Şimdi Ara

Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verenler pişman mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• pişman değilim,çünkü rte nin karşısında kim olsa oy verirdim.

lakin şu da bir gerçekki biz halka büyük bir oyun oynandı Selahattin Demirtaş cumhurbaşkanlığı pusulasında 3 tane erdoğan 1 tane kemal kılıçdaroğlu resmin olduğu oy pusulası paylaşmıştıya o oy pusulasında esasen 4 tane Erdoğan resmi konmalıymış.

• Hiç pişman değilim neden pişman olayım.

• Bu soru yanlış bence. KK kazanamadı ki pişman olunsun. Oy verilmese yine kazanamayacaktı. Oy verdikleri için ülkede bir şey değişmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönül isterdi ki başka bir aday çıksın da muhalefeti tek çatı altında toplasın ama pişman değilim, göz göre göre malum şahsı istemeyenlerin kk'ya oy vermemesi yüzünden kaybedildi. Ne iktidar seçmeni ne de kk suçlu değil. Aday beğenmeyen muhalif secmendir pişman olması gereken.
    İpimle kuşağım Dikimevi kavşağım bundan sonra

• pişman değilim,çünkü rte nin karşısında kim olsa oy verirdim.

lakin şu da bir gerçekki biz halka büyük bir oyun oynandı Selahattin Demirtaş cumhurbaşkanlığı pusulasında 3 tane erdoğan 1 tane kemal kılıçdaroğlu resmin olduğu oy pusulası paylaşmıştıya o oy pusulasında esasen 4 tane Erdoğan resmi konmalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 10 Haziran 2023; 15:33:6 >
  • pişman değilim. neden değilsin derseniz kk'dan elbette memnun değilim ancak ben adaya değil değişime oy vermiştim o anlamda pişman değilim

• pişman değilim, bence muazzam bir seçim süreci yönetti. daha öncede bu sayfalarda yazmıştım. içime sine sine verdiğim ilk adaydı.

seçmenin akıl almaz takıntıları sonucu kaybettik. adayların ismi belirli olmadan A ve B adayları olsaydı , sadece verdikleri mesajlar vaatler gözönüne alınsaydı . diğer adayın %5 alması bile mucize olmalıydı. adamlar sadece oğlunuz ibne olmasın diyerek , ülke bölünmesin ( ? ) diyerek oy aldılar.

peki bugün ne yapmalıydı, öngörüleri yıkamadığını halkta karşılığını olmadığını kabul edip , ısrarcı olmanın ülkeyi felakete götürdüğü gerçeğini gözardı etmeden siyaset hayatını bitirmeliydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pişmanım yerel seçimi bekliyorum şimdi taze ölüyü bekleyen mezar gibi

• Neden pişman olalım, adam kazanamadı ki. Yine RTE kazandı. He bundan böyle KK oy alamaz benden. Pişman olduğum tek şey insanlara muhalefeti anlatmak için boşa harcadığım enerji ve vaktim, psikolojim.

• Daha pişman olma kavramını anlayamamış adamlar, gelip anket ve çıkarım yapmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu kazansaydı ve ülkeyi kötü yönetseydi pişman olurdum. 21 yıldır ülkeyi yöneten ve halkın cebine gözünü dikenlere oy veren insanlar pişman mı? Pişman olanlar elbette vardır ama onların yerine arap-vatandaş ithal ediyorlar.

• KK doğru aday değil eleştirilerini takmayıp savunanlar ve Tıpış tıpış gidip oy verenler neden pişman olsun ki ?

2028'de KK gene aday olsun gene veririler !

Hatta 2033'e ölmez sağ kalırsa o zamanda verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Haziran 2023; 16:24:29 >
  • Nası kazanamadı arkadaşlar, kk ya kazanamadı diyen akp trollüdür bu seçim çok büyük bi zaferdi sizin için :))) oy verdiğiniz için pişman olmadığınız LİDER'iniz böyle düşünüyor. O yüzden dikkatli konuşun sizlerde ak parti trolü ilan edilebilirsiniz ^^

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kazansaydı oy verdiğime pişman ederdi o kesin. Kendisi dış güçlerin elemanı olduğu için kazansaydı eğer b planını ortaya koyacaktı. O plan da ülkenin içine edip tayyibin %70 oyla geri gelmesini sağlamaktı. Kendisi bu toprakların görebileceği en diktatör ve en hain kişidir. Malum şahıs kk'nin yanında demokrat abidesi kalır.

• Pişman değilim çünkü ben kk ya oy vermedim kk aracılığıyla sistemin değişmesine oy verdim kk yerine sarı bez olsa ve değişimi temsil etse onada verirdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Erdoğan karşısına Kutu kola koysak yüzde 48.7 çıktı anketler diyor CHP'li üst düzey yönetici :D Ama KK çıkıyor Erdoğan'ın karşısına Kutukoladan az oy alıyor :D:D

Puntoyoutube
    CHP'nin sosyal medya sorumlusu Eren Erdem'in seçimden önce katıldığı bir televizyon programındaki sözleri gündem oldu. Eren Erdem konuşmasında, "Para verip bir araştırma yaptırdım. Erdoğan'ın karşısına kutu kola aday olursa hangisine oy verirsiniz? Kutu Kola yüzde 48.7 çıktı." ifadelerini kullandı. #shorts #erenerdem #chp
    https://www.youtube.com/shorts/YBMNe_ykaYc
  • Pismanim boş yere kendimizi yorduk sandığa gitmekle bos yere mazot yaktık adam istifa bile etmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet pişmanım.

Arkadaşlar bakın şunu kaçırıyorsunuz.

Ak partili insanlar oy kullanmaya deyim yerindeyse davul zurnayla gittiler. Sevinerek - eğlenerek.

Biz oy kullanmaya yüzümüz asık gittik. Sevmediğimiz kişiye oy verdik.

Aradaki farkı göremeyenler yüzünden seçim kaybedildi.

Ülke bu haldeyken bile adamlar oy kaybetmedi.

Karşı taraftan %1 oy bile alamadı kılıçdaroğlu.

İyi ki de alamamış. Ben kaybedildiğine gram üzülmüyorum.

O gelse ne değişecekti ki? Seçimin ertesi günü video atıyor adam gülümsüyor. Keyfi yerinde.

12 mi 13 mü 14 mü artık kaç seçim olduğunu bilmiyorum hepsini kaybetti.

Ve hala daha istifa etmiyor. Sonraki seçime hazırlanacağız diyor

Partiyi bitirdi Atatürkçü bir tane adam kalmadı hdpliler sardı partiyi.

Sıra şimdi belediye seçimlerinde halk cevabını kılıçdaroğluna verecek merak etmeyin. İstanbul ve ankaraya ve hatta izmire bay bay diyebilirler.

Söyleyin bana niye üzüleyim kaybedildiğine? Oy attığıma neden pişman olmayım? Keşke hiç oy atmasaydım.

İçinizden birisi bana akpli derse ona cevap yazmayacağım ama kulaklarını aklıma geldikçe çınlatacağım. Tüm değerlerine söveceğimden emin olabilir.

• KK ya alternatif 1 kişi yoktu. O yüzden içim rahat.

Umarım istifa etmez. Çünkü bana göre seçimi kazandı.

Şartların eşit olduğunu sanıyorsanız inanılmaz yanlış yoldasınız.

• Ve bir şey daha söyleyim. Ülkemiz eğer bugün bu haldeyse sebebi iktidar değil muhalefettir.

Adam akıllı muhalefet etseydi?

Adam akıllı stratejiler ortaya koysaydı?

Partisinin bu kadar alçaltmasaydı?

Halka inebilseysi?

Pkklılar ile işbirliği yapmasaydı? Sezgin tanrıkulu(pkklı cenazesine gitmeler yok siha kötü) canan kaftancıoğlu gibi ( yok ermeni soykırımı vs )

Düzgün bir aday ortaya çıkartsaydı?

Aslında olay çok açık.

Birisi iyi polis birisi kötü polis bu kadar net. İkisi de aynı.

• MrKavinsky kullanıcısına yanıt
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.