Şimdi Ara

Kendime lazar alacağım yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime kendi çapımda kullanmak için: dağ taş deniz gök cisimleri (uçaklara değil ama uçaklara tutulursa ne oluyor?) vb tutmak için lazer almak istiyorum.

Gitti gidiyor gibi siteden. Fİyat konusunda max 50-60 tl verebilrim. Bana önerebileceğinz lazerler varmı?

http://forum.donanimhaber.com/m_54774429/mpage_1/key_Lazerler+hakkinda+her+sey/tm.htm Bu konuya baktımda kafam karıştı.

• Dostum bende var 50mv gece gozunun gordugu heryere sikiyorum gidiyor sabahlari gunesliyken 100 200 m gidiyo sikildim ben kullanmiyorum istanbuldaysan 30 liraya veririm 20 dolara almistim ebaydan turkiyede aynisi 80 90 lira dandigi degil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım 1 defa tuttum o günden beri sıfır kenarda duruyor bir işe yaramıyor
    ilk heves var sonra bir işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

Dostum bende var 50mv gece gozunun gordugu heryere sikiyorum gidiyor sabahlari gunesliyken 100 200 m gidiyo sikildim ben kullanmiyorum istanbuldaysan 30 liraya veririm 20 dolara almistim ebaydan turkiyede aynisi 80 90 lira dandigi degil bu

AMAN TANRIM!
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dura-Ace -- 1 Şubat 2013; 0:55:03 >
  • quote:

Dostum bende var 50mv gece gozunun gordugu heryere sikiyorum gidiyor sabahlari gunesliyken 100 200 m gidiyo sikildim ben kullanmiyorum istanbuldaysan 30 liraya veririm 20 dolara almistim ebaydan turkiyede aynisi 80 90 lira dandigi degil bu

bende 5 mw var tavsiye etmem insan gözü bile seçemiyor yeşil
    arkadaşta 50 mw denemiştik daha kalın çıkıyor dağa kadar gidiyor gözle seçiliyor eğer kalın istiyorsan arkadaşınkini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

arkadaşta 50 mw denemiştik daha kalın çıkıyor dağa kadar gidiyor gözle seçiliyor eğer kalın istiyorsan arkadaşınkini al

Baslarda cok p..lik yapiyodum milletin gece evine sıkıyodum sonra biraktim gece birinin odasina sık oda yemyesil oluyodu pencereye kosuyolardi

• hocam sende lazerlı maganda potansıyelı var.lazar nedır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

biri sıkıyor diğeri kalın diyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.