Şimdi Ara

kediyi aileme bırakıp tatile gideceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa kedimi bırakıp tatile çıkacağım. 1 yaşında, aşırı derecede bana bağlı. bu yüzden ben gittiğimde nasıl tepki verecek, üzülecek mi, geldiğimde küsecek mi hiç bir fikrim yok. :( bu süreçte ne yapılmalı, ailem ben yokken nasıl davranmalı tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

• Ailene alışıksa çok fazla sorun teşkil etmez.Ailenle ayrı yaşıyorsan eğer alışması için bir kaç gün ailenin yanında onunla beraber kalırsan alışır.Zaten ailenle yaşıyorsan en fazla özler seni ama evde birileri olduğundan problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Ailene alışıksa çok fazla sorun teşkil etmez.Ailenle ayrı yaşıyorsan eğer alışması için bir kaç gün ailenin yanında onunla beraber kalırsan alışır.Zaten ailenle yaşıyorsan en fazla özler seni ama evde birileri olduğundan problem olmaz.

aileme alışkın, yazın ailemle beraber yaşıyorum. eğer dediğiniz gibiyse gözüm arkada kalmayacak.
  • Bu ay başında 10 gün kadar evde yalnız bırakmak durumunda kaldım bende.Gün aşırı gelen oldu kontrole eve ama döndüğümde baya bir özlemiş bizi onu hissettirdi.Onun haricinde bir sorun olmadı tek kalmasında bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedimi sokağa bıraktım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.