Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
5
Favori
13.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim sonuçta annende bir kadın, kızkardeşinde bir kadın. Senin mantığın ile anneni ve kızkardeşini sadece bir kadın diye düşünüp, diğer niteliklerini yok sayarak birlikte olabilirsin. Mantıklı mı sence bu ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin örnek mantıksız ve bel altı vuruyo. Elma ile maydanoz kıyaslanmaz.

• Artık ayak yayınlanmaz olmuş

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Seccade Üzerinde Fotoğrafı - CHP'den Açıklama Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 2 Nisan 2023; 16:57:14 >

• Bakın arkadaşlar büyük harfle yazıcam.

EY MÜMİNLER ÜZERİNDE NAMAZ KILINAN SECCADE KUTSAL BİR VARLIK DEĞİLDİR PUTLAŞTIRMAYIN.YERİ GELİR TEMİZ BİR KİLİMDE KILARSIN YERİ GELİR HASIRDA YERİ GELİR KARTONDA KILARSIN.GEÇEN YAZ CAMİ DIŞINDA BOSCH KARTONUNDA NAMAZ KILDIM O ZAMAN O DA MÜBAREK BİR FİRMA CAHİL OLMAYIN OYUNA GELMEYİN BUNDAN ÖNEMLİSİ VE EN ÖNEMLİSİ KUL HAKKI VARDIR UNUTMAYIN(ek akıllılar ortak koşmak diyecektir ondan sonra kul hakkı vardır)

• UML kullanıcısına yanıt

Belaltına belaltı hocam. KK bile özür dilemiş. Yapılanın hata olduğunu kabul ediyor. Böyle artniyetli üyelerde gelmiş herşeyi nesnelleştirip savunmaya geçmeye çalışıyor. Yanlış savunulmaz. Yanlışa yanlış demek lazım her zaman.

Mesajı sildim sanıyordum, silinmemiş. Şimdi sildim.

• Aynı yer aynı akşam çekilmiş. Ama ikinci fotoda seccade yok. Hangisi önce çekildi belli değil.

KK ekibi biraz dalgın galiba. Ya foto çekilirken basmayacaktı ya da fotoğraf servis edilmeyecekti. Tuzak da olabilir. Ama KK farkında değil, özür dilemesinden belli. Zaten ekip de bunun var, fark edeceklerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 2 Nisan 2023; 17:46:26 >

• ülke delik deşik olmuşken 17 sayfadır seccade'ye bastılar konusunun ilerlemesi bu ülke insanın'dan neden bir halt olamadınğının göstergesidir. Bunların elinden vatanı da seccade,kuran,başörtüsü diye diye alacaklar. devam edin siz.

Boş muhabbet....

• 6 yaşındaki çocukla evlenilebilir fetvası verenler bize dini değerleri öğretmeye çalışıyor. müslümanlık sizin yaşadığınız gibiyse bizler ateist olmaya razıyız.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

bunların derdi müslümanlık filan değil. ülkedeki dindar geçinen kesmi kandırıp, zenginlik, şatafat içerisinde geçrdikleri 20 yılı nasıl sürdürebiliriz derdi. şimdi de seccade'den yürümeye başlamışlar....çoluk çocuğa tecavüz konuların da göremezsiniz bunları...

• Tayyip boşuna kk aday olsun diye diretmemiş. var reisin bir bildiği

• Neye göre kime göre yanlış?Verdiğiniz örnekte saçma ve anlamsız.Konuyla alakası bile yok.

Seccadenin kutsallaştırılmasının bir anlamı yok.Üstünde kuran ayeti mi yazılı?Orada o seccadeleri çek geriye sadece halı kalsın o halının üstünde de namaz kılınır.Dümdüz bir toprak parçasının üstünde de,çimenler üstünde de namaz kılınır.Bu mantıkla halıyada,toprağada,çimenede ayakkabı ile basılamaz.Sonuçta bu yerlerde de namaz kılınabilir.Doğal olarak bunlarda 'seccade' olarak kabul edilebilir.

KK hakkında bir yığın aslı astarı olmayan photoshop görsel sosyal medyada dolaşımda ve bunlara inanan ciddi bir kesim var.KK ne yapacak?Her seferinde çıkıp özür mü dileyecek?

Dahası Anadolu insanı hatasını kabul eden bir insanı her zaman 'ezik' olarak görür.Zaten bana göre ortada hata falan da yok.Malumların işi siyasileştirme çabasından başka birşey değil.Ama Anadolu insanının hatasını kabul edeni kabul ettiği görüşüde gerçek değildir.Bu nedenledir ki malumlar yaptıkları hiçbir hatayı,yanlışı vs kabul etmezler.

Kısacası ya bu fotoğraf hiç yayınlanmayacaktı ya da üstünde durulmayacaktı.Malumların gözünde KK hacca gitse bile onlara yaranamaz.Bunun yerine milletin gerçek sorunlarından bahsetmesi ve gündemi bu şekilde doldurması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 2 Nisan 2023; 18:26:29 >

• Çünki nesne de ondan.

Mersin'de imam cami içinde çat çat yaparken basıldı, götevinden de alınmadı, onun için duyar kasıp biyere başvuruda bulundun mu? Yazsaydın ya camide imam çat çat yaptı, milletin namaz kıldığı yere imam azil olmuştur, gereğini yapın deseydin.

• Eyy Akp

Hiç bir suçunuzu, hiç bir günahınızı seccadenin altına saklayarak temize çıkamazsınız…

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mevzu ne şimdi, derdin ne senin?

Şu aşağıda (Bu fotoğraf fotomontaj yazdığım) fotoğrafın photoshop olduğundan bahsetmem problem mi oldu sana?

Bu photoshoplu fotoğrafın orijinalindeki kişi aşağıdaki fotoda...

Bu görüntüler Mekke'de Mescidi Haramda Suudi kralı Selman'la birlikte yancılarının halının üzerinde hep birlikte ayakkabılarla namaz kıldıklarının görüntüsü.Aşağıda linkini de bırakacağım.

İslam dünyasının kutsal saydığı Mekke'de hem de Mescidi haram içinde halı üzerinde ayakkabılarla hem de kuran lisanının konuşulduğu ülkenin kralı ve yancılarınca bile ayakkabı ile halı üzerinde namaz kılınıyorken, bizde mescit olmayan bir yerde (çirkef bir siyasete meze etmek amacıyla kasıtla konulmuş) bize özgü seccade olarak adlandırılmış bir nesne üzerinden nasıl da çirkefleşebiliyorlar...

edit:linki eklemeyi unutmuşum

https://makkahnewspaper.com/article/151848/%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%84%D8%AF/%D8%AE%D8%A7%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B1%D9%85%D9%8A%D9%86-%D9%8A%D8%A4%D8%AF%D9%8A-%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D8%B9-%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D9%84%D9%8A%D9%86-%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B3%D8%AC%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%85?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 2 Nisan 2023; 19:13:58 >

• kadobay kullanıcısına yanıt

Derdim senin gibi troller, aklınız çıkıyo akp iktidardan düşer de maaşlarımız kesilir diye.

Diğer kasnaklı fotoğrafları bi ara atayım, tek fotoğraftan bahsetmiyorum.

• üzülüyorum ya bu ülkedeki belli bir kesmin cahilliğine.. ve az buz da değil..

Kılıçdaroğlu pek sevdiğim birisi değil de adam bi an yanlışlıkla basmıştır ne olacak ? Seccade zaten dinen kutsal birşey değil yine de çıkmış samimi bir şekilde özür dilemiş.

Sanki alıp bile isteye seccade falan yaktı ? Yanlışlıkla basanları değil de, alnı o seccadeye değip milletin alım gücünü dibe vuranları sorgulayalım önce

Şuan Türkiye, maalesef bildiğin Avrupa'daki papaların din sömürüsü dönemini benzer şekilde yaşıyor resmen. Ben 20-30 sene Türkiye'den bir şey beklemiyorum belki daha fazla bu yüzden de 1.5 sene önce terkettim zaten.

Allah isteyen herkese nasip eder inşallah, yaşayacağımız 60-70 sene böyle saçma sapan muhabbetlerin olduğu bir yerde hayatı harcamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 2 Nisan 2023; 19:23:25 >
  • Yeni kasnaklar için saat 22'yi bekleyin.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.