Türkiye Lol 6. sı olmak kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Madem Lol'den emekli oldun, bilgilerini bizimle yazı yazarak paylaş da tecrübelerinden faydalanalım birader. Bu sitede yazı yazabilecek en iyi üye sensin çünkü. Türkiye Lol 6. sı olmak kolay değil.

hep 6. sı nı tanıyoruz neden ilk 5 den kimseyi tanımıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelot71

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

hep 6. sı nı tanıyoruz neden ilk 5 den kimseyi tanımıyoruz ?

6. lık daha önemli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.