Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aly11 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.405
Cevap
428
Favori
1.060.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatalı yaptiguniz durum var.
    Öndeki modem 192.168.1.1 ip si keenetic zaten farklı olnali köprü modu türü kurulumlarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam modem 192.168.2.1 - keenetic 192.168.1.1

• dream_04 D kullanıcısına yanıt
    Manuel olarak ip vereckesiniz. Modem de DHCP kapalı.
    192.168.2.10
    255.255.255.0
    192.168.2.1

• belirttiğiniz gibi ayarlı ip ler keenetic arayüzde, zyxel modem de dhcp kapalı durumda.

Açtığınız sağlayıcı kısmında yapacaksınız o ayarları.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • ilk attığım görüntü iss yazan bölüm.

bu da ekleidğim sağlayıcı ekranı;

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Tamam var mı problem?

• zyxel modeme ulaşabiliyorum, sadece ip çakışması uyarısı yazınca sormak istedim, önemli birşey değilse sorun yok. teşekkür ederim.

Şu an varmı çakışma?

Siz esas sağlayıcıda pppoe şifresi yazdığınız yerde zaren IP ayarı yapmamamınız lazım.

• o olanda bir ayarlama yapmadım.

şu anda çakışma uyarısı veriyor.

Karışmış biirşeyler belliki. teamviewr atın

• Önizleme kanalında 3.7.0 yayınlandı. Bununla birlikte geliştirici kanalında 3.7.0 sürümüne geçmiş kişilerde tekrar bir güncelleme gözükecektir. Bu versiyon numarası içinde gölge bir güncellemedir.

Şu şekilde anlatabilirim.

• @Holisticmax Hero DSL Modem uygulamaları arasında DLNA sunucu özelliği var. PLEX sunucu olarak kullanmak için bir uygulama var mı, şimdi yoksa bile ilerideki sürümlerde eklenebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Kasım 2021; 23:57:53 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Plex hakkında daha öncede soran arkadaşlar sonucu araştırmamda bir sonuca varamadım. Muhtemelen yoktur. Yazılımsal uyuşmazlık olabilir.

• merhaba arkadaşlar, superonline fibere geçtiğim için extra dsl ve air boşa çıktı. bunları satmak istiyorum ama fiyat aralığı nedir?

• Teşekkürler KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    2017 yılında debian kurularak bir girişim olmuş ama kaynak zayıf. Sonuçla ilgili bir sonuç yok.

• mamilee kullanıcısına yanıt
    Superonline fiber ile de belli koşullar sağlanarak kullanabilirdiniz aslında cihazlarınızı. (Hız faktörü sebepli durumları bir kenarda düşünerek yorumumdur.)

Fiyatlandırma konusunda bu dolar kuru oynaması sebepli herşey çok oynak. Fiyatlandırma da kendiniz karar vermeniz daha doğru olur.

• Aslında decode, encode, transcode işlemi yapmayan, yalnızca DLNA gibi çalışan bir lite versiyonu yapılsa(Plex içindeki DLNA olarak çalışma modunu kast etmiyorum), modem için uygun hale getirilebilir. Tabi çok spesifik bir işlem olduğu için cihaz özelinde uğraşmak gerekir. Sonuç olmaması normal.

• merhaba arkadaşlar superonline fiber kullanıyorum, hem menzil genişletici hemde torrent indirmek için keenetic'in hangi modelini tavsiye edersiniz, viva ve extra router arasında kaldım, extra fiyatı daha uygun, aralarında belirgin bir fark var mı, hangisini tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.