Şimdi Ara

Kendimi öldürüp yok olup gitmek istiyorum.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir arkadaş için bu hesabı açmıştım ama ondan da kötüleri varmış... Kardeşim kimsenin yorumunu okumadım ama.. Herkesin derdi kendine büyüktür herkesin bir derdi vardır ama senin bir derdin varsa benim "on" derdim var bundan emin ol.Bak orda inançsızım ateistim gibi laflar etmişsin..Bak bunları milletimin içinde söyleme Türk milleti yobazdır.Farklı gözle bakarlar sana. Bende ateistim merak etme senin geçtiğin yollardan bizde geçtik zamanında benim hiçbirşeye inancım yok.Annem olmasa şuan sana bu mesajı bile atamazdım. Son 1 yıldır hergün ölmek istiyorum.İntihara teşebbüs de ettim ayrıca.. Elimde daha doğrusu bileğimde ve elimin iç kısmı olmakla birlikte 40 küsür dikiş var.Üniversiteyi kazanamadım.Sevdiğim kız öyle bir kazık attı ki 500 days of summer filmine rest çekerim o derece...
  • Yorumları şimdi okudum okumasına ama, ne yalan söylim seninle gerçekten aynı durumdayız.Bak ben buraya yaşadıklarımı anlatırsam roman olur işin işinden çıkamayız anlatmamı istersen anlatırım oda ayrı mevzu gerçekten üşenmeden yazarım.. Şimdi kendimizi kandırıyoruz ya her gün yaptığım şey sende yapmışsın.. Bak neler yapabilirsin biliyo musun ? Büyük ihtimal kız mevzusuyla başlamıştır bu konular herkesde öyle başlar merak etme yok kardeş sen hiç anlammışsın konuyu dersen,kendini kandırırsın benımde bir nevi o çünkü.. Ne yapıcaksın biliyo musun kendini geliştiriceksin.Ha bu ders değil tabiki.Fitness olur,yüzme olur... Yüzmeyi öneriyorum sana kendine gelirsin.. Dövme yaptırabilirsin seninle aynı durumdan muzdarip olduğumuzdan(yanlış yazmış olabilirim) 3 tane kafa dağıtmak amaçlı işe de yaradı yani dövme yaptırdım.. Never back down(asla pes etme)..-- Yolo(you only live once) ölümden döndüğüm için (sadece 1 kere hayata geliyosun anlamı).. Ve de shark yaptırdım köpekbalığı yani kendini mutlu edicek,hissetiricek şeyler yap.Neyden mutlu oluyosan ondan zevk almaya bak hayatta kimseyi takma,umursama,kızlarla işin olmasın ne önüne bak ne arkana bak yani ne geleceğe kafa yor ne geleceğe şuanki şimdiyi yaşa.. ANI YAŞA carpe diem misali.. Ya bilader dünyaya 1 kere geliyoruz ya reenkarnasyon diye birşey varsada salla gitsin.. Şu konuda hemfikiriz psikologlar olsun,psikiyatriler olsun 2'sinin de alanı farklı yani zaman kaybı,vakit kaybı dediğin gibi herşey senin kafanda bitiyor. Hayat güzel değil ama yaşamaya değer bence en azından avutalım birbirimizi.İntihar etmiş birisi olarak söylüyorum pişman olursun. yapma! anneni babanı düşün vefat ettilerse senin bu halde olmana emin ol çok üzülürlerdi. Benim annem 1.5 yıl boyunca benim yüzümden hergün sigara içti balkonda geceleri uyumadı.Annen için pes etme!

• Ha şunuda belirtmek istiyorum yaşımı söylim 19.Bunu niye dedim ? Sen de 20 yaşındasın sanırsam.. Yani birbirimizi daha iyi anliycağımızdan emin olabilirsin.. Burdaki çoğu kişi 25+ yaşında diye düşünüyorum yani ne kadar troll yapan olsa da çok olgun kişiler var yaşamışlar görmüşler ama demek istediğim +25 işte -10a -5'e dönemiyolar.Yani 5-10 yıl önceyi hayal edip sana züğürt tesellisi ediyorlar iyide yapıyorlar aslında :D Empati kurmaya çalışıyorlar olduğu kadar.. Yani seni en iyi ben anlarım.. Yaşadıklarının 10 katını yaşadım. Her gün ölümü düşündüm.Ve düşünüyorum hergün Allah'ı sorguluyorum..Evrende nokta kadar bile yokuz.Nerden geldik nereye gideceğiz diye sorguluyorum hergün..Şu evrende bir topun içindeyiz gibilerinden.. İşin içinden çıkamıyorum. Uyandığım andan uykuya yatmaya kadar en çokda yatarken sorgularya insan.. Ama bunda yaşadıklarımın etkiside var tabi.. Çoğu yaşatıma göre çok şey yaşadım diyebilirim.. Senin şimdi vericeğin cevabı merak ediyorum. Beterin beteri vardır bunu unutma

• K.B.V. abi şu çocuğa akıl fikir ver ya aynı semttensiniz galiba Eskişehir ? şu çocukla 1-2 çay kahve bişey iç moral ver çocuğa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napalım yani -- 22 Mayıs 2015; 0:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sickle Hammer

İntihara teşvik olarak algılanmasın ama ben ölümün kesin bir çare olduğuna inanıyorum fakat çoğu insanında tecrübe ettiği gibi hayatta kalma içgüdülerim ve bilinmeyenden korkmam benim hayatımı sonlandırmamı engelliyor.Bilinç yok olduktan sonra ne geleceğin ne de geçmişin seninle bir işi kalmıyor.Ben tüm insanlığın bir şekilde kendisini kandırdığını düşünüyorum.Din,milliyetçilik gibi unsurlarla bir bütün olmaya veya hayata anlam yüklemeye çalışıyoruz.Kendini kandırmayı bırakan insanlar ise gerçeğin farkına varıp nihilizme düşüyorlar.

Halbuki başta iyi kötü kavramlarını yok sayarak pragmatist ya da egoist olsaydı hiçbir problem kalmazdı kimisi için paraysa para kız arkadaşsa kız arkadaş erkek arkadaşsa erkek arkadaş paraysa para bu dünyada en rahat yaşayanlar iyi ve kötüyü çevresel durumlara bağlayıp genel anlamda yok sayanlardır tıpkı bir zamanlar tiyatro koltuklarında bir şeyler anlatmaya çalışan aşık olduğum kız gibi işin sonu zaten nihilizme varıcak bu yüzden her zaman serin kanlı ve aşırıya kaçmadan pragmatist ve hedefleri olan bir insan gibi yaşamalıyız şu lisede dördüncü senem bitiyor açıkçası kayda alabileceğim tek olay bu diğer insanları hiç umursamadım 80 kilodan 68 kiloya düştüm saçlarımı yaptım daha bana bu arkadaşımın söylediğini o zaman anlasaydım lise son sınıfta değil çok çok daha erken görünüşümde ve düşüncelerimde farklılık olurdu o kadar zamandan sonra bile friendzone vermişti ya gerçekten ya pragmatistin kraliçesi ya da o söylediklerini anlamam için çekip gidiyordu ... Kimseye acımayın eminim ki bunun en büyük sebebi yani konuyu açan arkadaşın derdi aile baskısı ve yalnızlık gerçekten önemli dursa da ben bunları da boş görüyorum çünkü emin olun ki iki üç tane aptalla kanka olsa da kişilik anlamında çok bir şey değişmeyecek önemli olan gerçek dostlardır her anlamda senin dertlerini hatta senin saçmalıklarını dinleyecek kişilerdir 10 yıllık arkadaşımın bu kızla yaşadığım friendzonedan sonra tüm gereksiz niye böyle niye şöyle zırvalarımı dinleyip katlanması iyi bir şeydi önemli olan dost arkadaş değil bunu da dikkate almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 22 Mayıs 2015; 4:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkanda bırakacağın gözü yaşlı anneni düşün intihar edersen kadın üzüntüden kahır olacak hayatının geri kalanını acı içinde geçirecek.
    Eğer kaybedecek bir şeyin yoksa kazanacak çok şeyin var demektir.
    Milyarlarca yıllık sonsuzluktaki evrende topu topu 70-80 yıl yaşıyoruz neden burdayız ne işimiz var burda diye sorgularsak yaşamanın anlamı kalmıyor lanet olsun ki bu boktan dünyanın içindeyiz içimizde bir yaşama içgüdüsü var ne olursa olsun ayağa kalkıp savaşmaya devam ediyoruz.
  • yapma pişman olursun
  • Bu durumda olmanın tek sebebi ailen sen değilsin önce bunu kavra.Bunun için onlara kin tutmanda gerekmiyor benimde başımdan bunlara benzer şeyler geçti ve hala geçmeye devam ediyor.Seni hayata bağlaması için sebep gerekmiyor sadece bedenin bunun için yeterli aynada gördüğün kişi sensin dışardakilerde ilk buna bakar.Spora kesinlikle git inan düşünce şeklini en azından değiştirir ufakta olsa hayata bağlıcak şeyler kazanırsın kendine güvenin gelir.Para için çalışmak zorundasın malesef ailen fakirse başka çaren kalmıyor paran olmamasıda depresyonu ve yalnızlığı tetikler.Para hava su gibi gerekli bir ihtiyaç günümüzde acı ama gerçek.Ailenden kurtulmaya şartla kendini öncelikle annen ve baban sen onlardan uzaklaşmadan değerini anlamıcak.Benimkilerde aynıydı sonuçta beni psikolojik rahatsızlığı olan birine çevirdiler.7 yıldır psikolojik tedavi görüyorum son sene ilerleme kat ettiler bunun sebebide ailemden ayrılmamdı artık annanemlerde kalıyorum.Ama dediğim gibi aileme karşı hiçbirşey hissetmiyorum artık anneme karşı sevgim yok veya babama karşı onlarla konuşmuyorum.Garip olan annem ve babam yeni farkıma vardı evde sürekli sevdiğim yemekleri yapıyorlar ama açıkçası onlar yaparken tadını alamıyorum.Geçen gün sofrada oturuyordum annemle annem 2 lokma yedin sadece neden yapıyorsun dediğinde kapıyı kapatıp çıktım.Bu saydıklarının hepsini tecrübe edinerek kazanabilirsin tek ihtiyacın olan kendine güven.Başarılı insanlarla iletişim kur ayrıca nerden bulduğunun önemi yok internetten dahi tanışabilirsin sadece konuşmak istediğini söyle yeter.Tecrübelerini sana aktarıcaklar herkesin hayatında böyle iniş çıkış dönemleri olmuştur.Kaybedenler grubu artık bana çok itici geliyor sebebide psikolojik hastalığımı bu grupla yenmedim ben.Tam tersine bu grup sayesinde ilerledi bunların verdiği tek öneri namaz kıl,yalan söyleme,annene babana karşı gelme bunlardan başkası yoktu bunlar için.İlerde evlen,para kazan,memur ol hayat bu kadar basit değil hayatı yaşamakta bu değil.İnsan hayatında birşeyi kaybetmeye yaklaşmadan onun önemini anlayamaz yapımız bu.Hayatın gerçeklerini öğrenmek istiyorsan kanser hastalarının yazdıklarını oku biraz olsun hayatının değerini kavrarsın belki.Bazı şeyler zamanla rayına oturuyor şu an bunlar imkansız gibi geliyor olabilir sana hepsi geçicek.İnsanın kendine yatırım yaptıkça mutlu oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

aynı durumdayım,nasıl yaparım diye düşünüyorum. yüksek binadan atlamayı düşünüyorum

ölürsen game of thrones finalini ve nice beşiktaş şampiyonluklarını göremeyeceksin . Emin misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni engelleyen şeylerde bu tür şeyler :(
  • öldün mü?
  • Henüz değil.
  • Anca beraber kanca beraber
  • Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Aynen bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

aynı durumdayım,nasıl yaparım diye düşünüyorum. yüksek binadan atlamayı düşünüyorum

yüksek binadan falan atlama ölmezsen eğer kesin kol yada bacağın gider sakat kalırsın bu sefer daha kötü
  • sakın öleyim deme respawn süresi 99999999999999999 olarak ayarlanmış tekrar canlanman biraz uzun sürer
  • Tamamen olmasa da benzer bir durumdayım sanırım. Doğru düzgün arkadaşım yok etrafımda kardeşim gibi gördüğüm bir kişi var sadece o da sürekli seçimlerimi, aldığım kararları çok kötü bir şekilde eleştiren biri. Derdimi rahat rahat anlatamıyorum bile, yapacağı yorumlardan korkuyorum. Ailem ile olan ilişkilerim berbat evde sürekli kavga var hapşırmam bile bir kavga meselesi olacak yakında, bir odadan diğer odaya giderken dahi hesap veriyorum aile üyelerime. Her şeyden çok sevdiğim bunları daha katlanabilir kılan kişi, belkide tek mutluluğum olan erkek arkadaşım da durduk yere beni hayatından çıkardı, hiçbir şey olmamış gibi çekti tek kelime etmeden gitti tam mutlu oluyorum sonunda hayatımda bir şeyler düzene giriyor derken bir başıma kaldım yine, kalbim parçalandı. Bu haziranda LYS sınavım var ama bu mental sorunlarım yüzünden çalışmaya mecalim olmuyor, her şeyden tiksiniyorum hiçbir şey zevk vermiyor. İntihar edebilecek kadar yürekli bir insan değilim. Şöyle 4-5 yıl öncesinde de düşünmüştüm bu intihar konusunu ciddi ciddi o zaman sebebi çok farklı bir şeydi ama. Bilmiyorum ya bıktım artık her şeyden. Öleyim de kurtulayım diyorum sürekli, hayata beni bağlayan bir şey kalmamış gibi hissediyorum.

• Babamın bir lafı vardır; Bu hayatta ne yaparsan kendine yaparsın diye... Bu melankoli seni bir yere götürmez

Hayatta,başına ne gelirse gelsin asla umudunu yitirmemelisin..Dik durmalısın ayağa kalkmasını bilmelisin..

Bu aşk acısı sadece biz erkeklerde olur sanıyodum demek ki kızlarda da oluyomuş.. Ne diyelim Sabır herşeyin ilacı,zaman herşeye çare..

Su akar yolunu bulur.Bazen hayatı akışına bırakmak lazım.
  • Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Fakat keşke söylemesi kadar uygulaması da kolay olsa. Hayatının merkezine koyup her şeyin yaptığın insan sebepsiz yere, hemde her şey güzelken tek söz etmeden çekip gidiyor, seni sosyal medya hesaplarından engelliyor, attığın mesajlar yanıtsız kalıyor, üzülen sen oluyorsun fakat o hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Kulağa nasıl geliyor bilmiyorum ama yaşaması çok acı verici, bir de başımda tonla dert varken...
  • Herkesin bir derdi var diğer önceki mesajımda da dediğim gibi bu melankoli,depresif haller seni bir yere götürmez..

Lys sınavın varmış,var diyorsun. E ne kaldı şunun şurasında yaşını az çok belli ettin 18-19'sun heralde. Dersini çalışsana arkadaşım.

Sonradan çok vurursun kafanı duvarlara aynen bu şekilde.. Sanki evlenicektin çocukla dert ettiğin şeye bak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.