Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.441
Cevap
370
Favori
866.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bizden önce düşünmüşler zaten, sağ olun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Wifi kırma işi ciddi yaygınmış , ben de duyuyorum, çok eski, güncelleme almayan cihaz var piyasada. Keenetic de sorun olmaz. olursa da hemen yamarlar, Keenetic de WPA2 açıkları kapalı güncellenmiş ve WPA3 ü de kullan.
    Ayrıca mac la falan uğraşman gerekmiyor, Keenetic deki yazılımda bağlanan tüm cihazları görüyorsun, listeden seçip cihazları kayıtlı listeye atıyorsun, kayıtsızları internete çıkarma diyorsun, ek bir tedbir de almış oluyorsun.
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bulunduğum konumdaki salaklar gerçekten sinir bozucu, "niye attın ya" diye gelen bile oldu. 2 hafta önce de internetimi 50Mbps`ye yükselttim, şimdi daha çok ilgi odağı oldu.



    Telefonum haziran sonunda Android Q güncellemesi alacak, Android Pie WPA3 desteklemiyor maalesef. WPA2 kullanmak zorundayım , en kötü WPA2 2.4GHz yapar hızını sınırlarım. Macbook`ta WPA3 ile bağlantı kurabiliyorum. Dediğiniz gibi önce kayıtlı liste oluşturacağım, umarım hız sınırlama ile vs. uğraşmak zorunda kalmam.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    "niye attın ya" diye gelenlere "5Mbps aylık 20 TL'ye" satın olmazsa

    Keenetic karşısında nasıl bir sonuç alacaklar ? haberleri sizden bekliyoruz ...
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    KeeneticOS`ı herkes övüyor, ben engelleyeceğinden eminim.

    Trendyol ürünü kargoya verebilirse tabii.
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    SNR değeri değişiyor ise ev içi ve dışı tesisat/kablo bağlantılarını kontrol/değiştirme yapın ...


    Keenetic extra dsl'in internet alıp dağıtması ; youtube'den video izlerken modemi yeniden başlattığımda video hiç kesilmeden yeniden başlayıp,internete bağlanıyor...

    zyxell'in donması/reset ihtiyacı tamamen donanım/yazılımının çok kötü olmasından ...

    aynı modem ile epey sorun yaşadım zamanında ...

    Keenetic'de güncellleme ve elektrik kesintisi haricinde yeniden başlatma ihtiyacı yaşanmıyor...




  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    bunu ilk defa duydum...

    hemen geliştirici programına dahil oldum ...

    yenilikleri anında takip etmek gerekli , teşekkürler.
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz günde 2 veya 3 defa yeniden başlıyor anlamadım.
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Benim de altyapım çok kötü altyapısı kötü olanlar için önerebileceğim bir modem değil çünkü snr margin düşüşünde modem internetin olmadığını farkediyor ama dsl i resetlemiyor bile manuel olarak açıp kapamanızı bekliyor en azından benim alt yapımda bu şekilde bundan önce airties kullanıyordum hat kopmasında hemen kendini toplayan bir cihazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4 gündür ürünü kullanıyorum, önceki Zyxel modemimde (telekomun verdiği vmg8324-b10a) olan kopma problemlerim geçti. Ancak çekim gücü açısından pek fark göremedim, 5 GHz de maalesef bir üst katta çekmedi. Acaba çekim gücünü artırmak için yapabileceğim bir ayar mevcut mudur ? Fiber internet kullanıyorum ethernet moduyla kurulu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2Berk kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler. Sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama benzer bir sorunu ben de yaşadım ve keeneticten arkadaş uzaktan bağlantı ile halletti. Sizde de aynı sorun olabilir. Konuda VLAN ID 35 yazdığına bakmayın. Sizin VLAN ID'niz farklı olabilir. Eski modeminiz varsa ve onunla bağlanabiliyorsanız onu bağlayıp arayüzünden kontrol edin ve o VLAN ID'yi girin. Belki sizin de sorununuz budur, ben de kafayı yemiştim kurarken :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    5ghz bırak üst katı iki yan odada çekmiyor hocam. 5ghz I genişletmek istiyorsan menzil genişletici şart

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Hocam üst kat ama direk modemin olduğu odanın üstü diye çekmesini ummuştum, maalesef çekmedi. 2.4 için var mıdır bir ayar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    Çevrende modem çoksa kanal değişikliği yaparak belki bi ihtimal rahat yaptırırsın ama 2.4 ayar yapmadan çeker annemler alt kattan 2.4 e her yerden bağlanıyor modemin altındaki odada 5ghz e bağlanıyor ama sadece modemin altındaki odada
    Bu arada modemler sinyalleri bi tık daha yere doğru yayar bunu baz Alarak çalış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    Üst katta 5ghz tek cihazla teknolojik kısıt gereği olmaz hiç bir cihazda, ama MESH ile birden fazla cihazla 5ghz yi yayabilirisn. Air alıp denemelisin. o da yetmezse bir ek daha yapman gerekebilir.

    Ayrıca Keenetic antenlerini de iyi konuşlandırmalısın. antenler dik durumdayken yatay yayın yaparlar. üst kata daha az sinyal gider, antenin en az ikisini alt katta yatay modele alabilirsen faydasını görürsün.

    Trükçede henüz yayınlanmamış ama google ile gerekirse çevirebilirsin. Anten sinyal yayılımı.


    Wifi hızını artırma tavsiyeleri, Burası türkçe.
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000807959-Wi-Fi-hızını-maksimuma-çıkarma




  • ow3rk1ll kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu servisle tartışmanda fayda var. Servis loglarından baksınlar, Hattın kötü ise SNR ı artırmalısın, hiç duymadım senin senaryonu burada, hat gittiğinde kopar ve yeniden bağlanır. Sonucu da bizle paylaşırsan iyi olur. Ek geliştirme gerekirse onu da yaparlar.
  • 2Berk kullanıcısına yanıt
    Üstadım öncelikle sorununu çözdün mü? modem ip aldığı halde internete çıkmıyorsa kesinlikle ve kesinlikle kullanıcı adı ve şifre problemidir. Aynısını ben yaşadım sana anlatacağım Keenetic değil Minetic modem de alsan sana verilen kullanıcı adı ve şifreyel internete erişemiyorsun.

    Ben ttnet den 10 sefer kullanıcı adı ve şifre talep ettim ve hepside yanlış çıktı kişisel verileri koruma kannu (KKVK) kapsamında gizli bilgiler sistemlerde kayıtlı tutuluyor ve bu bilgilere insanların erişimi yok sistemi kurmuşlar sanal zeka yapıyor gibi düşün, neyse evimde de var zamanında telekomun vermiş olduğu bir modem o modemi takıyorum internet var onların gönderdiği kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum internete erişmek istediğimde beni kullanıcı adı ve şifre sayfasına yönlendiriyoru okey basıyorum internet geliyor.

    Sonra telekomun verdiği modemde şifre kısmına elma - armut gibi abuk sabuk şeyler yazıyorum internet yine geliyor anladım ki telekomun verdiği modemler telekom sisteminde kayıtlı olduğu için ve o cihazları telekom yönetebildiği için sistem kullanıcı adı ve şifrenin yanlış olduğunu anlıyor ve otomatik olarak doğru şifreyi basıp internete çıkmasına izin veriyor ama smsm olarak senin kullanıcı adın ve şifren bu diye gelen mesajdaki şifre ile olmuyor.

    Sonra eski modemimde yazan kullanıcı adı ve şifre ekranına gittim orada ******* ile gözüküyordu şifre internette biraz araştırdım ***** yazan şifreyi basit bir yöntemle gördüm Telekomun bana sms ile attığı şifre ile alakası bile yok. eski modemimden aldığım şifreyi Keenetic modemime girdim şaakkkkkk internet geldi Uzun lafın kısası ya eski modeminde yazan şifreyi bulacaksın yada telekom ile tartışıp üst birime kaydını attırıp doğru şifreni alcaksın.




  • Arkadaşlar dün internet gitmişti telekomu aradım saha çalışmasından dolayı 1 gün süreyle kesinti olacağı söylendi bu gün dedikleri saatte henüz bağlantı yok 2 ışık yanıyor aradığımda hat açık diyorlar napsam acaba baştan kurmaya gerek varmı sıfırlayıp neden böyle yaptı bu modem ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    Bende ExtraDSL modemimin gelmesini bekliyorum, TTnin gönderdiği şifre ile söylediğiniz modem arayüzündeki ******** şifreyi karşılaştırmasını yapmak istedim, çok basit YouTube dan bakarak hallettim, TTnin gönderdiği ile aynı görünüyor, teyit etmiş oldum teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ow3rk1ll kullanıcısına yanıt
    üstadım önce kopma sorununu tespit etmeni öneririm hattının gürültü seviyesine bak en az 15 dBi olması lazım eğer bu değer altındaysa mutlaka SNR değerini yükselterek 15 dBi seviyelerine getir kopma sorunun ortadan kalkacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.