Şimdi Ara

KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar bu sene 12. sınıftım Allah'a şükür sınavı atlattık ve yazın lolde kendimi geliştirmek istiyorum. S4 den beri oynuyordum s4 de bronz 3 falandım galiba s5 unranked hiç oynamadım bu sene ise 10 maçımı attım bronz 2 ye attı.Oynuya oynuya gümüş 3 e kadar çıkmayı başardım.Amma velakin 1 haftadır gümüş 3 üm daha da ilerleyemiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Minimapa bakmak çok önemli gibi ipuçları yardımcı olabilir.

Bu arada main olarak jung-mid oynarım midde orianna 45 maç attım 25 zafer var jungda hecarim oynuyorum o da 40 maç 24 zafer falan şampiyon yardımı taktik her şeye açığım eleştiri farketmez teşekkürler beyler

• guardian angel'ın erken oyun safhalarında oyun taşıyan bir item olduğunu kavramalısın.

Cleanse sanılanın aksine işe yarayan bir summoner spell dir.

lane safhasında ne zaman b atman gerketiğini öğren. Mid için sıkıntı olmaz da çoğu zaman diamond'a kadar oyuncular pushlayayım da adam minion ve exp kaybetsin dönene kadar ortaya gelir zaten minionlar diye düşünür ama sandıklarının aksine rakip çakar hardcore freeze i öylece uzaktan bakarsın ve base atmadan önce kendince kurguladığın 3-5 minionluk kazanç ve rakibin kaybı olur 15 minionluk kayıp.

Hatanı öğren en basitinden. Diamond adam bile hatalarını öğrenerek challanger oluyor. Ne olursa olsun, 25-1 oynayıp oyun bile kaybetsen, sahip olman gereken tutum, suç bendeydi , kaybettik olmalı. Ancak bunu kabullenirsen ve egonu bastırırsan kendini geliştirirsin. Yetenekten ziyade öncelikle tutumdur seni geliştiren çünkü yeteneklerini geliştirmeye elverişli olursun.

• Hocam arındırı hangi durumlarda almalıyım? Birde bazen ilk pick geliyor orianna kitliyorum karşısı da lb alıyor zed alıyor zorlanabiliyorum amma velakin ben son pick olduğum zamanlarda counter pick olayını sadece google a yazarak yapıyorum yani demek istediğim bir heronun counterinı düşünürken neye dikkat etmeliyim counter pick yaptım nasıl oynamalıyım?
  • Orman oynuyorsan bir numaralı rakibin karşı ormancı olduğunu bilmelisin. Her zaman onu takip etmeli öngörmelisin. Onun avantaj zannettiğini dezavantaja çevirmeye çalışmalısın. Karşı orman girişlerine ward atarak karşı ormancıyı kontrol altına alabilirsin. Oddone taktiği her zaman nerde hareket var orda takımına destek olmalısın. Arkadaşın trade e girdiğinde golemi alıp gideyim dememelisin golem yerinde ama o trade senin geç gitmen yüzünden takımını geri düşürebilir. Mesela karşı ormancıyı kontrol altına alarak muhtemel gank yiyecek lane de olayların akışını değiştirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daydream33

Hocam arındırı hangi durumlarda almalıyım? Birde bazen ilk pick geliyor orianna kitliyorum karşısı da lb alıyor zed alıyor zorlanabiliyorum amma velakin ben son pick olduğum zamanlarda counter pick olayını sadece google a yazarak yapıyorum yani demek istediğim bir heronun counterinı düşünürken neye dikkat etmeliyim counter pick yaptım nasıl oynamalıyım?

malesef o heroları oynamadan anlayamazsın. bu yüzden bol bol normal oyun at free heroları dene oyna, oynarken seni en çok ne zorluyorsa onu anla ki rakibin olduğunda zayıf noktasından vur.

sana tavsiyem kardeşim gerçekten bak, counter pick atmakla uğraşma. Ben zilyon kere lane kazandım vlad ile fiddle'a karşı, swain e karşı ki bütün lol camiyasi bilir fiddle vladı havada karada counterlar. En iyi olduğun heroyu al her zaman hatta pickle, rune ve masteries ayarla alt tab yap takıl facebookta karşına kim gelecekmiş karşında kim varmış umursama. En iyi counter pick, yeteneklerini en iyi konuşturabileceğin şampiyonla olur. Belli bir düzeyden sonra bu işlemiyor tabi sonuçta senin en iyi olduğun herolar olduğu gibi karşının da olabiliyor, ordan sonra da oyun bilgin, oyunu okuma yeteneğin giriyor. Mesela early de güçlü olan herolara karşı early de sustain'i bol herolar alarak counterlar'sın. Ya da roam yeteneği olan herolar vardır mesela top'ta quinn varsa alırsın tryndamere,jax,singed, roam atarsa sen de split push yaparsın ancak bu şekilde counterlarsın. Birebir counterlamaktan çok takım counter pick i atabilir ya da genel olarak counter pick atmaya çalışırsın. Mesela kayle zed'in counter'ı, fakat bu lane aşamasında değil. Oyunun her aşamasında zed ulti atarsa yapıştır ultiyi, olay bu. Ya da karşısı nidalee,lulu,ezreal gibi poker bir kompozisyona sahip, o zaman yapıştır nau,malphite,seju gibi initator bir tank, tek seferde yakala onları ve kazan oyunu. Counter pick aslında budur lane de tek atayım ezeyim demek değildir.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Sen cok bilgili bi abiye benziyosun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyna oyna oyna. Oynarkende amacın kazanamaktan çok kendini geliştirmek olsun. Örneğin Ahri oynarken flash e gibi playzler yapmaktan korkma veya işte yasuo hortumluyken minyona e q yapıp adama flash at falan kısaca sürekli yeni şeyler dene gidipde 7/24 voli annie oynama mekanikli ve mobil herolar oynaki oyunculuğun gelişebilsin. Bunlar yerine direk kendini 1 heroya adayıp o heronun inciğini cıncığınıda öğrenedebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hep bunu yapmak istemişimdir.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk aşama olarak dodge ve skilshootları geliştirebilrsin.kendi mekaniklerini geliştirdikten sonra stream falan izleyerek oyun bilgini geliştirrisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.