Şimdi Ara

Kendimi her şeye uzak ve bir o kadar yalnız hissediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlatmak istediklerime nereden başlayayım bilemedim ama bunları yazmayı düşününce bile bir sürü şey geliyordu aklıma, buraya dökülünce yazdıklarım iyice anlamsızlaşıyor.İlkokul 1.sınıftan itibaren kendi kendimi büyüttüm,annem ve babam akşam 8'e kadar çalıştığından kendi kendimi yetiştirdim diyebiliriz.Kimseye ihtiyaç duymadım.Benim için bir ders oldu bu ama dışarda kalan insanları düşününce bir hiç galiba.Şuan İzmir'de 370 puan civarında olan bir anadolu lisesindeyim.Okulda 3.senem fakat okulumu değiştirmeyi düşünüyorum sebebi ise kendimi yalnız hissediyorum.Sınıftaki arkadaşlarım bile boş geliyor artık beş para etmez hepsi.Çıkarcı,çokbilmiş,empati duyguları olmayan varlıklar.Aslında okulda bir zamanlar konuştuğum fakat şuan yüzüne bakmadığım çoğu şahıs böyle.Bütün günümü kendi kendime konuşarak geçiriyorum ve olmayacak şeyleri aklımda diyaloğa dönüştürüyorum.Eğer ki bir erkeğe tav olduğum zaman direk aklımda kavgaya dönüştürüyorum.Zihnen çok doluyum öyle hissediyorum ve bu zihnen yorgunluğum/bitkinliğim günden güne beni eritiyor.Şizofren gibi hissetmeye başladım kendimi.Ailemin düşünmesi gereken konuları fazla düşünüyorum maddi sıkıntı falan.Dost diyebileceğim ileri derece bir arkadaşım yok ve tek istediğim sağlam arkadaşlık ve bir kız.Bu sene büyük bir hata yaparak 9.sınıf bir kızla çıktım.İlk başlarda onun iyi biri olduğunu düşündüm ama 20 gün falan sürdü ilişki.Farkettiğim zaman geç oldu olayı asıl amacı büyük ihtimal ergenlerin dilince fame(ünlü) olabilmekmiş.Şu sıralar sınıfta sözlü atışmaya girmediğim kimse kalmadı 2-3 kişi dışında.Sınıf dışından konuştuğum arkadaşlarım oluyor kız/erkek genel olarak muhabbet kurmada sıkıntı yaşamıyorum ağzım laf yapıyor fakat tipsiz olduğumu düşünüyorum.Şuana kadar kimseye ihanet etmedim,kalbini kırmadım fakat şu 2 haftadır sanki p*ç erkeğe dönüştüğümü hissediyorum.Direk tartışma başlatma,insanları iplememe vb.şeyler.Kimsenin kalbini kırmamak için hep alttan aldım,bir şey istedikleri zaman tamam dedimama böyle oldukça çıkarcı olduklarını anladım.Aynı it tarafından 3 kez aynı kız için satıldım.İstanbul gezisine gittik okulca 80 kişi genel olarak herkesin takıldığı birileri vardı ama ben tek takıldım bir bakıma yalnız kaldım..Daha fazla uzatırsam okumazsınız zaten abiler/kardeşler okuduysanız da teşekkür ederim.
    Fotoğrafımı koyuyorum yine ifşa edersiniz ama bulunsun.Saçlarımı da şuan 5 numara yaptım.
     Kendimi her şeye uzak ve bir o kadar yalnız hissediyorum.
    EDİT:Şuan ki modum da bu şarkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss Ya Matilda -- 19 Ocak 2015; 22:23:56 >

• Öncelikle kardeş okuluna bak dersleri ihmal etme köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin herkesle samimi aynı zamanda da soğuk ol seni bilsinler ama özelini sırlarını bilmesinler senin sıkıntın olur sınıfta iyi gördüklerinle konuş mahallede arkadaşın yokmu senin hiç onlarla takıl yoksada çık mahallenin bebesi nerde takılıyosa oraya git beğendiğin bi gurba selam ver otur meraba burda oturuyom arkadaşım yok falan iyi bebelerse aralarına alırlar ama sakın güvenme en az 2 sene geçir ondan sonra güven insanlara kız konusuna gelince tipsiz değilsin yakışıklıda değilsin orta yani kızlar bakar sana önemli olan doğru kızı bulmak :D

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil6602

Öncelikle kardeş okuluna bak dersleri ihmal etme köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin herkesle samimi aynı zamanda da soğuk ol seni bilsinler ama özelini sırlarını bilmesinler senin sıkıntın olur sınıfta iyi gördüklerinle konuş mahallede arkadaşın yokmu senin hiç onlarla takıl yoksada çık mahallenin bebesi nerde takılıyosa oraya git beğendiğin bi gurba selam ver otur meraba burda oturuyom arkadaşım yok falan iyi bebelerse aralarına alırlar ama sakın güvenme en az 2 sene geçir ondan sonra güven insanlara kız konusuna gelince tipsiz değilsin yakışıklıda değilsin orta yani kızlar bakar sana önemli olan doğru kızı bulmak :D

Niye guldun komik mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vitor reis kullanıcısına yanıt
    ben adama gülmüyorum heralde önemli olan doğru kızı bulmak yazdım onun için hem ne yapayım ağlayalımmı önemli olan mutlu olmak

II. Abdülhamid

• quote:

Orijinalden alıntı: halil6602

ben adama gülmüyorum heralde önemli olan doğru kızı bulmak yazdım onun için hem ne yapayım ağlayalımmı önemli olan mutlu olmak

Adamin tipine guldun zannettim kardes

II. Abdülhamid

• Aynı durum bemdede vardı Son senem rezil geçti ve şimdi o seneyi kötü geçirdiğim için kendime kızıyorum
    Dostum hiçbirsey kendinden ve ailenden önemli değil insanoğlu kalitesiz zaten bu bir gerçek para için kendini satandan tut
    .... Say say bitmez o yüzden önce kendini kurtarmaya bakıcaksın
    Üni ye gideceksin yeni ortam yaşam tarzı
    Yükler daha da çok omzuna bimecek sen ise o kötülere inat direnip yaşamaya devam edeceksin
    Benim çok güzel bir lafım var
    Hayata inat gülümse

EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 /i5 4670k / Msı Gaming z87 GD65 / Avexir Core Series CL9 1600 Mhz RAM / Haf X 942 Kasa / Cooler Master Silent PRO 720 WATT PSU / Corsair h100i sıvı soğutma(4 adet Corsair AF120 fan)/ Razer DEATHADDER CHROMA Gaming Mouse / Logitech g710 Mekanik Gaming klavye / ACER GD245HQ 120hz 2MS 3D MONİTÖR /Logitech g930 GAMİNG HEADSET/ Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Pad.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.