Bu durumda ne yapılmalı arkadaşlar? Kendinden büyük ise direk unutmak mı gerekir yoksa 1-2 yaştan birşey olmaz mı diyorsunuz?
1 yaş falan sorun oluyorsa bitmişim s.çmışım ben o zaman...
Kız eğer kubuzluk etmiyorsa neden problem olsun? Haydi git ve ona sevdiğini söyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Usta şimdi sen 22 yaşında olursun kız 25 olur o problem değil pek Ama ben 17 kız 18 o durumda ne olur? Kız sen benden küçüksün derse diye kıza birşey de diyemiyorum
Twilighttan JACOB'u kendine örnek al ve haydi sen de git kendinden büyük kızlarla çık.
quote:
Orijinalden alıntı: gkhnzn
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
Usta şimdi sen 22 yaşında olursun kız 25 olur o problem değil pek Ama ben 17 kız 18 o durumda ne olur? Kız sen benden küçüksün derse diye kıza birşey de diyemiyorum
Bişey olmaz.Ver odunu gitsin.
Takıldığım kızlar genelde benden büyük dışarıdan bakıldığında bir fark görünmüyor ama bana garip geliyor. Kendime göre birini bulayım takıcam yüzüğü vericem püsküyü
Görünüşle alakalı bu. Onun takıldığı tiplerden bi farkın yoksa sorun olmaz.Ama ondan küçük olduğun her halinden belli oluyosa kabul etmez.Yani ben olsam kabul etmem...
1-2 yaştan birşey olmaz be kardeşim, rahat ol...
Bu bir sorun değilBodoslama olaya dala bilirsin
karşılıklı sevgiyse hiç sorun değil
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Ben küçükken benim yaşıtım kız arkadaşım hiç olmadı. Hepsi benden büyüktü.
Sonra ben büyüdüm...
Bu kez de hiç kız arkadaşım olmadı. :))
Vay Ömer hocam ya
91 doğumluyum kampüste 89lularla takılıyorum ama lisede filan ergen kızlar tripte olur biraz ben kendimden küçük çocukla çıkarsam dalga geçerler diye. ama üni deysen sorun olmuyor
bende hep kendinmden büyüklerden hoşlanırım ama 1-2 yaş değil en az 29 olucak ben 19'a giricem 1 ay sonra yani en az 10 yaş olmalı
Bişi olmaz aslında. Bendede bu durum ters.
Ben lise3 üm kız lise 4 şuan
sorun olmazz. Takıl boşver.
Abi sen evli değil misin?
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Ben küçükken benim yaşıtım kız arkadaşım hiç olmadı. Hepsi benden büyüktü.
Sonra ben büyüdüm...
Bu kez de hiç kız arkadaşım olmadı. :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme