Şimdi Ara

Kemer ve Lara Civarında Otel Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
11.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haziranın başında eşim,eşimin ablası ve 1.5 yaşındaki oğlumla özellikle kemer ve lara civarında 1 haftalık tatile çıkmayı planlıyorum..Ailemle birlikte güzel bir tatil yapacağım 4-5 yıldızlı otel,tatil köyü arıyorum,daha doğrusu karar veremiyorum..otelpuan gibi sitelerde çok farklı yorumlar var tesisler hakkıında...o bölgede tatil yapan arkadaşlarım varsa fikirlerini iletirlerse sevinirim..Birde Arkadaşlar düzgün cevap verirlerse sevinirim...

Birde 3 kişi olacağımız için kişi başı max 120-125 ytl/gecelik verebilirim.Kalacağımız oda da aile odası yada geçmeli oda denilen şekilde olmalı yani 2 odalı bir mekan...Çok şey istemiyorum değilmi iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 9 Nisan 2008; 15:50:16 >

• Hocam ben yaklaşık 4 senedir Kemere gidiyorum..
    Kaldığım otel 4 yıldızlı.Ama çok güzel bir oteldir.
    Memnun kalacağınıza eminim.
    İsterseniz yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

Arkadaşlar haziranın başında eşim,baldızım ve 1.5 yaşındaki oğlumla kemer civarında 1 haftalık tatile çıkmayı planlıyorum..Ailemle birlikte güzel bir tatil yapacağım 4-5 yıldızlı otel,tatil köyü arıyorum,daha doğrusu karar veremiyorum..otelpuan gibi sitelerde çok farklı yorumlar var tesisler hakkıında...o bölgede tatil yapan arkadaşlarım varsa fikirlerini iletirlerse sevinirim.. Arkadaşlar düzgün cevap verirlerse sevinirim..iyi forumlar

Nerelisinz?
  • Kemer Sultan Saray Otel eski bir bina ama yemekleri güzel olduğu gibi çocuklar için zengin bir hayvanat bahçesi var. 2003 de gitmiştim.
  • http://www.sungatehotels.com/sungate_tr.asp (biraz tuzludur ama gittiğim en iyi otellerden biri)

hem de 7 yıldızlı yani kafan karışmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbb -- 7 Nisan 2008; 13:09:17 >
  • Gecesi 300 Euro

İş vesilesi ile kalmıştım orada. Özellikle SPA Center ı çok iyi. Saunasına o kadar bağlanmıştım ki, Gala kokteyli planlanan saatten 1 saat evvel bitince hemen odaya çıkop takım elbiseleri çıkardım. Peştamal ile saunaya indiğimi hatırlarım. Ama gördüm kü saunasının bağımlılık yaptığı tek kişi ben değilmişim birkaç arkadaş daha vardı.

Kışın gittiğim için açık havuzları deneme fırsatım olmadı ama birsürü büyük havuzu vardı.

Özel yemeklerini daha önce hiçbir otelde yememiştim. Mesela Kerevit vardı ama yemesini bilmediğim için yiyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 7 Nisan 2008; 13:16:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Gecesi 300 Euro

arkadaş 3 kişiydi oğlunu saymıyorum 3 kere 300= 900 euro gecelik bir de 1 hafta istiyordu 7 kere 900=6300 euro

6300 euro = 12.000 YTL (standart oda fiyatı)

kral dairesi = gecelik 50.000 euro o kalsın

kongre ile işi 0 euro ile halledersin eğer öyle bir işe sahipsen

tabi kongrelerde canlı sezonda olmuyor Haziran ayı gibi değilde Mayıs ya da Kasım aylarında olur ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbb -- 7 Nisan 2008; 13:20:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @batuhanbb

kardeşim teşekkür ederim ama bütçeme ağır gelir orası...

@SKYLİNE GTR

Zonguldaktayım

@@lien

PM den hangi otel olduğunu yazarmısın..Greenwood resort hotel diye bir otel inceledim.4 yıldız ama güzel görünüyor.Benim için önemli olan geniş,ferah,temiz olması,birde çocuk için uygun olması..
  • hocam 7 yıldızlı kavramı brz bizi yanıltmak için aslında..onlar oyle der ya bakma yani ..tmm bayaa guzel otel ama rixos belek te 7yıldız değil mesela ..7 yıldızı hizmet kalitesi ve personel sayısı belirler yani bi nevi insanlar belirler 5ten sonrasını ..bence en 7yıldızı hak eden belek teki xanadu otel .personel sayısını tam bilmiyorum ama her musteriye 1-2 personel dusuyor

bu arada sungate beldibi nde olması lazım sonradan çaktım

bu arada hocam sen nası bişey arıyosun mesela ornek ver biz de fikirlerimizi paylaşalım,bn az cok biliyorum kemer yoresini ..rehberlik yapmıstım yazın kısa sureliğinede olsa

• Mesela Cornelia Deluxe Resort' da (Belek) birçok otel de olmayan bir hizmet vardı.
    Gece yarısından sabah 7 ye kadar oda servisi beleşti.

Bunu bildiğim için Discoyu saat 1 de terkeder odaya çıkardım. Sonra oda servisinden patates tava ve kola isterdim. Açardım 55 ekran TV de gece yarısı belgesellerini seyrederdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Mesela Cornelia Deluxe Resort' da (Belek) birçok otel de olmayan bir hizmet vardı.
    Gece yarısından sabah 7 ye kadar oda servisi beleşti.

Bunu bildiğim için Discoyu saat 1 de terkeder odaya çıkardım. Sonra oda servisinden patates tava ve kola isterdim. Açardım 55 ekran TV de gece yarısı belgesellerini seyrederdim.

kesinlikle katılıyorum belki de Türkiye'nin en iyi hizmet veren oteli diyebilirim müşteri hizmetleri inanılmaz iyi Rixos premium Belek ve Sungate, Cornelia göre hizmet bakımından daha iyi değiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

hocam 7 yıldızlı kavramı brz bizi yanıltmak için aslında..onlar oyle der ya bakma yani ..tmm bayaa guzel otel ama rixos belek te 7yıldız değil mesela ..7 yıldızı hizmet kalitesi ve personel sayısı belirler yani bi nevi insanlar belirler 5ten sonrasını ..bence en 7yıldızı hak eden belek teki xanadu otel .personel sayısını tam bilmiyorum ama her musteriye 1-2 personel dusuyor

bu arada hocam sen nası bişey arıyosun mesela ornek ver biz de fikirlerimizi paylaşalım,bn az cok biliyorum kemer yoresini ..rehberlik yapmıstım yazın kısa sureliğinede olsa

Beldibi hemen Kemer in yukarısında zaten

• hatta içinde diye geçer ama turistik bolge oldumu farklı soyleniyo ..sanki başka şehirmiş gibi oyuzden ..bnde onceden kemer diye kestiriveriyordum ama alıştık snradan işte
  • Daha önce açtığın konudan devam etseydin büyüdükçe daha çok ilgi çekerdi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22387560/mpage_1/key_//tm.htm#22388646
  • quote:

hocam 7 yıldızlı kavramı brz bizi yanıltmak için aslında..onlar oyle der ya bakma yani ..tmm bayaa guzel otel ama rixos belek te 7yıldız değil mesela ..7 yıldızı hizmet kalitesi ve personel sayısı belirler yani bi nevi insanlar belirler 5ten sonrasını ..bence en 7yıldızı hak eden belek teki xanadu otel .personel sayısını tam bilmiyorum ama her musteriye 1-2 personel dusuyor

benim bildiğim kadarıyla dünyada 6 yıldızlı tek otel dubai de..diğerleri 5 yıldız ürezi ama 6 yıldız değil.deluxe oteller yani..neyse eşimden başka eşimin ablası ve çocukta olduğu için 2 odalı (geçmeli ,aile odası vs) bir mekanda kalmam gerekiyor..çocukta küçük olduğu için biraz da ona endeksliyim.yani onun rahat edebileceği bir otel arıyorum.alanı büyük olan,yeşillği olan(çocuğa gölge yapsın diye mesela),temiz,düzgün personeli olan..HD sisteminde olmalı zaten yada UHD ...3 kişilik odalarda da verebileceğim max rakam 360-370 ytl( kişi başı 120-125 ytl) .birde denize sıfır olmalı,sahilde çok taşlı olmamalı

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Daha önce açtığın konudan devam etseydin büyüdükçe daha çok ilgi çekerdi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22387560/mpage_1/key_//tm.htm#22388646

dostum orda bazı arkadaşlar çok geyik cevaplar verdiler.son cevaba bakarmısın orda...onun için tekrar açtım konuyu..birce yöneticilere turizm içerikli bir konu başlığı açılmasını önerdim..bence çok faydalı olacaktır ..
  • http://www.amaraworld.com/ hocam bu otelede bakabilirsin sungate yanında 1.sınıf tatil köyü hem fiyatıda çok ucuz olmasa da iyi hizmet güzel yeşillikli bir bak derim ben gittim kaldım önerdiğim otellerdendir
  • vlla hocam bnm bildiğim kemer de fln hep taşlı plajlar var ..tam emin konusmiyim ama ..antalya merkezi dusunurmusun pek i kundu diye bi semti var oteller var hep orda.ince kumdur mesela ztn denize sıfır hepsi..o fiyatlara vardır bi otel buyuk ihtimal ..mesela Ilmak Lara ..fiyatları bilmiyorum ama
  • AMARA CLUB MARINE

Fiyat Listesi:http://www.etstur.com/otel/AMCLMA/cat2#

düşünmeni tavsiye ederim
  • quote:

vlla hocam bnm bildiğim kemer de fln hep taşlı plajlar var ..tam emin konusmiyim ama ..antalya merkezi dusunurmusun pek i kundu diye bi semti var oteller var hep orda.ince kumdur mesela ztn denize sıfır hepsi..o fiyatlara vardır bi otel buyuk ihtimal ..mesela Ilmak Lara ..fiyatları bilmiyorum ama

ben 3 sene önce lara kervansarayda kaldım balayı için..sanırım kundu da lara nın yan tarafında..aslınca sahili güzel o bölgenin.ince kum..ordanda olabilir tabi..HD sistemde zaten otel den çıkmayada gerek kalmıyor.kundu da saturn palace otel diye bir otel açılmış geçen sene..orası da aklıma yattı ama ,otel hakkında yorum alamadım

@batuhanbb

amara yada bir bakacam ..teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.