Şimdi Ara

kendimi powerlevel yapmak sitiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evde iki bilgisayar ve bir tane de guest pass e sahibim. amacım gusest pass ile bir hesap açıp orda 60 level bir wizard kasmak sonra kendime tm karakterlerden 60 elvel kastırmak. ama bunu en kısa nasıl yapabilirim. yardımlarınız bekliyorum

SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • Guest pass, sadece 13. seviyeye kadar artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 26 Ağustos 2012; 23:18:01 >
    CPU: 2X Pentium III 933 // MOBO: Intel OR840 // RAM: 4x 256MB PC800 RDRAM // GPU: Creative Labs Annihilator2 Ultra // Monitor: Sony GDM-FW900 // Case: Addtronics W8500-400A // Sound Card: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 // Speaker: VideoLogic DigiTheater DTS // HDD: 4x 18GB Seagate Cheetah X15 // RAID Card: DPT SmartRAID IV Century PM2865U3 // DVD RW: Plextor Plexwriter 12/10/32 // OS: Windows 2000 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

Guest pass, sadece 13. seviyeye kadar artar.

bunu bilmiyordum . teşekkürler
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

evde iki bilgisayar ve bir tane de guest pass e sahibim. amacım gusest pass ile bir hesap açıp orda 60 level bir wizard kasmak sonra kendime tm karakterlerden 60 elvel kastırmak. ama bunu en kısa nasıl yapabilirim. yardımlarınız bekliyorum

guest passla parti yapamıyorsun
    Mage Master İçin Ne İstiyor?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.