Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'na Şehit Cenazesinde Tepki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://mobil.hurriyet.com.tr/camiye-kadar-tabuta-sarilarak-gittiler-40336315?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_channel=Mail&utm_content=manset_gorsel

Cenazenin mahalledeki camiye getirildiği sırada Kaya'nın yakını olduğu ileri sürülen kişi, bir çelengin üzerindeki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının bulunduğu yazıyı yırtıp yere attı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben bu adamlara bu isin provakasyon icin kasitli yaptirildigini dudunuyorum ne hikmetse her sehit cenazesinde ayni olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl tepkiyi Ona vermeliler.

• Her şehit cenazesi aynı olay. Bunu cidden şehit yakını yaptığını sanmıyorum. Akpli kendini bilmezin biri yapıyor. Zaten çok var.

• he he tmam inandik.bunlar ucuz numaralar muhalefeti itibarsizlastirmaya calsiyolar.sorsan pkk ile masaya chp oturdu osloda pkk ile miti gorusturen chp idi haburda teroristleri davulla chp karsiladi pesmergeyi yiyip icirtip parasni chp verdi rus ucaginida kilicdaroglu dusurdu hatta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı seven yok galiba. Sadece sosyal medya üyeleri seviyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bu adamı seven yok galiba. Sadece sosyal medya üyeleri seviyor.

Alevi Kürd olmasa seveni çok olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akp teşkilatı artık taktik değiştirmeli.Çelenk parçalamak eskidi artık.Koyunlar bile yemiyor artık.
  • Haklı bir tepkidir. Y-chp dağılmaya mahkum özüne dönecek Türk milliyetçisi bir vatansever partinin başına geçecektir bir gün. Konjonktüre göre fırıldak gibi dönen bir çarkçıdan bu iş olmayacağını akp nin 121312412. iktidarında anlayacaklar.
  • Adamlar haklı 15 yıldır chp ne yapıyor iktidarda
  • Beşiktaş patlaması sonrası olay yerine gelen Chp arabası da halk tarafından tekmelenmişti. Chp'nin ne mal olduğunu herkes yavaş yavaş öğreniyor.Chp suçu başkasına atacağına artık kendisine çeki düzen vermeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 15 Ocak 2017; 12:49:6 >
  • Akp ye neden tepki göstersinler ki Akp ne yaptı ? sorarım size ne yaptı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bu adamı seven yok galiba. Sadece sosyal medya üyeleri seviyor.

Alevi Kürd olmasa seveni çok olurdu

Memleketi Tunceli'de askerlik yaptım. Tunceli'nin Hozat ilçesinde. Bir iki kere çarşıya çıkma fırsatım oldu. Oranın insanları gerçekten çok tuhaf. Elbette hepsini yargılamıyorum ama askere karşımı öyle bilmiyorum. Bir yere gidiyoruz bir şey yiyoruz yada alıyoruz. Adamlarda zerre tebessüm yok. Kadınları ayrı tuhaf zaten. Kadın belinde bıçakla geziyor filan.

Elbette hepsi öyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Beşiktaş patlaması sonrası olay yerine gelen Chp arabası da halk tarafından tekmelenmişti. Chp'nin ne mal olduğunu herkes yavaş yavaş öğreniyor.Chp suçu başkasına atacağına artık kendisine çeki düzen vermeli.

Çok haklısın gardaşım 15 yıldır iktidardalar artık cehapenin iktidardan inme vakti gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Beşiktaş patlaması sonrası olay yerine gelen Chp arabası da halk tarafından tekmelenmişti. Chp'nin ne mal olduğunu herkes yavaş yavaş öğreniyor.Chp suçu başkasına atacağına artık kendisine çeki düzen vermeli.

Çok haklısın gardaşım 15 yıldır iktidardalar artık cehapenin iktidardan inme vakti gelmiştir.

Sen böyle laflarla ancak kendin ve kendin gibi düşünen kafaları kandırırsın. 15 senedir bir iktidarı indirememişsin, neden indiremediğin ortada, halk sizden nefret ediyor, arabanızı tekmeliyor, gönderdiğiniz çiçekleri parçalıyor. Biraz aynaya bak ben nerede hata yapıyorum diye, halk sizin yüzünüzden cumhuriyet Atatürk karşıtı oluyor. Bu ülkeye cumhuriyete, Atatürk'e en fazla zarar veren kurum Cumhuriyet Halk Partisi'dir, derhal kapatılmalıdır.

• quote:

quote:

quote:

Sen böyle laflarla ancak kendin ve kendin gibi düşünen kafaları kandırırsın. 15 senedir bir iktidarı indirememişsin, neden indiremediğin ortada, halk sizden nefret ediyor, arabanızı tekmeliyor, gönderdiğiniz çiçekleri parçalıyor. Biraz aynaya bak ben nerede hata yapıyorum diye, halk sizin yüzünüzden cumhuriyet Atatürk karşıtı oluyor. Bu ülkeye cumhuriyete, Atatürk'e en fazla zarar veren kurum Cumhuriyet Halk Partisi'dir, derhal kapatılmalıdır.

Bırak bu lafları. Cehape iktidarda kalsın da tüp kuyrukları mı bekleyelim? Dolar 4 mü olsun? Her yanda bomba mı patlasın?

Bizi yıldıramazsınız cehape zihniyeti. Devriniz bitti 1762'den beri iktidarsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bırak bu lafları. Cehape iktidarda kalsın da tüp kuyrukları mı bekleyelim? Dolar 4 mü olsun? Her yanda bomba mı patlasın?

Bizi yıldıramazsınız cehape zihniyeti. Devriniz bitti 1762'den beri iktidarsınız

Niye bırakayım bu lafları? Zoruna mı gitti? Bu AKP iktidarı 15 yıldır iktidardan düşmek için herşeyi yaptı ama yine bu AKP iktidarını indiremediniz, çünkü beceriksizsiniz. Dolar 4 TL de olsa 5 TL 'de olsa size iktidarlık YOK, anladın mı? YOK! İki koyun güdemezsiniz, PKK ile yatıp Fetö ile kalkarsınız. Ben dahil halk sizden nefret ediyor, arabanızı tekmeliyor, çiçeklerinizi parçalıyor. Defolup kapansanız da kurtulsak ama kapatmıyorlar sizi neden çünkü AKP'nin işine geliyor, cumhuriyet ve Atatürk'ü sizden başka yerin dibine sokan adamlar yok, tam AKP'nin istediği çifte kavrulmuş lokumsunuz, sizin gibi parti olduğu müddetçe AKP daha çok iktidar olur da ondan size dokunmuyor AKP enayi mi.

• high speed dirt kullanıcısına yanıt
    adamsın gardaşım...

böyle batıcı kafirlere böyle üslup. bu millet bunun gibi atacılardan çok çekti, artık çektirme sırası bizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: abeed

quote:

Orijinalden alıntı: renkci

Halk CHP'yi niye sevmiyor, halk CHP'yi niye istemiyor artık görüyoruz. Hala bu partiye oy veren koyun sürüsü var

AKP gibi IŞID destekçisi bir partiyi mi desteklesin insanlar? Ülkenin ortalaması AKP seçmeni gibi ruh hastası olmak yerine CHP seçmeni gibi makul olsa ülke bir bu kadar daha olurdu.

Akp İŞİD destekçisiyse askerimiz şu an Suriyeye çelik çomak oynamaya mı girdi? Muhalefet olacaksanız az zeki eleştiriler yapın arkadaşım
  • Suriye ye gitmesine gerek yok. Akp nin %60 oy aldığı yerlerden başlasın. Fatih Erzurum Konya gibi. Yoksa gerisi hikaye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.