Üstat ben yatırım gibi düşünerek aldığım için olduğu zaman tam olsun diye bekleyenlerdenim. 6Ghz ve 320Mhzdestekli bir cihaz çıkana kadar beklerim muhtemelen. Evdeki sistem ve cihazlar şimdilik aynı standartta. Evdeki cihazlar üst sınıfa geçince belki o zaman |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1316. sayfa)

-
-
YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.3.6 - 30.07.2025
Önizleme Güncelleme Kanalında🔸 IPv6: Sıfır sağlama toplamı olan UDP paketlerinin MAP-T iletimi düzeltildi [SYS-1404]
🔸 Proxy: “socks5 istemci okuma kimliği” hatası düzeltildi [NDM-3942]
🔸 SNMP: Kablosuz Geniş Bant Sinyal Parametreleri eklendi [NDM-3934]:
🔸 USB: Signalinks M806B D525C modemler için destek eklendi [NDM-3933]
🔸 Web: Teşhis sayfasına kablo test ekranı eklendi (raporlayan @dimon27254) [NWI-4
🔸 Web: Extender'da otomatik güncelleme durumu değiştirildi (raporlayan @iggo) [NWI-4
🔸 Web: Çeviri sorunları düzeltildi (raporlayan @dimon27254) [NWI-4
🔸 Wireguard: “keepalive” aralığı varsayılan olarak etkinleştirildi ve 15 olarak ayarlandı (raporlayan @FLK) [NDM-3948]
🔸 Wireguard: Yapılandırmayı içe aktarırken çeşitli hatalar düzeltildi [NDM-3943]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Ağustos 2025; 14:56:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Ya bu superonline wanı nasıl çözücez keneticler öyle melül melül yatıyor evde kalbim sıkıştı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ONT mevcut ise, Keenetic içinde pppoe kısmında öndeki routerdan bilgileri al butonuna tıklayıp, x sayılı ethernet portundan , Superonline router wan portuna tak eylemini yapıp kısa süre içinde bilgileri kaydetmiş olacaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çekmiyor malesef. Forumlarda bulunan diğer yollarıda denedim bi türlü olmadı
Superonline'nin verdiği cihaz modeli ne? Sizde ki cihaz modeli nedir?
Superonline altyapıda mi hizmet alıyorsunuz?
Turktelekom altyapısı ile ZTE H3600P V9 V9.0.3P8_TR modemim. Forumlarda ki wan şifresi çekme yöntemlerine cevap vermiyor çok garip bi modem
Evvelki gün bir müşterimde karşılaştım ilk kez Telekom altyapısında Superonline fiber kullanımına. Evet şifreyi vermiyor. Hizmeti iptal etti.
Muhtemelen Superonline etiketli cihaz olsada Telekom firmware var içinde herhalde..tam geçmiş olsun..Telekom firmwareleri bu yöntemlere cevap vermiyor. Keza Turk Telekom zaten şifreyi paylaşıyor.
Daha önceden Telekom cihazlarından pppoe bilgi yanıtına hiç bir model cihaz yanıt vermemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 31 Temmuz 2025; 7:5:22 >
Sırf bu yüzden Superonline asla kullanmam ne demek şifremi vermemek
-
İlk 2 ay ücretsiz paketmiş diye ücretsiz olan ayların tutarını istiyolar kampanya bedeli adı altında. 1000mb paket almışım bana 10tl değerinde modem verdiniz utanmanızda mı yok dedim. Wifi 6 son kalite modem dediler:)
Lanet olsun neler cekiyorum yillardir ,bunlarin bu dikta sistemlerinden hep sorun hep sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 31 Temmuz 2025; 21:43:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abartılı ucuz da değil neden çekiyorsun anlamadım
-
Baska alt yapi yok,oturdugum sitede, mecburum , birtek kablonet var ama tahaüt var sol daz kablo sonradan geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 31 Temmuz 2025; 23:58:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım durduk yere çekilmez zaten
-
Arkadaşlar şuan Tp link TD-W9970 adlı modem+router cihazını kullanıyorum. Keenetic KN-3610 veya KN-3811 cihazını almayı düşünüyorum. KN-3610 modem+router iken KN-3811 sadece router. İleride eve fiber gelme ihtimali de var. Hem bu açıdan hem de daha yeni olma açısından KN-3811 şuandan fiber gelebilecek zamana kadar bu modemle bağlantısını nasıl sağlayabilirim? Ya da direkt KN-3610 alıp geçeyim mi?
-
Köprü modu yapılacak TP-Link.
3811 ile devam edilecek. 👍
Hocam donanım haberde bu modem için köprü yapma rehberi gördüm ancak herhangi bir ayarlama yapmadan adımları kontrol edeyim dedim. 7. adımda bağlantı türü gözüküyor ancak bende gözükmüyor. Sizce 7.adımdan önceki ayarlamaları yapmadığım için mi böyledir? Router'ı daha almadım. Deneme amaçlı bu işlemleri yapsam fabrika ayarlarına döndürmeden eski haline çevirebilir miyim modemi? İlk defa yapacağımda ondan soruyorum
-
Bilgisayardan mi mobil bir cihazdan mi bakıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X