Sırf discord için o wireguard profili sürekli aktif bırakılıyor ama ağı tünellemiyor. Statik yol girdiğiniz ip adresleri lazım olunca onun üzerinden çıkış yapıyor. |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1319. sayfa)

-
-
Discord kullanmadığım halde dün sırf meraktan denedim. Elle girmek ile uğraşmamak motivasyon oldu.
Öncesinde bende kurulu olan
WireGuard'a ücretsiz Proton VPN profili girili. Ücretsiz Hollanda ve Amerika server'ları ayarlı. İkisi aynı anda aktif olmuyor. Config dosyasında Wireguard0 ilk girilen Hollanda serveri, Wireguard1 ise sonra girilen USA serveri olarak geçiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Proton vardı tanımlı ekledim bu route listesini ve oldu 😂 Oğlanlar yazlıktan dönünce rahatım artık Neyse bari Ama nedense Warp ile olmadı Hatta bende pc'de, telefonda Warp plus var ücretli onun key ile vs normal VPN bile bağlanmadı ilginç Muhtemelen bir şey atlıyorum wgcf'yi yaparken Halbuki kayıtlı cihazlar arasında router'ı görüyorum ama neden internet erişimi olmuyor ilginç
Edit: Evet 1.1.1.1 için satır kaydırmışım lisans girerken. O da oldu sorunsuz. Şimdi sıra Roblox ve Twitter'ı hazırlamak 😂 Kenarda dursun ha keza Türkiye'de yasaklı hesaplar görünmüyor malum. Habire Warp Warp fenalık geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 5 Ağustos 2025; 11:54:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de Keenetic Hopper dsl kullanıyorum. ttnet kullanırken aynı sorun bende de oluyordu. Hatta düzenli olarak sabah 4 civarı ve akşam 9-10 civarı 5 saniyelik kesintiler oluyordu. Gün içinde de rastgele kesintiler devam ediyordu. Telekoma kaç kere arıza kaydı girdim. müşteri temsilcisi internet kesintileri olduğunu sistemde görüyor ama sorun çözülemiyordu. Apartmana turknet gigafiber gelince ona geçtim. Bütün sorunlarım çözüldü. Modem olarak turknetin modemi yerine Keenetic Hopper dsl modemi kullanmaya devam ediyorum.
Not: Eskiden telekomun modemini kullanırken arada sırada internet tamamen kesiliyordu ve modemi kapa-aç yapmadan düzelmiyordu. Keenetic modeme geçince en azından kapa-aç yapma sıkıntısından kurtuldum. bu 5 saniyelik kesintiler devam etti sadece. büyük bir olasılıkla modem değişimi sorununuzu çözmeyecektir. Sorun telekomun altyapısında.
-
Hat kötülüğündendir, SNR i Auto ya al, yada manuel düşür, hız düşer ama kararlı olur... Bizim yazlık sitede 40 yıllık bakır hatlar çürümüş, 50mb lik hattım Keenetic ayarlarındaki autoSNR ile 25Mb de stabil bağlanıyor, ayda bir iki düşüp geliyor, raporda görüyorum ama farketmiyorm bile. Ama oldukça kararlı 25Mb de apple tv dahil her şeye yetiyor, sitenin telekom dağıtım yerine en uzak noktasında olamma rağmen. Sitede başka kimse benim kadar iyi başka modemlerle , telekom modemleriyle kullanamamış, telekom şikayetlerden bıkmış, siteye DSL hat vermeyi bakır alt yapı kötülüğü nedeniyle kapatmış :)) Keenetic ile bağlanacağım deyip açtırın dedim :))
-
Merhabalar
1000 lik Süper online fiber kullanıyorum. Keenetic ürünlerinden hangisini önerirsiniz.
Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gkhncy
Merhabalar
1000 lik Süper online fiber kullanıyorum. Keenetic ürünlerinden hangisini önerirsiniz.
Teşekkür ederim.bence titan 7200 yeni model
-
güzel ve sade bir inceleme olmuş .şimdi okudum .fakat okurken vay be dediğim bu yıldırımdan koruma özelliği mevcutmu bu bizim wifi7 titan da gerçekten , oda varsa harika olur ?
-
Bütçe kısıtlı 3610 işimi görür mü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X