Çok teşekkür ederim hocam. Bana da basit bir şey lazım zaten anlayamadım, ./blockcheck.sh yapıyorum sonra Summary veriyor onları yapıştırmam gerekiyor ayarlarıma tamam eyvallah ama o verdiği -- ile başlayan çıktıları bunlardan hangi yere koyacağım onu anlayamadım. DESYNC_MARK=0x40000000 DESYNC_MARK_POSTNAT=0x20000000 NFQWS_OPT_DESYNC="--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=2 --dpi-desync-ttl6=0 --dpi-desync-fooling=badsum --filter-tcp=433" NFQWS_OPT="--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=8 --dpi-desync=disorder2 --dpi-desync-split-pos=1" NFQWS_OPT_DESYNC_HTTP="--filter-tcp=443 <HOSTLIST> --dpi-desync=fake,multisplit --dpi-desync-ttl=2 --dpi-desync-split-pos=method+2 --dpi-desync-fooling=md5sig --split-http-req=host --hostcase" #NFQWS_OPT_DESYNC_HTTPS= #NFQWS_OPT_DESYNC_HTTP6= #NFQWS_OPT_DESYNC_HTTPS6= #NFQWS_OPT_DESYNC_QUIC6= |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1336. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING
Draft = alpha = geliştirici
Kararlıya gelecek özellikleri önden test edebildiğim kullanabildiğiniz sürüm. Hata içerebilen sürümler.
5.0 ile gelecek özellikler.
Iperf3
Dpi motoru ile uygulama protokol engelleme
Başlıcalarından 2'sianladım. benim demek istediğim mesela iperf3 kurulu ve bir bug'a sahip diyelim. bu düzeltilebilecek basit bir hata sonuçta. bu düzeltmeyi kısa vadede indirmek mümkün olamaz mı? yani diğer iyileştirmeler ve yeni ilaveler nedeniyle hata içerebilecek sürümü kurmak yerine, nokta atışı güncelleme yapılabilecek bir sayfa veya hizmet yok yani?
şu konuda yardımcı olabilir misin? şimdi iptv örneğin tivibu izliyoruz diyelim. görüntü bozulması, modemde doğrudan paket hatası olarak yansıyor. nerde okudum hatırlamıyorum ama belki de ai demişti. %5'e kadar olan hatalarda isp'nin hizmeti iyi olarak kabul edilir demişti. ben tivibu izlerken özellikle yabancı kanalların bazılarında görüntü bozulmaları bazen nedense ayyuka çıkıyor. ve bu paket hataları sayısı artıyor. bu %5 hata oranını geçip geçmediği konusunda şöyle bir güncelleme yapılabilmesi mümkün mü? örneğin iptv yaynı izlenirken: "izleme süresi toplamı, meydana gelen paket hataları toplamına karşılık, yayındaki hata yüzdesi" ni görmek üzere bir istatistik kn-3610 için ilave edilebilir mi? mevcut durumda biz sanırım paket hatalarını görüyoruz ama paket hataları iptv üzerine mi yoksa internete mi dahil bunu görmüyoruz. iptv için paket hataları sonuçta doğrudan görüntüye yansıdığı için bunu ayırmak ve modem arayüzünde % hata olarak göstermek mümkün olabilir diye düşünüyorum, ne dersi? bu yapılabilir mi?
-
https://forum.keenetictr.com/d/108-keenetic-cihazlarda-zapret-kurulumu-detayli-anlatim
burdan bakarak yaptım hocam sizin çıktı farklı bendekinden
-
3.Üründe geliyor :)
-
Uğraşmayın yahu detaylarla Çok karışık orası TT ise hattınız şuradan takip edin 5dk'da otomatik işlem tamamdır. Ayrıca aynı yerde 6. mesajdaki betiği kullanın sonra arkanıza yaslanın 👍
techolay sosyal
Keenetic Zapret kolay kurulum betiğihttps://techolay.net/sosyal/konu/keenetic-zapret-kolay-kurulum-betigi.120417/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 25 Ağustos 2025; 16:8:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba nedir nedir 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X