Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.702
Cevap
429
Favori
1.080.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sürümlerin sayfa linkini de bu mesajlarınızda paylaşsanız güzel olmaz mı? ben 3610'a bakıyorum şu an, KN-3610_draft_5.00.A.12.0-1.bin 28.7 MB 20-Aug-2025 18:14 şeklinde görünüyor. a13'ün i,ndirilebilir sürüm linkini merak ettim. bu mesajına link verdi.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 23 Ağustos 2025; 19:23:52 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Alfa kaçta sonlanacak bakalım A18 i bulur gibi :D

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    A101 reklam değildir. Hahaha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben bilmem reklam gibi geldi. ilgililere duyurulur :D

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Daha sürüm biraz önce yayınlandı. Osvault sayfasına 1-2 gün içinde yansır. Ayrıca ilk mesajda her güncellemenin linkini ekliyorum. Sürüm indirme linkleri için tekrar bir bağlantı yapmak çok daha fazla zaman demek. Osvault.keenetic.net adresinden takip edilebilir.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    İnternette kurulum videosu ile alakasi olmayan şeyler çıkıyor. Aynı şekilde önce dsl bağladım oradan kablo ile çektim ancak arayüz açıldı internet yok araştırdım o kadar adam akıllı bir açıklayıcı video yok

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Destek hattı sadece hafta içi çalışıyor ben modemin yanında sadece hafta sonu varim. Daha ne olsun akşamdan beri uğraşıyorum olmuyor

• emretek123 E kullanıcısına yanıt

Bağlantı tipiniz nedir aldığınız cihaz nedir ?

Dsl ise dsl kablosunu modeme takıp arayüze gireceksiniz. dsl kısmından gerekli pppoe id parola vlan id ve mtu boyutu gireceksiniz bu kadar.

fiber ise gpon dan çıkan kabloyu wan portuna girip ethernet kablosu menüsünden yine pppoe kısmından id parola mtu ve vlan id gireceksiniz. tüm cihazlarda aynıdır marka farketmeksizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 23 Ağustos 2025; 19:6:21 >
    Bağlantı tipi adsl modem üzerinden kopruleme yapıyorum. Ppoe adı şifre vlan ld girişlerini yaptım . Aslında bağlantı var gözüküyor ama nete bağlanamıyorum. Nete eskl modem üzerinden baglaniyir ama keenetic üzerinden bağlanmıyor

Uzun zamandır köprü kurmadım ancak hatırladığım kadarı ile vlan id kısmı köprü cihazda kalmalı. Köprü cihazdan çıkan kabloyu keenetic in wan portuna takıp ethernet kablosu kısmından pppoe id şifre ve mtu boyutu girilmeli

Şimdi geldik zaten olaya.

DSL modemden kablo çekip şak diye yine bağlamanız hata. Çünkü iki cihazın ip blokları çakıştmıtşır.

İnternette tüm ana kurulumlar için videolar ve açıklamalar mevcut. Bence burada yanılıyorsunuz. Önceki mesajımda attığım 3 farklı kurulum için bağlantılar içinde herşey açıklayıcı olarak anlatılıyor aslında.

Dsl kullanırken Hopper almayı kendiniz mi seçtiniz? Hopper DSL ile direkt tek cihaz ile kurulum yapardınız. Evet aslında şu anda çok daha güçlü bir donanım aldınız ama size destek verilmesi gerek.

DSL modem köprü moduna alınacak, Keenetic Hopper routerda PPPOE sonlandırılması lazım. ya da siz sadece alan genişletmek wi-fi kullanmak amacı ile aldıysanız bu cihazı; modunu değiştirin tekrarlayıcı modunda kurun. Lakin hepsinde bir kurulum adımı seyretmelisiniz.

Nerede yaptınız pppoe bilgilerini girişi ve vlan'ı? Vlan hem dsl de yazıyor hem router'da yazıyor bğalantınız pppoe olarak yok demektir. Sizin bağlı gördüğünüz iki cihazınız birbirine bağlantısı dır ve köprüye aldıysanız aslında IP de göremezsiniz. KEza dsl cihazda DHCP kapalı olmalıdır. bu da Keneetic'in bir iç ip almamasına neden olur. Alıyorsa DHCP'niz açıktır.

DSL modeminiz nedir?

o sayfaya bakmıştım ben de. o yüzden yeni sürüm hemen çıkar çıkmaz nerede veriliyor diye sormuştum. ilk sayfaya bakmadım gerçi, bir bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 23 Ağustos 2025; 19:22:56 >
    Yeni sürümü zaten yedek alarak sunuculardan yükleyebilirsiniz.

Hocam büyük sürümler 20’de bitiyor. Daha önceki büyük sürümlerden biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bu alfga veya taslak mı desek, bu sürümlerin genel performansı, bugüne kadar nasıl oldu acaba? bu sürümleri yüklemeli mi acaba? yani beta, test sürümü değil di mi bunlar? yani o verdiğin linkte draft olarak gösterilenleri sormuştum. yani test sürümünde yeni bir şeyler vardır mesela. bunu değil de tek tük te olsa güncelleme içeren sürümler yüklenebilir yüklenebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 23 Ağustos 2025; 20:44:13 >
    Draft = alpha = geliştirici

Kararlıya gelecek özellikleri önden test edebildiğim kullanabildiğiniz sürüm. Hata içerebilen sürümler.
    5.0 ile gelecek özellikler.
    Iperf3
    Dpi motoru ile uygulama protokol engelleme
    Başlıcalarından 2'si

• Zapret kullanan, ayarları hakkında bilgi sahibi bir arkadaş var mı? Yardıma ihtiyacım var da...

• tst- kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum ama çok anladığım bişey değil. Yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.