Bildirim
Kemal Kılıçdaroğlu Yüzünden Oylar Düştü

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kılıçdaroğlunu ben hep derim sevmiyorum diye chp başka bir aday çıkarsa mhp de öyle akp nin oyu çok daha düşer bence -
bas git -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
kılıçdaroğlunu ben hep derim sevmiyorum diye chp başka bir aday çıkarsa mhp de öyle akp nin oyu çok daha düşer bence
Katılıyorum. Herhangi birisi paltosunu koysa chpnin oyu %20 zaten. Adama demezler mi sen bunun üzerine ne koydun? -
Daha kesin sonuçlar belli değil ama aşağı yukarı sonuç belii -
Bana göre alakası yok.Önceki seçimden bu seçime kadar en mutedil,en mantıklı olan lider Kılıçdaroğlu'ydu bence,seçmen atmıyorsa yapacak bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını Akp yapmıyor muydu? -
O zaman CHP haklı mı oluyor? Bunu dedi diye karşı taraftaki kişi AKP'li mi olmak zorunda, belki LDP'lidir, AKP için de aynı duyguları besliyordur. Savunma bu şekilde olmamalı. -
adam pkk nın tvsine bile çıktı bende akp %44 alır filan diyordum mhpli olarak filan ama %50 benim içinde şok oldu millet kokrudanda attı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Kasım 2015; 19:08:26 > -
CHP nin başında mustafa balbay gibi akıllı bir isim lazım. K.K. ya 3-5 koyun versem kaybedip gelir.
2-3 gün önce vatandaşın anasına küfür eden chp li gürsel tekinmi dersin, hpd li lerle el ele resim çektirenlermi dersin... İyice hpd ye döndü.
-
gazete 2023 -
hem akp ye sen pkk ile masaya oturdun diye eleştir hemde pkk ya bile bir laf etme.kılıçdaroğlu zaten bir hdp yanlısıdır.memleketini bile alamayan bir adamdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
CHP nin başında mustafa balbay gibi akıllı bir isim lazım. K.K. ya 3-5 koyun versem kaybedip gelir.
2-3 gün önce vatandaşın anasına küfür eden chp li gürsel tekinmi dersin, hpd li lerle el ele resim çektirenlermi dersin... İyice hpd ye döndü.
Hocam size daha fazla katılamazdım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X