Şimdi Ara

Kendi Üzerinize Olmayan Hatlarınızı Üzerinize Alabilirsiniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
124.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell müşteri hizmetleriyle 15 dakika görüştüm. en yetkili amire bağlanıp derdimi anlattım.
    (hat sahibimi tanımıyorum bile ve sim kartım kayıp)

kendilerine bu kanunun ulaştığını ancak kanunda bulunan, '' kanunun uygulanmasına yönelik düzenlemelerin operator tarafından yapılacağı'' maddesine dayanarak henüz başlamadıgını söylüyorlar. neden başlamadığını sordugumda, ''telekomünikasyon kurumu ile uygulama esasları hakkında yazışmalarımız devam ediyor, yazışmalar sonuçlandığında web sayfamızdan duyuru yapacağız'' cevabını aldım.

dikkat ederseniz bu kanunun bizi ilgilendiren maddesi geçici bir madde. 1 yıl içinde zaten zamanaşımına uğrayacak.

resmen baştan savıyorlar, yapmak istemiyorlar. avea başladı bile.

pazartesi günü telekomünikasyon kurumunu arayacağım. şikayet ise şikayet yazışma ise yazışma bu işin peşini bırakmayacağım.

turkcelle

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

turkcell müşteri hizmetleriyle 15 dakika görüştüm. en yetkili amire bağlanıp derdimi anlattım.
    (hat sahibimi tanımıyorum bile ve sim kartım kayıp)

kendilerine bu kanunun ulaştığını ancak kanunda bulunan, '' kanunun uygulanmasına yönelik düzenlemelerin operator tarafından yapılacağı'' maddesine dayanarak henüz başlamadıgını söylüyorlar. neden başlamadığını sordugumda, ''telekomünikasyon kurumu ile uygulama esasları hakkında yazışmalarımız devam ediyor, yazışmalar sonuçlandığında web sayfamızdan duyuru yapacağız'' cevabını aldım.

dikkat ederseniz bu kanunun bizi ilgilendiren maddesi geçici bir madde. 1 yıl içinde zaten zamanaşımına uğrayacak.

resmen baştan savıyorlar, yapmak istemiyorlar. avea başladı bile.

pazartesi günü telekomünikasyon kurumunu arayacağım. şikayet ise şikayet yazışma ise yazışma bu işin peşini bırakmayacağım.

turkcelle

Aklı sıra uyanık bunlar...bana da aynı numarayı cektiler...eeee hakkını aramayanların olduğu güzelim ülke insanlarına az bile bence...sen ben işte...biz bile amannn diyoruz bazen..kim uğraşacak diye...

Ama dediğin gibi...ben de işin peşindeyim...en sinir olduğum şey yetkili kadının pişkin pişkin konuşması...ulen bari delikanlı gibi biz bunu yapmicaz deyin...ne oyalamaca oynuyorsuunz...insanları aptal yerine koymaya calisiyorsunuz...

cok sinirlendim cok...:)

• ilgisiz kalmayalım lütfen arkadaşlar...operatörlerin işlerine gelmeyen kanunları paspas altı etmelerine müsaade etmeyelim..
  • arkadaşlar maillerimizi esirgemeyelim lütfen..
  • babamın uzerine olan turkcell numaralı hattı avea sınırsız a geçirdik şimdidee avea da olan bu hattı kendi uzerime geçirmek istiyorum uzerime nasıl alabilirim arkadaşlar ...vodafone a gecicem babamı operatör operatör gezdirmek istemiyorum adam yeter artık diyoo :))biiligsi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim hat bu arada 13 yıllık bi hat ..
  • yapma yaa turkcele geçmeden olmuyomu başka bi yolu yokmu operator operator geze geze bi hal oldu turkcelde numarayı taşıyınca sözleşme felan imzalatıyomuş 1 sene cıkamssın felan diyee... iyice karıştı.. saol arkadaşım yardımların için tşk:(((
  • anladım arkadaşım saol yardımların için cok tşk ederim peki turkcel e taşıdık numarayı ucret varmı devir işleminde devir işlemi kaç gun suruyooo ... ilk faturayı beklemelimiyim ...hemen numaramı taşıyabilrmiyim vodafone a...
  • supersin ustaa:)) ben aveada olan faturalı hattımı turkcel kontorlu olarak taşıyayım sonrada konturlu devir alıyım anladığım kadarıyla budur dimi buda bana 32.tl ye maal olacak sanırım dimi? kususra bakma yaa cok soru soruyorum ama:(
  • teşekkur ederim cok saol...
  • bende de kimin üzerine olduğunu bilmediğim vodafone kontörlü hat var. 6 aydır kullanıyorum ama kaç yıllık bi hat onu da bilmiyorum. Bu haberi gördüğüm iyi oldu yarın gidip bi uğraşayım bakalım üzerime alabilecek miyim...
  • Arkadaşlar
    Turkcell merkezde çalışan arkadaşım az önce aradı yarından itibaren Turkcell sitesinde açıklayacakmış yani olay başlıyor gözümüz aydın.
  • 10-12 yıllık faturalı bi hattı üzerimize kaydettirdiğimizde bu süre sıfırlanıyo mu peki? gsm firmaları çoğu kampanyalarında en az 180 gün kaydı bulunma koşulu koyuyolar malumunuz (örn:turkcell cihaz kampanyaları)
  • Hadi bakalım inşallah doğrudur,Turkcell başlarsa diğerleride başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykartal70

Arkadaşlar
    Turkcell merkezde çalışan arkadaşım az önce aradı yarından itibaren Turkcell sitesinde açıklayacakmış yani olay başlıyor gözümüz aydın.

waw...hadi bakalım...çabalarımız sonuç verdi nihayet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virgaba -- 14 Ağustos 2009; 0:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykartal70

Arkadaşlar

Güzel bir haber.
  • Bugun İzmir Balçova Eltutanlar Avea iletişim merkezinde yaptırdım sonunda.İşleyiş şu şekilde,kimliği veriyorsun telefon numarasını alıyorlar sonra fax çekiliyor.Sms geliyormuş o sms i onayladıktan sonra iş tamammış.Bir saatten fazla oldu bana sms gelmedi bakalım sonuç ne olacak.Bekliyorum heyecanla :)
  • Bugün vodafone müşteri hizmetlerini arayıp sordum kanundan bile haberleri yok.
  • turkcell in sitesinde devir işlemleri bölümünde şöyle bir açıklama var kafam karıştı.ayrıca devir ücreti 31 lira gözüküyor.

Devir durumunda alınan vergiler:

Faturalı hattın devri durumunda, hattı devralan kişi devir için başvurduğu ve Devir Beyan Formu'nu imzaladığı tarih itibariyle henüz faturaya dönüşmemiş haberleşme hizmetlerine ilişkin ücretleri, abonelik ve ek hizmetlere ilişkin ücretleri(roaming, kampanya cayma bedelleri, gecikme faizi bedelleri vb.) ve bu işlemlerden doğan tüm devir masraflarını(Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi, TGM ruhsat ücreti, TGM kullanım ücreti) devralmış olur. Devir aldığı hatla ilgili olarak yeni abonelik işlemleri yapılacak olup, ilk abonelikte tahakkuk eden vergiler devir alan abonenin ilk faturasına yansır. Devir başvuru tarihi itibariyle faturalandırılmış borçlar ise devreden kişinin ödeme sorumluluğundadır. Devir işleminin gerçekleşebilmesi için devreden kişinin bu tutarı ödemesi gerekmektedir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/Hattiniz_ile_ilgili_islemler

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Evet, devirde o vergiler alınıyor.

bu konuda bahsedilen de devir işlemi değil mi? o zaman devir işlemi ücretsiz olmasına rağmen vergi vereceğiz. peki bu vergi ne kadar bir bilginiz var mı?
  • başta konuyu açan ve gayretleriyle ilerleten bungee20 ve konuda emeği geçen herkese teşekkürler
    bu forumdakilerin gayretleri olmasa, büyük ihtimal , yürürlüğe koymaları uzayacaktı operatörlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif46 -- 14 Ağustos 2009; 21:49:13 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.