< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amd ryzen 3700x Asus x470 prime pro 2x8 GSKill 3200 cl16 asus rtx 2080 süper a8g corsair 570x red corsair hx850i platinium Creative sb z Nzxt x72 Western digital blue nvm 2 500gbcrucial 250gb ssd corsair120gb ls ssd western digital 2 tb green western digital 1 tb black western digital 5tb game drive 2.5 hdd Samsung odyssey 27 inch 1 MS 240hz hdr600 Gsync qled 1440p Logitech z5500 corsair k95 mx speed corsair Dark core Asus spatha
|
|
tezgah. net yani. heryeri gözleyen bir yöneticinin odasında, yerde 2 seccade serili! iftar sonrası akşam namazı için serilmiş(?) diye kabul edelim, namaz kılındımı bilmşyoruz. toplamda 2 olasılık var, ya çatkapı girip foto çekildi yada tezgah! istediğinize inanın! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Atatürk resminin üzerine basılsa ne olur ? bilen biri bizi aydınlatsın Ülkenin bin tane sorunu var, tartışılan şeye bak. |
| _____________________________ |
|
Bana soruyorsan, Atatürk'ü seven benimseyen biri olarak bile birşey olmaz derim. Şekilci insan değilim. Aslolan Atatürk'ü anlamak vizyonunu benimsemektir. Ama soruyu açıkçası kasıtlı buluyorum. Yukarıda da belirttim. Sadece fonksiyonel bir eşya ile bayrak, Atatürk resmi, eşyası vs kıyaslamak pek iyiniyetli değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 2 Nisan 2023; 10:31:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam asil olay şurada senin attığın Kılıçdaroğlunun videosunu kac tane tv kanalında göreceksin toplumun önemli bir kısmı tv den takip ediyor gündemi tv de uçaklarımız havada togg asfaltta gaz yolda eyt maaş nisanda Kılıçdaroğlu ayakkabı ile seccadede < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amd ryzen 3700x Asus x470 prime pro 2x8 GSKill 3200 cl16 asus rtx 2080 süper a8g corsair 570x red corsair hx850i platinium Creative sb z Nzxt x72 Western digital blue nvm 2 500gbcrucial 250gb ssd corsair120gb ls ssd western digital 2 tb green western digital 1 tb black western digital 5tb game drive 2.5 hdd Samsung odyssey 27 inch 1 MS 240hz hdr600 Gsync qled 1440p Logitech z5500 corsair k95 mx speed corsair Dark core Asus spatha
|
|
Seccadeleri götürüp ortaya yaymışlar (daha çok yöresel kilime benziyor) Resim çekineceğiz ayağına herkesi üstüne çıkarmışlar, ondan sonra da "Kılıçdaroğlu seccadeye bastı"oluyor. O seccadelerin yerde ne işi vardı diye soran yok.Kaldı ki sadece Kılıçdaroğlu da değil kadın da basıyor (Bu da resimdekilerin olayın farkında olmadıklarını gösterir) Bunlar hayatlarında hiç hata yapmamış, yanlışlıkla oldu diye bir kavram duymamışlar demek ki... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 2 Nisan 2023; 2:32:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Dini istismar edip milleti 20 senede dinden kitaptan soğuttunuz. Sizden ala münafık mı var? |
|
bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
ve ben buna, layığım! |
|
Ne kadar boş bir muhabbet ya. Bu memleket bu zeka seviyesiyle iyi ayakta kalıyor. Kılıçdaroğlu kararsızları kaybetmişmiş. Ulan buna gerçekten takılabilecek bir insanın zaten en baştan Kılıçdar'a oy verme ihtimali var mı? Devlet'in yöneticileri isterse ateist olsun yeter ki ülkesinin insanını ucuz et-pide almak için 3 saat kuyrukta bekletmeyecek refaha ulaştırsın. Bundan daha büyük ahlak bundan daha büyük sevap bundan daha büyük iyilik bundan daha büyük hizmet var mıdır? Bu ülke insanı ne zaman bunu düşünebilecek kafa yapısına ulaşır o zaman gelişir bu memleket. Ülkenin yarısı sefalet içinde gündeme bak. Allah ıslah etsin. |
|
bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
ve ben buna, layığım! |
|
Kurani meydanlarda oy icin sallayanlarin pesinde gidip seccadeye basiyor diye laf atanlarin dinle alakasi yok aslinda. Din konusunda gercekten bu seccade olayi kadar hassas olanlarin en buyuk dusmani akp ve rte olmali normalde. |
|
|