Bildirim
Kemal Sunal'ı ölümünün 13. yılında saygıyla anıyoruz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -
Allah rahmet eylesin.Bizim oralıdır üstad Pütürge'li... _____________________________
-

_____________________________ evelyn` -
malum sayfalardan birinde rahmetliye küfür edenleri gördüm....

Televizyonda çıkınca hala izlerim, izlemiş olsam da yine izlerim. O filmler gibisi yok, o kalitede espriler falan. Saçma salak diziler doldu artık. _____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
Allah rahmet eylesin :( :( _____________________________ -
18 yıldır hababam sınıfını ve diğer filmlerini izlerim hala ilk izlediğimde aldığım keyfi alıyorum _____________________________ -
Allah rahmet eylesin
Televizyonda çıkınca hala izlerim, izlemiş olsam da yine izlerim. O filmler gibisi yok, o kalitede espriler falan. Saçma salak diziler doldu artık.
+1
mezuniyet töreninde 2 doğru olaya parmak basmış ... Türkiyenin okuyan insana ihtiyacı var okumayana değil... ama şuan kodaman amcalarımızın çoğu rezil seviyede eğitimlerle ülke yönetiyorlar. + onları seçenlerin eğitim seviyeleride ortada.
2.si iletişimsizlik diyor doğru söylüyor.
Allah rahmet eylesin büyük üstad güzel insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Temmuz 2013; 0:40:29 >_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -

-Seferoğullarını gördüm
-Nerde?
-Rüyamda,hayırdır inşallah bir rüya gördümde
-Eee anlat anlat
-Efendim siz yeşil bir çayırda beyaz bir atın üzerinde kılıcınızı çekmiş Seferoğullarına hücum ediyordunuz
-Yaa anlat yavrum
-Biliyorsunuz at murattır,yeşillikte ottur
-Biliyorum yavrum anlat anlat
-Derken Seferoğullarından biri sizi yakaladı başınızı ota soktu
-Yok canım
-yaa,bunun üzerine siz otlamaya başladınız ve birden Şaban Şaban diye kişnediniz.
-Aptal herif bu ne bicim rüya
-sende hiçbir şeyi beğenmiyorsun ya...
-Hayvan herif şaakk
-ahhhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Temmuz 2013; 0:41:30 >_____________________________
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Türkiye'de gelmiş geçmiş en donanımlı oyunculardan birisidir. Filmleri o kadar kaliteli ki yıllar geçse dahi, ilk günkü zevki veriyor bize. _____________________________ Yiyorum, içiyorum, ...
-Milli Kayınço- -
quote:
Orijinalden alıntı: Deadman87

-Seferoğullarını gördüm
-Nerde?
-Rüyamda,hayırdır inşallah bir rüya gördümde
-Eee anlat anlat
-Efendim siz yeşil bir çayırda beyaz bir atın üzerinde kılıcınızı çekmiş Seferoğullarına hücum ediyordunuz
-Yaa anlat yavrum
-Biliyorsunuz at murattır,yeşillikte ottur
-Biliyorum yavrum anlat anlat
-Derken Seferoğullarından biri sizi yakaladı başınızı ota soktu
-Yok canım
-yaa,bunun üzerine siz otlamaya başladınız ve birden Şaban Şaban diye kişnediniz.
-Aptal herif bu ne bicim rüya
-sende hiçbir şeyi beğenmiyorsun ya...
-Hayvan herif şaakk
-ahhhh
Var mı böyle kalitelisi? Güzel olan her şey neden bu kadar kısa sürüyor ki? Keşke bugün de aramız da olsaydı da, sinemaya yeni bir ses yeni bir soluk getirseydi._____________________________ Yiyorum, içiyorum, ...
-Milli Kayınço-
-
Allah mekanını cennet etsin Kemal abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
Allah rahmet eylesin. _____________________________ Karıncanın çalışmasını,
ağustos böceğinin şarkı söylemesine
üstün tutan görüş ne de dardır.
. . . . . . . . . . . . . . . Halil Cibran -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield*
Allah rahmet eylesin.Bizim oralıdır üstad Pütürge'li...
pütürgenin neresinden ğstad
benim dedem acaip benziyo kemal sunala bizde pütürgeliyiz herhalde arada bi akrabalık var_____________________________ -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Allah rahmet eylesin.
_____________________________ Seher vakti garip garip bülbül öterkenKirpiklerin ok ok, yar yar cana batarkenCümle alem uykusunda yatarkenKimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli
Benzer içerikler
- 2 aydır elektrik faturası gelmiyor
- dondurulmuş köfte çözülmeden pisirilir mi
- en iyi çay hangisi yorumlar
- 1.85 boy kaç kilo olmalı
- trendyol araçlı kurye yorumları
- penis nakli
- p**** video
- guinness rekorlar kitabı oku
- dünyanın en büyük vinci
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt