Şimdi Ara

kelimelere ve yazımına fazla takılan tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok gıcık oluyorum gençler, anlatamam. Böyle bir kelime gestapoluğu yok. Cümlenin bağlamından içeriğinden kopup sürekli tartışmalarda bu yönde eleştiriler yaparak galip gelmeye çalışırlar.
    Gerizekalı herifler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bkz. Twitter da ki ergen kızlar

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Aynen, özellikle kızlar yapıyor bunu. Kızların entellektüellik anlayışları zaten görüntüden öte geçemiyor malesef. İlla bir şekilcilik giriyor işin içinde kız varsa.
    Bir kızla konuşuyordum, mesajlaşırken patır kütür yazıyorum "tat" oluyor "tad" blabla böyle basit hatalar yapıyorum. Kız da sürekli uyarıyor, en sonunda bak dedim gerizekalı kız, kendine entellektüel bir görünüm sıvayacaksan şu saçma şekilciliğinden vazgeç dilersen felsefi meseleleri tartışalım, dilersen bana düşündüğün çılgın fikirlerinden bahset ama yazıma karışma. En sonunda kız beni o kadar sıktı ki, bir daha görüşmedim.
    Bir de bu kızın gerçek hayatta konuşması bozuktu, bense tam bir istanbul beyefendisiyim.

Sanal tüm işi çorba ediyor, en salak insan ahkam kesecek cesareti bu tarz basit şeyleri referans alarak kendisine bulabiliyor.

• salabelo S kullanıcısına yanıt
    Kız ciddi ciddi tüm kelimelerin yazımını, ayrımları -ki-de-da eklerini, aklına gelebilecek tüm yazım kurallarını öğrenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: salabelo

Aynen, özellikle kızlar yapıyor bunu. Kızların entellektüellik anlayışları zaten görüntüden öte geçemiyor malesef. İlla bir şekilcilik giriyor işin içinde kız varsa.
    Bir kızla konuşuyordum, mesajlaşırken patır kütür yazıyorum "tat" oluyor "tad" blabla böyle basit hatalar yapıyorum. Kız da sürekli uyarıyor, en sonunda bak dedim gerizekalı kız, kendine entellektüel bir görünüm sıvayacaksan şu saçma şekilciliğinden vazgeç dilersen felsefi meseleleri tartışalım, dilersen bana düşündüğün çılgın fikirlerinden bahset ama yazıma karışma. En sonunda kız beni o kadar sıktı ki, bir daha görüşmedim.
    Bir de bu kızın gerçek hayatta konuşması bozuktu, bense tam bir istanbul beyefendisiyim.

Sanal tüm işi çorba ediyor, en salak insan ahkam kesecek cesareti bu tarz basit şeyleri referans alarak kendisine bulabiliyor.
    *entelektüel

• +1 son zamanlar da çok türediler yakın bir zamanda tükenmesini bekliyoruz
  • Ana dilinizi yazamıyorsanız insanların suçu mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen youtubeda videoya yorum olarak ZOOOAAARRTTT yazıyorum bana cevap olarak öyle denmez ZART denilir diyolla

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Ana dilinizi yazamıyorsanız insanların suçu mu?
    ana dilimizi yazıp yazmamamız milleti neden ilgilendiriyor benim de bağlacını bitisik ya da ayrı yazmam bir insanın anlamamasına sebep oluyor mu ?hayır tabiki gıcıklık olsun diye yapıyorlar ben tdk mıyım dokuman yerine döküman desem ne değişecek dil bir iletişim aracıdır şov aracı değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Suç ile bir alakası yok. Entellektüel, entelektüel olunca
    Tat, tad olunca kimse ölmüyor
    Bu sadece dandik, kelimeleri harfi harfine doğru kullanınca hayat standartı atlayacağını sanan aptalların kasıntısı.

• Sorma yaw hele bide de-da ayrı yaz bitişik yaz diye zırlayan tipler sanane ulan sanamı sorucam nasıl yazıcağımı sanki Türkçedeki bütün imla yazım kurallarını ezbere biliyoda de-da hassas noktası bu popilizmin getirdiği içi boş aptal saptal şeyler çok sinirimi bozuyor

• virgül, nokta, de-da, ki yazımlarını bilmeyen yazı yazmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bkz. Twitter da ki ergen kızlar
    ki birleşik
  • binevi ad hominem.

boş.

ciddi bir şey üzerine hararetli bir şekilde konuşurken böyle bir şeye denk gelsem söverim herhalde, neyseki çevremde yok böyle tipler.

sosyal platformlarda çok fazla ancak yapacak bir şey yok, onlar da 'minnak' benliklerini öyle tatmin ediyorlar.

biz de üni sınavına çalıştık, o türkçe kurallarından tut çok sık yapılan yazım yanlışlarına kadar, aklımıza kazıdık ancak büyütmedik, başka şeylere de odaklandık. türkçe harici pek başarısı olmayan klasik türk kızlarında çok yaygın bu ''de, da'' faşizmi.

binevi travma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 18 Mayıs 2020; 3:3:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria

binevi ad hominem.

boş.

ciddi bir şey üzerine hararetli bir şekilde konuşurken böyle bir şeye denk gelsem söverim herhalde, neyseki çevremde yok böyle tipler.

sosyal platformlarda çok fazla ancak yapacak bir şey yok, onlar da 'minnak' benliklerini öyle tatmin ediyorlar.

biz de üni sınavına çalıştık, o türkçe kurallarından tut çok sık yapılan yazım yanlışlarına kadar, aklımıza kazıdık ancak büyütmedik, başka şeylere de odaklandık. türkçe harici pek başarısı olmayan klasik türk kızlarında çok yaygın bu ''de, da'' faşizmi.

binevi travma.
    Binevi ne olum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7923480B

Binevi ne olum.

Alıntıları Göster
    baya şiirsel yazmışım, başta ve sonda binevi...

evet binevi, doğrusu bir nevi, ancak tuhaf gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 18 Mayıs 2020; 3:13:17 >
  • Beş yüz kelimeyle günlük yaşamda konuştuktan sonra imla hatalarına dikkat etse ne olur😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %100 cahillerdir.Yol verin
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    bunun ana dili yazamamakla ilgisi yok. sosyal medya, forumlar, v.s. insanların özgürce fikirlerini dile getirebilecegi yerler olmalıdır. hiçbirimiz resmi yazışma yapmıyoruz. rahat olmalıyız. önemli olan içeriktir. birini insan yerine koyup bir sürü birsey yazıyorsun, sana cevap verecek kapasitesi olmadığından "de" ayrı mı yazılmış, bitişik mi ona takılıyor. bu tiplerden çok fazla var. bizim toplum çok saplantılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

bunun ana dili yazamamakla ilgisi yok. sosyal medya, forumlar, v.s. insanların özgürce fikirlerini dile getirebilecegi yerler olmalıdır. hiçbirimiz resmi yazışma yapmıyoruz. rahat olmalıyız. önemli olan içeriktir. birini insan yerine koyup bir sürü birsey yazıyorsun, sana cevap verecek kapasitesi olmadığından "de" ayrı mı yazılmış, bitişik mi ona takılıyor. bu tiplerden çok fazla var. bizim toplum çok saplantılı.
    Bunlar botun teki.Dertleri türkçe olsaydı neden dilimizin önemine dair açıklama ve izahlarla gelir,doğruyu öğretmeye çalışırlardı.Türkçe bahane internet mastürbasyonu şahane.Umarım zavallı kayıp ruhlar azalarak bitecektir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.