Şimdi Ara

Kendimi öldürüp yok olup gitmek istiyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddiyim yaşamaktan, dünyada olmaktan, kendim olmaktan, ailemden, okulumdan, çevremden kısacası her şeyden, herkes den çok sıkıldım 20 yaşındayım ve kendi hayatımı yaşıyor olmak bir yükü taşıyor olmaktan farksız yaşadığım hayat boyunca aile arasındaki ilişkiler çok kötüydü, çocukluğum çok kötü geçti, okul hayatım berbat geçti, insanlarla ilişkilerim hiç iyi olmadı, dostluklarım yok denecek kadar az, durup düşününce güzel bir anım bile gelmiyor aklıma, aşık olduğum kızla bile aynı şehirdeyiz ama hayatımda olması için hiç bir yolum yok beni tanıyor olsaydı ortak bir yerde bulunuyor olsaydık çoktan söylerdim sevdiğimi ama onun için hiç bir çarem yok tanışmamız içinde.. Beni hayata bağlayacak hiç bir şeyim kalmadı param yok, para için çalışmak bile istemiyorum mutluluğa o kadar açım ki çalışmak, okumak, meslek sahibi olmak, aile kurmak gelecek için çabalamak bana mutsuzluğuma kalıp uydurmaktan başka bir şey getirmiyor. Kendimi, hayatımı düzeltmeyi çok denedim, çabaladım, uğraştım ama sadece kendimi kandırmışım hayatımız istediğimiz gibi değilse yaşamanın ne anlamı var boktan hayatımızı güzelleştirmek için çabalamanın ne anlamı var sonucunu bilmeden.. psikologlar zaman kaybından başka hiç bir şey değil ve olamazda. hislerim, duygularım, düşüncelerim öyle yerlerde ki öyle güzel hayallerin içindeyim ki kendi gerçeğimi yaşamaktansa ölmek daha iyi.. tanrıya inanmıyorum ölürsem hiç bir yere gitmeyeceğim ama cehennemi dünyada yaşadım ve artık bir son bulmalı zihnim, bedenim.. 1 kutu antibiyotik ve yüklü miktar alkolle gideceğim.. bir forum sitesinde bunları yazıyorum belki fikrimi değiştirecek bir şey çıkar, belki dünyada biraz daha zaman kazandıracak bir şey olur, ölümüm ertelenir, belki de bir yol daha bulurum diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sickle Hammer

İntihara teşvik olarak algılanmasın ama ben ölümün kesin bir çare olduğuna inanıyorum fakat çoğu insanında tecrübe ettiği gibi hayatta kalma içgüdülerim ve bilinmeyenden korkmam benim hayatımı sonlandırmamı engelliyor.Bilinç yok olduktan sonra ne geleceğin ne de geçmişin seninle bir işi kalmıyor.Ben tüm insanlığın bir şekilde kendisini kandırdığını düşünüyorum.Din,milliyetçilik gibi unsurlarla bir bütün olmaya veya hayata anlam yüklemeye çalışıyoruz.Kendini kandırmayı bırakan insanlar ise gerçeğin farkına varıp nihilizme düşüyorlar.

Alıntıları Göster
    burdan intihar etme niyetindekilere sesleniyorum. secimlere az kaldı. oyunuzu kullanın. eyleminize ondan sonra devam edin..

not ekleyim: zamaninda ben de dusunmustum. simdi evliyim ve bir cocugum var.. hayata oyle boyle devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A09EAE28B

Bu mesaj silindi.
    Sanırım sona yaklaşıyorum nasıl olacak bilmiyorum bilmek düşünmekte istemiyorum..
  • Inancını bilmiyorum ama varsa eğer inancın kalk bir abdest al Namaz kıl ferahla dua et tövbe et dünyaya ne için geldiğini kavra,unutma senin gönlün değişirse dünyan değişir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Inancını bilmiyorum ama varsa eğer inancın kalk bir abdest al Namaz kıl ferahla dua et tövbe et dünyaya ne için geldiğini kavra,unutma senin gönlün değişirse dünyan değişir .
    al dinle kardeşim. arkamda üzülcek insanlar olmasa dakika durmam hayatta. arkamda bırakcağım sevenlerim için yaşıyorum.
  • ne diyebilirim pek bilmiyorum hocam ama sunu bil hic kimsenin hayati güllük gülistanlik degil herkesin dertleri sıkıntılari var senin durumunda olan hatta eminim cok daha kotu durumda olan insanlar var ve intihar eden herkes son anda pisman olmustur catidan atlayan adamin cirpinislari kendini asan adamin son andaki cabalari buna ispattir hayatta her zaman iyi seylerde vardir kotu seylerde insanlarla biraz muhabbet kur spor yapman cok etkili olur hem ustundeki olu topragini atarsin hem de belki ise falan girmek istersin bir hobi edinebilirsin para cok onemli ama para mutlulugu getirmiyor ben mesela masa tenisi oynamaktan mutlu oluyorum satranc oynamaktan falan para istemiyor ama mutlu ediyor anlatabiliyorumdur umarim eskiden yasadigin seyleri cok kafaya takma kiz meselesinde de bir cozum uret ya git konus ya da at kafadan yapacak bir sey yok her istedigimiz olmuyor bu hayatta ilerde hayatin super olacak demiyorum hayatin guzel zamanlari da vardir kotu zamanlari da hayati bu sekilde kabullenmek lazim kucuk seylerle mutlu olmaya bakacaksin usta baska diyecek bir sey bulamadim her seye ragmen bu hayay yasamaya deger bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

ne diyebilirim pek bilmiyorum hocam ama sunu bil hic kimsenin hayati güllük gülistanlik degil herkesin dertleri sıkıntılari var senin durumunda olan hatta eminim cok daha kotu durumda olan insanlar var ve intihar eden herkes son anda pisman olmustur catidan atlayan adamin cirpinislari kendini asan adamin son andaki cabalari buna ispattir hayatta her zaman iyi seylerde vardir kotu seylerde insanlarla biraz muhabbet kur spor yapman cok etkili olur hem ustundeki olu topragini atarsin hem de belki ise falan girmek istersin bir hobi edinebilirsin para cok onemli ama para mutlulugu getirmiyor ben mesela masa tenisi oynamaktan mutlu oluyorum satranc oynamaktan falan para istemiyor ama mutlu ediyor anlatabiliyorumdur umarim eskiden yasadigin seyleri cok kafaya takma kiz meselesinde de bir cozum uret ya git konus ya da at kafadan yapacak bir sey yok her istedigimiz olmuyor bu hayatta ilerde hayatin super olacak demiyorum hayatin guzel zamanlari da vardir kotu zamanlari da hayati bu sekilde kabullenmek lazim kucuk seylerle mutlu olmaya bakacaksin usta baska diyecek bir sey bulamadim her seye ragmen bu hayay yasamaya deger bence
    Üstteki arkadaşın da dediği gibi, hiçbirimizin hayatı güllük gülistanlık değil.Bunu daha iyi veya çekilebilir yapan kendimiziz.Benim yaşlarımdasın diye tahmin ediyorum ve şimdi hayatta pes edersen güzel yaşayabileceğin uzun yılları çöpe atacağını söylüyorum.Lütfen aklından geçeni yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Greene

Üstteki arkadaşın da dediği gibi, hiçbirimizin hayatı güllük gülistanlık değil.Bunu daha iyi veya çekilebilir yapan kendimiziz.Benim yaşlarımdasın diye tahmin ediyorum ve şimdi hayatta pes edersen güzel yaşayabileceğin uzun yılları çöpe atacağını söylüyorum.Lütfen aklından geçeni yapma.

Alıntıları Göster
    intihar etmek isteyen birisine hayır etme hayat böyle şöyle demek mantıken aşırı saçma

intihar etmek isteyen birine etme demek bile yeterince saçma

yok efendim intihar edersen önündeki yaşayabiliceğin uzun güzel yılları çöpe atmakmış falan adam yok olmatan bashetmiş sence
    yok olduktan sonra bunun bilinçinde olabilicek mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D77D2DE34

intihar etmek isteyen birisine hayır etme hayat böyle şöyle demek mantıken aşırı saçma

intihar etmek isteyen birine etme demek bile yeterince saçma

yok efendim intihar edersen önündeki yaşayabiliceğin uzun güzel yılları çöpe atmakmış falan adam yok olmatan bashetmiş sence
    yok olduktan sonra bunun bilinçinde olabilicek mi

Alıntıları Göster
    Seninle hemen hemen aynı durumdayım.İnsanın modernleşmesinin kendi sonunu getirdiğini düşünüyorum.Majör depresyon ve anksiyete gibi uç seviye hastalıklar artık gripten farksız hale geldiler.

• Namaz kil duzelir her şey bro

• Sickle Hammer kullanıcısına yanıt
    Klasik bir şeyleri düzeltme yöntemlerinin aşağı yukarı hepsini denedim dediğim gibi kendimi kandırmaktan başka bir işe yaramadı.. her şeyin kafada bittiğini düşünmüştüm hayalperest, karamsar ve realist yanlarım adeta kafamın içinde kavga etmeye başlamıştı hayallerim karamsarlığımla çatışıyor realistliğim ise hepsiyle.. sonuç olarak gerçeğimi buldum..kendimi buldum ve bu da beni sona sürüklüyor.. arkadaşlar hepiniz sağolun iyi niyetle bana yardımcı olmaya çalıştığınız için ama ben umutsuz vakayım artık en doğrusu yok olup gitmem hiç olmamam gerekiyormuş bir yanlışlık olmuş bunu düzeltmeliyim..ama nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1C0CDA5A -- 21 Mayıs 2015; 0:57:22 >
  • Acısını hissettiğin an yaşamak daha değerliymiş diyeceksin.. Boşver kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Bu mesaj silindi.
    Öncelikle şuan ne olduğunu çözdüysen de değişebilirsin. Şuanki sen, geçmişteki senden veya gelecekteki senden farklı. Yaptıkların seni değiştirir.
    İkincisi hayat cidden uzun. Ve yaşıycak bir sürü mutluluk var. Şuan yaşadığın olay büyük ihtimalle dönemsel. Hepimiz depresyonlar yaşıyoruz. Bu yaşlarda çok oluyor. Seninki biraz daha ağır geçiyor sanırım. Ve emin ol düzelicek.
    Sosyalleş, sevgili bul. En azından böyle şeyler düşünmezsin. Spor salonuna git. Arkadaş edinebilirsin. Bir kere okuyorsun üniversiteye okula git. Madem boşverdin okulda kavga et, kızlara asıl vs takılmana bak heyecan olur. Bunlar basit geliyor ama bunlar seni hayata döndürür. Boş durursan bu konuyu düşünürsün. Ve düşündükçe senin aklına daha da girmeye başlar. Sonra mantıklı gelir. Sonra travmatik bir anda bir kaçış yolu olarak bunu görür ve yaparsın.
    Ama düşünme bunu. Belli hedefler koy, çabala. Vücüt yap, sevgili yap, kitap yaz, al sırt çantanı türkiyeyi dolaş, okulu bırak git istediğin işi yap, başka ülkeye taşın hayat senin yaşamana bak. Evden çık ama. Madem boşverdin git mahalle kahvesine takıl.
    En olmadı psikologa gitme de psikaytriye git bi ilaç al yapay bir mutlulukla takılırsın. O yapay mutluluk senin hayatını zamanla düzeltir. Yapcağın şeylerde seni motive eder, devam etmeni, gerçekten mutlu olmanı sağlar.
    Bu konuyu düşünme. En kötü biz varız bak tanımadığımız senin için vakit ayırıyoruz. Arkadaşlık kurmak zor değil. İyi insanlar çok var.
    Son olarak arkadaşlar yazmışlar ya hepimizin hayatında sorunlar var diye. Haklılar çünkü bu yaşadığın sorunlarla alakalı değil. Senden çok kötü durumda olup da iyi ruh halinde olanlar var veya çok iyi durumda olup bunalımda olanlar. Bu senin beyninle ve olaylara bakış açınla alakalı.
    Amaç bul, bikaç işe yönlendir kendini. Ailenle konuşabilirsin sana destek olucaklarsa veya bir aile büyüğünle.

• quote:

Inancını bilmiyorum ama varsa eğer inancın kalk bir abdest al Namaz kıl ferahla dua et tövbe et dünyaya ne için geldiğini kavra,unutma senin gönlün değişirse dünyan değişir .

Adam inancim yok demis birader.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Adam inancim yok demis birader.

Alıntıları Göster
    İntihara teşvik olarak algılanmasın ama ben ölümün kesin bir çare olduğuna inanıyorum fakat çoğu insanında tecrübe ettiği gibi hayatta kalma içgüdülerim ve bilinmeyenden korkmam benim hayatımı sonlandırmamı engelliyor.Bilinç yok olduktan sonra ne geleceğin ne de geçmişin seninle bir işi kalmıyor.Ben tüm insanlığın bir şekilde kendisini kandırdığını düşünüyorum.Din,milliyetçilik gibi unsurlarla bir bütün olmaya veya hayata anlam yüklemeye çalışıyoruz.Kendini kandırmayı bırakan insanlar ise gerçeğin farkına varıp nihilizme düşüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sickle Hammer -- 21 Mayıs 2015; 12:11:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sickle Hammer

Alıntıları Göster
    burdan intihar etme niyetindekilere sesleniyorum. secimlere az kaldı. oyunuzu kullanın. eyleminize ondan sonra devam edin..

not ekleyim: zamaninda ben de dusunmustum. simdi evliyim ve bir cocugum var.. hayata oyle boyle devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurmaurer -- 21 Mayıs 2015; 13:04:54 >

• Ben de uzun süredir düşünüyorum bunu hatta 7 yaşımdan beri. Umarım birgün gerçekleştiririm de artık sürekli düşünmek zorunda kalmaktan kurtulurum,bıktım artık gerçekten. Ya çıldıracağım,ya da kendimi öldüreceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ben de uzun süredir düşünüyorum bunu hatta 7 yaşımdan beri. Umarım birgün gerçekleştiririm de artık sürekli düşünmek zorunda kalmaktan kurtulurum,bıktım artık gerçekten. Ya çıldıracağım,ya da kendimi öldüreceğim.
    Şu boktan halimden kurtulmak için çok uğraştım bir çok yol denedim hayatımda güzel olduğunu zannettiğim şeyler bile bir çok trajedinin kaynağı oldu benim için.. ideallerim vardı, sevdiğim şeyler vardı, umudum, yarım yamalak da olsa bir mutluluğum vardı artık hiç bir şeyim yok.. beni bir tek ölüm tatmin edebilir diye düşünüyorum artık düşünmekte istemiyorum şu dünya da artık hiç bir şey yapmak istemiyorum, bu bedenden çok sıkıldım yaşadığım müddetçe sürekli olarak derin bir mutsuzluk halindeyim uzun zamandır ve uzun zamandır mutlu olmak için çabalıyorum ama ne yaparsam yapayım bir yararı olmuyor..NEDEN?. hayatıma direk son vermememi sağlayan tek şey ilerde ne yaşayacağımı bilmemek merak ediyorum sadece bekliyorum ölmeyi bazen beklemekten çok sıkılıp sonumu kendim getirmeyi düşünüyorum.. öldüğümde ne bir düşünce, duygu.. hiç bir şeyin farkında olmayacağım.. ama yaşadığım müddetçe hayatta yapmak istemediğim ama yapmak zorunda kaldığım şeyler olacak. çok mutsuzum hep mutsuzdum gibi, her saniye zaman içinde mutlu olmak için çabalamak mutsuzluğumu düzeltmeye çalıştığımın farkında olarak hareket etmek bile acı veriyor..ben normal değilim arkadaşlar normal olamıyorum böyle olmak istemiyorum ama NEDEN?. şu halimden, kendimden nefret ediyorum benimle olmaz benle mutlu olmak yaşamak çok kötü bir şey gibi bir insan kendini sevmiyorsa ve kimse onu sevmiyorsa neden kimliğin sınırlar koyduğu vatandaş olarak yaşasın ki.. daha söylenecek o kadar çok şey var ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1C0CDA5A

Şu boktan halimden kurtulmak için çok uğraştım bir çok yol denedim hayatımda güzel olduğunu zannettiğim şeyler bile bir çok trajedinin kaynağı oldu benim için.. ideallerim vardı, sevdiğim şeyler vardı, umudum, yarım yamalak da olsa bir mutluluğum vardı artık hiç bir şeyim yok.. beni bir tek ölüm tatmin edebilir diye düşünüyorum artık düşünmekte istemiyorum şu dünya da artık hiç bir şey yapmak istemiyorum, bu bedenden çok sıkıldım yaşadığım müddetçe sürekli olarak derin bir mutsuzluk halindeyim uzun zamandır ve uzun zamandır mutlu olmak için çabalıyorum ama ne yaparsam yapayım bir yararı olmuyor..NEDEN?. hayatıma direk son vermememi sağlayan tek şey ilerde ne yaşayacağımı bilmemek merak ediyorum sadece bekliyorum ölmeyi bazen beklemekten çok sıkılıp sonumu kendim getirmeyi düşünüyorum.. öldüğümde ne bir düşünce, duygu.. hiç bir şeyin farkında olmayacağım.. ama yaşadığım müddetçe hayatta yapmak istemediğim ama yapmak zorunda kaldığım şeyler olacak. çok mutsuzum hep mutsuzdum gibi, her saniye zaman içinde mutlu olmak için çabalamak mutsuzluğumu düzeltmeye çalıştığımın farkında olarak hareket etmek bile acı veriyor..ben normal değilim arkadaşlar normal olamıyorum böyle olmak istemiyorum ama NEDEN?. şu halimden, kendimden nefret ediyorum benimle olmaz benle mutlu olmak yaşamak çok kötü bir şey gibi bir insan kendini sevmiyorsa ve kimse onu sevmiyorsa neden kimliğin sınırlar koyduğu vatandaş olarak yaşasın ki.. daha söylenecek o kadar çok şey var ki..

Alıntıları Göster
    Diyelim ki intihar ettin eee ne olacak belkim kazanacakların şeyleri de kaybedeceksin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bipolar Bir Genç

Diyelim ki intihar ettin eee ne olacak belkim kazanacakların şeyleri de kaybedeceksin .

Alıntıları Göster
    aynı durumdayım,nasıl yaparım diye düşünüyorum. yüksek binadan atlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.G.6

Ağır depresyondasın burda konuşmak sana bişey katmaz. Yardım alman lazım. Psikiyatriye başvur, sana çok yararı olur, gerçekten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.