Şimdi Ara

Kendi kendime oluşturduğum friendzoneu nasıl yıkabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim uzaktan bir kuzenim var; akrabalığımız uzak hatta o Şırnaklı ben Urfalı'yım. İlk sevdiğim ve sevmeyi öğrendiğim insan o. Küçükken çok utanırdım aslında. Çocukluğumuzda çok oyunlar oynadık. Velhasıl bunun babası hapse girince baba ocağına döndüler ve biz uzak kaldık ama ben unutmamıştım. Aradan 3 sene kadar geçti ve ben umudumu yitirmiştim. Sonra Instagram hesabını buldum ve konuşmaya başladık, çok da samimi olduk çocukluğumdaki gibi. Ama o istemiyordu ve ben de çok umutsuzdum. Öylece içime gömmek zorunda kaldım. Biz arkadaşlığa devam ederken 5 sene içinde 3-4 ilişkim oldu ve hepsini de biliyor çünkü bu hayatta ondan başka bir şeyi konuşabileceğim bir insan yok pek. Ama en son ilişkimden sonra vazgeçtim her şeyden. Zor hayat ve zor koşullarda büyüdüm ve neden bunun ardını bırakayım diye düşündüm. Geçen sene ona konuyu açtım. O Kıbrıs'ta okuyor ve ailelerimiz bilmediğim bir nedenden ötürü konuşmuyor ki hatta annem onunla konuşmamı istemiyor bile. Bana bunları söyledi ve beni üzmek istemediğini söyledi. Ben de tamam diyip geçiştirdim. Geçen hafta yine çıtlattım ve istemediğini hissettirdi bana. Konuşunca da hep Umut sen olmasan bu hayatın zerre kadar çekilecek yani olmaz der. Bilmiyorum ama bu durumu tersine çevirmek istiyorum. Şu hayatta güvenebildiğim tek insan o ve şimdiye kadar kendimi hep eşim için sakladım, bir kızın elini bile tutmadım. İçimden geçen şu ki ya hayatımdan çıkacak ya da girecek. Sizce ne yapmalıyım?

    Son 2 fotoğraf geçen sene, ilk 2 bu sene






    Kendi kendime oluşturduğum friendzoneu nasıl yıkabilirim? Kendi kendime oluşturduğum friendzoneu nasıl yıkabilirim? Kendi kendime oluşturduğum friendzoneu nasıl yıkabilirim? Kendi kendime oluşturduğum friendzoneu nasıl yıkabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutberke_13 -- 8 Mart 2024; 21:54:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • bu kadar üstüne gidersen seni garanti görür hak ettiğin değeri görmezsin. tüm ilişkilerde bu böyledir. 3-4 ilişkinde ne tepki koyduğu önemli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşıyla flört et. Onu da sallama. Ertesi gün o seni kaybediyorum korkusu ile aramazsa gel yüzüme tükür. Ha birde rekabet duygusu yüzünden arar. Lan ben bu kızdan güzelim neden ona yürüyor kafası. Bir çok kez test edilmiş ve hiç sekmemiştir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tiborias T kullanıcısına yanıt
    Bir şey diyeyim mi? Bu kızla yaklaşık 11- 12 yıllık bir samimiyetimiz var ve ben ona 3 gündür yazmıyorum, bekliyorum dönecek mi diye. Ki muhtemelen herkes gibi yapacak :) Onun dışında hayatının birinci kişisi konumuna istemediği bir kişi için rekabet duygusuna girmez sanırsam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt
    Ben garantiyim de onun da garanti olmasını istiyorum işte. İlişkilerimde de mutlu olmuş gibiydi ilişki yaptığım için. İşte sorun şurada başlıyor; bizim ailelerimiz yüzünden birleşmemiz zorlaşıyor, o da galiba başkasıyla mutlu olmamı istediği için artık vücut bunu kanıksıyor ve artık başka tepki vermiyor. Aileleri ve uzaklığı umursayarak salaklık yapmasam muhtemelen şimdi bir ilişkimiz olmuş olacaktı. Ama ben kendim ağ attım, kendim düştüm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umutberke_13 U kullanıcısına yanıt
    Oturup rekabet etsem mi etmesem mi diye düşünülen bişey değil bu davranış. İnsanın doğası gereği içgüdüsel olarak öyle hareket edecek. Sen başkası ile ilgilenince temel içgüdüsü kaybetme yalnız kalma ve başkasına ait olanı isteme gibi bir sürü duygu kendi kendine ortaya çıkacak. Bunları söylersen zaten hiçbir kadın kabul etmez ne rekabeti ne alakası var der. Ama hepsi aynı davranır. İnsan doğası gereği böyledir. Sende belki aynı sebepten peşindesin Bı kızın. 10-11 yıldır bir kere bir araya gelip ayrılsaydın bitecekti belki senin de kafanda. Ama şimdi sende takıldın kaldın belki. Kafanda onunla olacak hayatını o kadar büyüttün ki belki de birlikte olsan sıkılacaksın 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tiborias T kullanıcısına yanıt
    Şimdi flört ettim diyelim, o bana sorduğunda nasıl bir tepki vermem lazım? Daha önce yapmadığım için ters bir hareket yapmak istemiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konulara pek yazma taraftarı değilim ama sizin durumunuzda artık yazmam gerektiğini hissettim


    Konudaki mesaj, SSler ve olay örgünüsü düşününce;













    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA adam akraba evliliği istiyor beyler HAHAHAHAHAHAHHAHAHAA




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 10 Mart 2024; 14:19:33 >
  • Kimsenin elini bile tutmadın ama o 3-4 ilişki nasıl oldu o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi uzak mesafeydi, çevremden hiç umduğumu bulamadım, salak saçma insanlar vardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umutberke_13 U kullanıcısına yanıt

    Uzak mesafe olduğu için olmuyor zaten emin ol. Zannedersem bu kız olursa o da uzak mesafe olacak. Ben de hep uzak mesafe yaşadım. Ama çok yoruyor çok sevsen bile , bir sonu olmuyor. Yaşın da çok büyük değil belli ki yoluna bak. Kızın sende gönlü yok belli. Kızlar böyle onları seven erkekleri duygusal olarak çok kullanıyor, bir dost arkadaş gibi. Ama tek taraflı bir arkadaşlık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap ne yazık ki içinizi daraltıp canınızı sıkacak kadar basit görünüyor: Yıkamazsınız. İlişkinizin niteliğine dair teşhisinizi kendiniz koymuşsunuz bile. Sadece siz onu çok sevdiğimiz ve uzun zamandır tanıdığınız için bunu kabullenemiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.