teşekkürler hocam halloldu. |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (559. sayfa)

-
-
Snr Margin değerim asus modemde 12.1 tp link modemde 11.6 Keenetic Omni DSL N300 bu modemdede 8.5 çıkıyor. Yeni modem alacağım bu yüzden kararsız kaldım keetich alıp almamak konusunda.
-
Hocam ben 7 ay Zyxel VMG3625 T50B sorunsuz olarak kullandım. 2 haftadır Keenetic Hero DSL kullanıyorum. Donanım, özellik ve destek olarak çok memnun kaldım. Uzun vade kullanmayı düşünüyorsanız gerçekten güzel bir modem. Tavsiye ederim.
Hattınız sorunluysa tavsiye etmem, yanlış anlaşılmasın hiç bir modem tavsiye etmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 27 Kasım 2021; 21:47:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de Hero modem var ama Keendns ayarlayamıyorum. "No such file or directory" şeklinde hata veriyor. Sebebini bilen var mı?
-
-
KeenDNS kullanıyor musunuz? Bende çalışmadı bir türlü.
Keendns ile web arayüzüne uzak bir bağlantıdan erişebiliyor musunuz? Burada hata alıyorsanız direkt yada bulut seçeneğinde hata yapıyorsunuzdur.
Cgnat ip'ye sahip bir bağlantınız var ise bulut, sabit bir ip'niz var ise direct seçmeniz gerekir. Önizleme kanalındaki 3.7.x yazılımında iseniz Oto seçmeniz yeterlidir. Kendi anlayacaktır işletim sistemi bağlantı için gerekli erişim türünü.
No Such file için hatayı da webdav erişimi gibi bir prtokol erişiminde mi alıyorsunuz?
Tarayıcınızda herhangi bir vpn eklentisi açık mı?
-
Şahane sorular sormuşsunuz. Şimdi aktif ettim. Nasıl oldu bilmiyorum. 5 saattir çok farklı şeyler yapmadım aslında. Yalnız sorun şu ki SSL onayı vermiyor. Yani aynı ağdayken ssl var görünüyor ama farklı ağdan deneyince ssl yok.
-
ISS değişikliğinde sadece PPPOE kullanıcı adı ve şifrenizi değiştirmeniz yeterli olacaktır. TTNet seçimi mevcut değildir. Öyle bir seçim alanı yok. Seçim listesindeki Diğer yada Anynet ibaresini hatırlıyorsunuzdur.
Her sürümde yenilikler ve iyileştirmeler olmaktadır. Yazılım sürümünüz biraz geri kalmış gözüküyor. Dönem dönem güncellemenin faydası olacaktır.
Sinyal zayıflamanız fazla gibi. Tesisatınızın sağlığından emin olduktan sonra diğer sorularınızın cevabıda olumlu yönde oluşmaya başlayacaktır.
-
Bekleyin biraz SSL bazen hemen gelir bazen bir süre bekletebilir. Aynı isim ile de birçok kez silip tekrar oluşturduysanız sunucu da takılmış olabilir. Belli bir süre sonra düzelecektir.
-
Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim. Evet çok defa denedim. Yarın tekrar kontrol ederim.
-
-
KeeneticOS 3.7.0 Geliştirici kanalından bu sabah itibari ile yayınlandı. Değişiklik listesi gelecek.
Şimdilik cihazlarımı güncelledim.
-
Hocam o karakterlere, boşluklara izin verdirmiyor zaten. Uyarı çıkarıyor. minimum 5 karakter birde. Arkadaş aynı adı silip tekrar almak için yaptığı denemeler sonucu zaman zaman SSL alamama yada takılma durumu olabiliyor. Bir Süre sonra sunucu belleklerindeki temizleme sonucu düzeliyor.
-
KeeneticOS 3.7.0 Sürümü Geliştirici Kanalında Yayınlandı. 28.11.2021
-
Zor oldu ama akşam hallettim, teşekkürler 👍
yeni aldığım keneetic hero modemi kurup kullanmaya başladım, kapsama alanım birazdaha genişledi hizda da biraz artış oldu
modemi daha verimli kullanmak için şunu yap dediğiniz birseyler var mı
mesela balkonda eski modem çekmiyordu şimdi çekiyor ama az çekiyor hız çok düşük çıkıyor
2, iptv kullanıyorum bununla ilgili bir ayar veya yapmam gereken birseyler var mı, mesela servis sayglayici engel koyarsa ona engel koymak gibi.
veya aklıma gelmeyen herhangi bir ayar yap dediğiniz şeyler varsa onları yapayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, yine yazılıma boğdun bizi. Akşam kahvemi yudumlarken yazılımı yükleyeceğim. Efsanesin.
Wifi için biraz ince ayar olabilir.
DHCP de havuz daraltarak ve az ip ile çalışma yapılarak ağ performansı arttırılabilir.
Servis sınıfı ve trafik şekillendirme ayarları yapılabilir.
DAha sonra lego gibi bazı bileşenlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.
IPTV engelini DNS değil VPN ile aşarsınız. Engel koymasına engel olamazsınız birşeyin. Sonuçta tüm ipler ISS'lerin elinde.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X