Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gkhncy , mcgoktug , MrtAltg , gkhncy Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
26.372
Cevap
428
Favori
1.057.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sırf discord için o wireguard profili sürekli aktif bırakılıyor ama ağı tünellemiyor. Statik yol girdiğiniz ip adresleri lazım olunca onun üzerinden çıkış yapıyor.

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Discord kullanmadığım halde dün sırf meraktan denedim. Elle girmek ile uğraşmamak motivasyon oldu.

Öncesinde bende kurulu olan
    WireGuard'a ücretsiz Proton VPN profili girili. Ücretsiz Hollanda ve Amerika server'ları ayarlı. İkisi aynı anda aktif olmuyor. Config dosyasında Wireguard0 ilk girilen Hollanda serveri, Wireguard1 ise sonra girilen USA serveri olarak geçiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Bende Proton vardı tanımlı ekledim bu route listesini ve oldu 😂 Oğlanlar yazlıktan dönünce rahatım artık Neyse bari Ama nedense Warp ile olmadı Hatta bende pc'de, telefonda Warp plus var ücretli onun key ile vs normal VPN bile bağlanmadı ilginç Muhtemelen bir şey atlıyorum wgcf'yi yaparken Halbuki kayıtlı cihazlar arasında router'ı görüyorum ama neden internet erişimi olmuyor ilginç

Edit: Evet 1.1.1.1 için satır kaydırmışım lisans girerken. O da oldu sorunsuz. Şimdi sıra Roblox ve Twitter'ı hazırlamak 😂 Kenarda dursun ha keza Türkiye'de yasaklı hesaplar görünmüyor malum. Habire Warp Warp fenalık geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 5 Ağustos 2025; 11:54:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Benzer sorun maalesef bende de mevcut. Belli belirsiz herzaman olmuyor sebebinide bilmiyorum. Böyle kullanıyorum.

Random olarak sayısız 5 saniyelik kesintiler yapıyor. Mesela bende en son 31 temmuzda kesmiş. Torrent indirmem çok. Hat gelgitlerinde peerden düşüyorum yeniden bağlanma hız problemlerini beraberinde getiriyor.
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Yanlışım yoksa kıştan beri yapmaya başladı. Otomatik raporlamada açık ama hala düzelmedi.

Çok sıkıntı yaparsa, 300 liralık bir Telekom modemi alıp wifi kapatıp sadece kabloyla (20m çekili 😅 ) arka odadaki sisteme hopper dsl ile yer degistirip tek cihazdan wifi 6 yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVALION48 -- 4 Ağustos 2025; 20:22:9 >

• AVALION48 kullanıcısına yanıt

Ben de Keenetic Hopper dsl kullanıyorum. ttnet kullanırken aynı sorun bende de oluyordu. Hatta düzenli olarak sabah 4 civarı ve akşam 9-10 civarı 5 saniyelik kesintiler oluyordu. Gün içinde de rastgele kesintiler devam ediyordu. Telekoma kaç kere arıza kaydı girdim. müşteri temsilcisi internet kesintileri olduğunu sistemde görüyor ama sorun çözülemiyordu. Apartmana turknet gigafiber gelince ona geçtim. Bütün sorunlarım çözüldü. Modem olarak turknetin modemi yerine Keenetic Hopper dsl modemi kullanmaya devam ediyorum.

Not: Eskiden telekomun modemini kullanırken arada sırada internet tamamen kesiliyordu ve modemi kapa-aç yapmadan düzelmiyordu. Keenetic modeme geçince en azından kapa-aç yapma sıkıntısından kurtuldum. bu 5 saniyelik kesintiler devam etti sadece. büyük bir olasılıkla modem değişimi sorununuzu çözmeyecektir. Sorun telekomun altyapısında.

• AVALION48 kullanıcısına yanıt

Hat kötülüğündendir, SNR i Auto ya al, yada manuel düşür, hız düşer ama kararlı olur... Bizim yazlık sitede 40 yıllık bakır hatlar çürümüş, 50mb lik hattım Keenetic ayarlarındaki autoSNR ile 25Mb de stabil bağlanıyor, ayda bir iki düşüp geliyor, raporda görüyorum ama farketmiyorm bile. Ama oldukça kararlı 25Mb de apple tv dahil her şeye yetiyor, sitenin telekom dağıtım yerine en uzak noktasında olamma rağmen. Sitede başka kimse benim kadar iyi başka modemlerle , telekom modemleriyle kullanamamış, telekom şikayetlerden bıkmış, siteye DSL hat vermeyi bakır alt yapı kötülüğü nedeniyle kapatmış :)) Keenetic ile bağlanacağım deyip açtırın dedim :))

• Merhabalar
    1000 lik Süper online fiber kullanıyorum. Keenetic ürünlerinden hangisini önerirsiniz.
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhncy

Merhabalar
    1000 lik Süper online fiber kullanıyorum. Keenetic ürünlerinden hangisini önerirsiniz.
    Teşekkür ederim.

bence titan 7200 yeni model

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

güzel ve sade bir inceleme olmuş .şimdi okudum .fakat okurken vay be dediğim bu yıldırımdan koruma özelliği mevcutmu bu bizim wifi7 titan da gerçekten , oda varsa harika olur ?

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Bütçe kısıtlı 3610 işimi görür mü

• 
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.