Şimdi Ara

Kelimelik(Türk Yapımı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kelime oyunu seven arkadaşlar için çok güzel bir yapım. Oyun online veri tabanlıdır. Oyun Android ve App Store mağazasında mevcuttur.
    Oyunun mantığı ise şöyle:
    -Karşındaki oyuncu ile sıra sıra boşlukları doldurarak elinde ki 7 harfle mantıklı ve anlamlı kelimeler kurup puan kazanmak.
    -Elimizdeki harfleri masaya koyarken önceki kelimelere bağlı olması şart.
     Kelimelik(Türk Yapımı)

Oyun linkleri:
    AppStore
    Android-Google Play

Not: Oyunu eğitici ve eğlenceli olduğu için sizde bilin istedim. İyi forumlar.

• scrabble tarzı güzelmiş deneyelim bakalım teşekkürler
  • Tam onu yazmaya geldim ki sen çakmışsın davayı. Ben severek oynuyorum. Herkese de tekrar tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağımlılık yaptı bu oyun yaygınlaşıyordu android sürümü de tazecik çıkınca daha da büyüyeceğini düşünmekteyim. Ve işin güzel yanı geliştiricileri gerçekten uğraş veriyor sürekli bir şeyleri düzeltmek için yenilikler oluşturmak için. İlk başta tek yadırgadığım nokta her ne kadar sonradan alışmış olsam da scrabbledaki gibi üst üste harf koyma olayı yok :) bi de i5'e göre ekranı ayarlasalar çok daha şık olacak.

herkese tavsiye ederim en azından deneyin
  • Bu hali ile bile muhteşem bir oyun cidddi anlamda bağımlılık yapıyor.
  • bu bilgisayarda oynanabilen bir oyun mu yoksa sadece telefonlarda mı oynanıyor?bilgisayarda oynanıyorsa netden mi yoksa nerden indireceğim..selamlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Pardon" tarzında türk filmleri
    10 yıl önce açıldı
    İlk Türk Yapımı PS2 Oyunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir oyun yeni keşfettim bende.. Süre sınırı olmaması güzel. Telefona bağlı kalmıyorsun vaktin oldukça aç oyna
  • asploia A kullanıcısına yanıt
    Her hafta kelimelik turnuvalarimiz olmakta. Oyunu seven kendime guvenen arkadaslari grubumuza bekliyorum. Facebook tan kelimelik dünyası diye aratin basvuru yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydan fazladır ben de bu oyunu sürekli oynuyorum. Gerçekten çok harika bir oyun ve birkaç arkadaşıma gösterdim ve onlar da bağımlısı oldu.
  • Yapımcılarına mail attım WP için ne zaman gelecek diye net bir şey soylemiyorlar ne yazık ki.
    Gelmeli artık.

• Zamanında oyunus wordabula oynardım turnuva şampiyonluklarım bile var. Şimdi pek vakit bulup oynayamıyorum. Telefonumda yüklü güzel oyun oynamak isteyen kullanıcı adını cevaplasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Zamanında oyunus wordabula oynardım turnuva şampiyonluklarım bile var. Şimdi pek vakit bulup oynayamıyorum. Telefonumda yüklü güzel oyun oynamak isteyen kullanıcı adını cevaplasın.

kullanıcı adım realite davet yollarsan oynarız
  • Upp uppp Oyun süper Beyler gelin kapışalım haydee..

ıd .. Kuriton
  • Arkadaşlar Kelimelikte herkesi yenmek istiyorsanız aşağıdaki linkten kelimelik ve scrabble için yapılmış 4 dil destekli harflerden kelime üreten programı indirebilirsiniz...

ücretsiz indirin:

play.google.com
    Unscramble Words - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mydevelopments.scrabblehelper

Kelimelik(Türk Yapımı)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.