Şimdi Ara

KELİME OYUNU 23 SANİYEDE 9800 PUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bloomberg HT ekranlarında İhsan Varol'un hazırlayıp sunduğu Kelime Oyunu'nda dün gece bir rekora imza atıldı. Yarışmacı Yusuf Dinçer, bütün sorulara sadece 23 saniyede cevap vererek İhsan Varol başta olmak üzere bütün izleyenleri şoke etti. Yarışmanın sunucusu İhsan Varol, Yusuf Dinçer'e övgüler yağdırırken diğer yarışmacılar ise dakikalarca alkışladı. Sorulara daha ilk kelimesini duyduğu anda cevap veren Dinçer, 25 yıllık emeğinin karşılığını aldığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oppachi -- 10 Haziran 2012; 21:25:17 >

• 25 Senedir bulmaca çözüyormuş . Saygı duymak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

25 Senedir bulmaca çözüyormuş . Saygı duymak lazım .

aynen
  • YIL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana pek inandırıcı gelmedi teleilizyon sonuçta
  • şaka gibi :D
  • Helal olsun gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz buna inanıyormusunuz adam 1 sn içinde uzun paragrafı okuyor birde cevaplıyor.Son soru zaten bu yarışmacıyı anlatıyor.Reklam amaçlı bunlar tüm sanal alemde bu adam ve kelime oyunu var ;)

• @.:. , @mehmet230023 ben bu yarışmayı başladığı ilk günden beri 3 yıldır izliyorum.Soru yarışmacının ekranında 1-2 saniye önceden beliriyor.Adamın 2. yarışması zaten daha önce 9200 yapmıştı yine kısa bir sürede.Bu yarışma bugüne kadar 1 kişiye haksızlık yapmadı bundan sonrada yapmaz.isteyen her gün 20.30 açıp izleyebilir.Kimsenin 5000'in üstüne çıkamadığı günler oluyor.Bilmeden de yorum yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko195

@.:. , @mehmet230023 ben bu yarışmayı başladığı ilk günden beri 3 yıldır izliyorum.Soru yarışmacının ekranında 1-2 saniye önceden beliriyor.Adamın 2. yarışması zaten daha önce 9200 yapmıştı yine kısa bir sürede.Bu yarışma bugüne kadar 1 kişiye haksızlık yapmadı bundan sonrada yapmaz.isteyen her gün 20.30 açıp izleyebilir.Kimsenin 5000'in üstüne çıkamadığı günler oluyor.Bilmeden de yorum yapmayın.

Bende sürekli takip ediyorum bu yarışmayı ama pollyanna olmaya gerek yok Türkiye Burası

• cevapları çalmış
  • Wall Açmış

Bu Arada En Yüksek Puan 10800 Değil Mi Lan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 12 Haziran 2012; 0:51:49 >
  • HELAL olsun diyorum
  • Bence iyi olanın önünü baltalamak yerine onu taktir edebilmeli insan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.