Şimdi Ara

Kelebek bıçak aldım yardım edermisiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konu dışında ciddiye almadılar bari siz alın lütfen nasıl hareket yapabilirim training veya yazı varsa link atarmısınız birde bu alıştırma bıçağı değil 20 tl ye aldım iyi yani çok kötü değil bunu elimi kesmemek için yün olmayan eldivenle veya deri ince eldivenle denesem bi sorun olurmu ciddiye alanlara saygılarım gönderiyorum diğerlerine ise ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 3 Mayıs 2013; 1:45:11 >

• Yürü git ilkokullu
  • OKUMAYIN (13 YAŞ İÇERİR)
  • Oturmak için sandalye almalısın bıçak değil.
  • Sen sütünü içtin mi bu akşam ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=vI5YFKWCV8M&feature=related

Al izle.Benimde canımı çektirdin lan.Balisong bu bıçağın ingilizce adıdır.Benzer videolardan bul izle.Balisong tutorial falan yaz youtube a.
  • Kafasızlık yapmaya bayılıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

arkadaşlar konu dışında ciddiye almadılar bari siz alın lütfen nasıl hareket yapabilirim training veya yazı varsa link atarmısınız birde bu alıştırma bıçağı değil 20 tl ye aldım iyi yani çok kötü değil bunu elimi kesmemek için yün olmayan eldivenle veya deri ince eldivenle denesem bi sorun olurmu ciddiye alanlara saygılarım gönderiyorum diğerlerine ise ....

Sen napıcan kelebeği bendede var ama ben ustasıyım köreltilmiş bıçakla öğrendim baya sürdü ama şimdi çok hızlı bir şekilde takır takır sallıyorum bırak kelebeği yanlış bir hareketinde 4 parmağını masaya dökersin üzerindede taşıma bi aramada tarih olursun

• quote:

arkadaşlar konu dışında ciddiye almadılar bari siz alın lütfen nasıl hareket yapabilirim training veya yazı varsa link atarmısınız birde bu alıştırma bıçağı değil 20 tl ye aldım iyi yani çok kötü değil bunu elimi kesmemek için yün olmayan eldivenle veya deri ince eldivenle denesem bi sorun olurmu ciddiye alanlara saygılarım gönderiyorum diğerlerine ise ....

20 Lan mecidiyeköyü gezsen 3 liraya bile var ben 3 liraya aldım

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74607679
    Bu konudan Sonra kelebek bıçak almışın at onu başını derde sokacan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam aldın da ne yapacaksın bıcağı
    ne işe yarayacak
    finali düşün
    akıl ve zeka en keskin bıcak
    git paskal pytoon c++ ögren
    90 kiloluk binlercesi ve
    millet önünde egilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

tamam aldın da ne yapacaksın bıcağı
    ne işe yarayacak
    finali düşün
    akıl ve zeka en keskin bıcak
    git paskal pytoon c++ ögren
    90 kiloluk binlercesi ve
    millet önünde egilsin

Yaralama gibi bi amacım yok sadece artistik hareketler yapmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74607679
    Bu konudan Sonra kelebek bıçak almışın at onu başını derde sokacan

hayır hocam bu konuyu taaa 3-4 ay önce açtım linktekini şimdi. ama derslerim iyi olduğu için yanımda taşımak gibi bi düşüncem yok. eve koyudmmu aldığımdan beri hiç dışarda götürmedim evde eğlencesine sallıyom

• kelebek sallayınca ne oluyor acaba bizim okulda da vardı sallayanlar öyle artis artis gezenler bir kavga anında daha bıçağı çıkarana kadar odunu kafasına geçirip devam ediyorduk. Bıçak sallamakla her şey bitseydi ohooo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo132

quote:

Sen napıcan kelebeği bendede var ama ben ustasıyım köreltilmiş bıçakla öğrendim baya sürdü ama şimdi çok hızlı bir şekilde takır takır sallıyorum bırak kelebeği yanlış bir hareketinde 4 parmağını masaya dökersin üzerindede taşıma bi aramada tarih olursun

oha bilmiyodum abicim

• Oğlum sakat işler bunlar. Artistlik yapacam diye uğraşırsın gözünü acilde açarsın, yazık lan. Artistlik hareketler yapacağın farklı şeyler olabilir, ne bileyim, futbol toplarıyla artistlik yapıyordu millet, ayrı bir spor dalıymış hatta, onla uğraşabilirsin. Bak şundan:http://www.youtube.com/watch?v=eeCXYl4drfY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

kelebek sallayınca ne oluyor acaba bizim okulda da vardı sallayanlar öyle artis artis gezenler bir kavga anında daha bıçağı çıkarana kadar odunu kafasına geçirip devam ediyorduk. Bıçak sallamakla her şey bitseydi ohooo...

Vücudundaki bıçak izlerinin ss sini içeren konu açsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

kelebek sallayınca ne oluyor acaba bizim okulda da vardı sallayanlar öyle artis artis gezenler bir kavga anında daha bıçağı çıkarana kadar odunu kafasına geçirip devam ediyorduk. Bıçak sallamakla her şey bitseydi ohooo...

Vücudundaki bıçak izlerinin ss sini içeren konu açsana.

neden ?
  • sana tek birşey söyliyeyim eğer elini kesmek istemiyorsan kilitleme ucu olan taraftan tut böylece bıçağın ters tarafına gelir elin
    sonra zaten elin kesilmez keskin tarafındada
  • Deri eldivenle vs.. yapacaksan canın tatlıysa hiç yapma.

İlla bir şey yapacam diyorsan Zippo çakmak al , onun hareketlerine yoğunlaş

Öğrenme amaçlı 5 tl'lik çakmalarını alıp , ustalaşınca gerçeğini al.

Türkçe anlatımlı olarak da buraya bak ;

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.