|
modem olarak extra dsl var mesh için Keenetic Lite alsam kötü mü olur yoksa air ya da city mi almalıyım ? |
|

2 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
modem olarak extra dsl var mesh için Keenetic Lite alsam kötü mü olur yoksa air ya da city mi almalıyım ? |
|
|
|
|
hocam band geçişlerinde modeme bağlanan kullanıcıların 802 k/r/v protokollerini destekliyor olması gerekiyor aşağıdaki makaleleri okumanı tavsiye ederim. https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000849720-Band-Steering-Bant-y%C3%B6nlendirme- |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 9 Şubat 2021; 17:58:48 > |
|
düşük frakanslı kanallarda başka komşular var. Ben de boş olsun diye 116 yı seçtim |
|
selam şu adreste 4g modem çalışan cihaz listesi var hangisini almak lazım? https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/214471025-3G-4G-Desteklenen-USB-Modemlerin-Listesi Türkiyede satılan cihaz var mı? |
|
Selamlar arkadaşlar netspeed te 35 mbs hız almam gerekirken 1-2 civarı hızım. Modeme reset attım ama yine değişmedi. Netspeed hatta sorun yok diyor ama 6 aydır böyle bir sıkıntı yoktu. Modemde kontrol etmem gereken bir ayar var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz. Bu arada modem de 6 Ay önce alındı Extra dsl. Kabloluda aldığım hız; ![]() Telefonda Hız testi yapınca da durum aynı : Jitter:100-150 ping :60-100 arası Packet Loss:0 ![]() |
|
Modemle en ufak alakası yok hocam yaşadığınız sorunun. Satürasyon sorunu yaşıyorsunuz. Bağlı olduğunuz santral prime time dediğimiz akşam yoğun saatlerde kapasitesinin üstüne çıkıyor ve satürasyon oluşuyor. Bu durumu sadece ISS çözebilir, satürasyon yaşanan santral/hop noktalarındaki cihazlar için kapasite yükselterek çözebilir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 9 Şubat 2021; 22:41:43 > |
Bizde sorun yok frekans falan değiştirin gibi birşey söyledi. Ben de ne alaka dedim kablolu bağlantıda bile düşük hız alıyorum sonuçta. Kabloluda gerçek hızımı alabilsem wi-fi için frekansları kurcalarım zaten de adamlar ya anlamıyor yada bizi kekliyor. |
|
Üstadım bu sorun isp kapasite sorunu fakat isp firmaları müşteri kaybememek için sorunu çok üzerine almıyorlar modem ile alakalı bir çözüm bulamazsın çünkü alt yapı kapasitesi dolduğu için hızda azalmalar meydana geliyor. |
|
Ben bu soruyu keenetic destek merkezine sordum bazı hatlara özel oluşan durular için incelemelerin yapıldığını bu incelemeler tamamlandıktan sonra yeni yazılımı yayınlayacaklarını söylediler. Şuan 3.6 beta sürümlerinin geliştirilmesi tamamlandığında yayınlanır diye düşünüyrum. |
|
|
üstadım modemi başka bir isp hattında test etme şansın varsa test etmeni öneririm. O zaman daha net olarak isp firmana kayıt açarsın. |
|
Arkadaşlar selam, vodefone un verdiği huawei hg255 modemin wi-fi performansı çok kötü evdekiler sürekli şikayet ediyor. Salona ethernet kablosu çektirmiştim hg255'in kablosuzunu kapatıp keenetic extra alıp ethernet kablosuyla bütün eve kablosuz bağlantı sağlayabilir miyim?@micro77 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bezdumda -- 10 Şubat 2021; 12:44:44 > |
|
Merhaba Birçok fiber kullanıcısı aynen sizin söyledğiniz gibi Keenetic Extra/Vİva router ile kullanıyor . Superonline kullanıcı şifresini bir şekilde temin edip , MAC adresini klon yapıp sadece Keenetic Extra Router ile de kullanabilirsiniz. Bu şekilde fiber hattınıza gelen hızın %90-100 oranında wifi'den kullanabilirisiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 10 Şubat 2021; 17:1:6 > |