Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu Yüzünden Oylar Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden özerklik vereceğiz dedin ki. Neden pkk'ya net olarak tepkini koymadın

• kılıçdaroğlunu ben hep derim sevmiyorum diye chp başka bir aday çıkarsa mhp de öyle akp nin oyu çok daha düşer bence
  • bas git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

kılıçdaroğlunu ben hep derim sevmiyorum diye chp başka bir aday çıkarsa mhp de öyle akp nin oyu çok daha düşer bence

Katılıyorum. Herhangi birisi paltosunu koysa chpnin oyu %20 zaten. Adama demezler mi sen bunun üzerine ne koydun?
  • Daha kesin sonuçlar belli değil ama aşağı yukarı sonuç belii
  • Bana göre alakası yok.Önceki seçimden bu seçime kadar en mutedil,en mantıklı olan lider Kılıçdaroğlu'ydu bence,seçmen atmıyorsa yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını Akp yapmıyor muydu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abdullah gül akp yi hedef aldi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman CHP haklı mı oluyor? Bunu dedi diye karşı taraftaki kişi AKP'li mi olmak zorunda, belki LDP'lidir, AKP için de aynı duyguları besliyordur. Savunma bu şekilde olmamalı.
  • adam pkk nın tvsine bile çıktı bende akp %44 alır filan diyordum mhpli olarak filan ama %50 benim içinde şok oldu millet kokrudanda attı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Kasım 2015; 19:08:26 >
  • CHP nin başında mustafa balbay gibi akıllı bir isim lazım. K.K. ya 3-5 koyun versem kaybedip gelir.

2-3 gün önce vatandaşın anasına küfür eden chp li gürsel tekinmi dersin, hpd li lerle el ele resim çektirenlermi dersin... İyice hpd ye döndü.

• gazete 2023
  • hem akp ye sen pkk ile masaya oturdun diye eleştir hemde pkk ya bile bir laf etme.kılıçdaroğlu zaten bir hdp yanlısıdır.memleketini bile alamayan bir adamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

CHP nin başında mustafa balbay gibi akıllı bir isim lazım. K.K. ya 3-5 koyun versem kaybedip gelir.

2-3 gün önce vatandaşın anasına küfür eden chp li gürsel tekinmi dersin, hpd li lerle el ele resim çektirenlermi dersin... İyice hpd ye döndü.

Hocam size daha fazla katılamazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.