Şimdi Ara

Kedimi bıraktım vicdanım rahat değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi fikir verin. Bahçeli bir evde oturuyorum komşumuzun kedileri vardı. Bahçeler yan yana olduğu için kediler bizim bahçemize alıştılar. Kedilerin biri sürekli eve girip mutfağı karıştırıyordu. Biz de bu durumdan rahatsız olduğumuz için komşuya söyledik. Onlar da dedi ki kediyi ve yavrularını başka bir yere götürelim. Biz de tamam dedik ama bunlardan bir daha ses çıkmadı. Biz de bu sabah o kediyi ve bir yavrusunu kutuya koyduk. Diğer iki yavrusunu yakalayamadık ama sütten kesilmiş oldukları için daha sonra onları da götürürüz diye düşündük. Sonra kedileri alıp lokantaların çok olduğu bir yere bıraktık. Ama şu an vicdanım hiç rahat değil. Sizce yanlış bir şey mi yaptık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gopek

• quote:

Orijinalden alıntı: chealin

Arkadaşlar bi fikir verin. Bahçeli bir evde oturuyorum komşumuzun kedileri vardı. Bahçeler yan yana olduğu için kediler bizim bahçemize alıştılar. Kedilerin biri sürekli eve girip mutfağı karıştırıyordu. Biz de bu durumdan rahatsız olduğumuz için komşuya söyledik. Onlar da dedi ki kediyi ve yavrularını başka bir yere götürelim. Biz de tamam dedik ama bunlardan bir daha ses çıkmadı. Biz de bu sabah o kediyi ve bir yavrusunu kutuya koyduk. Diğer iki yavrusunu yakalayamadık ama sütten kesilmiş oldukları için daha sonra onları da götürürüz diye düşündük. Sonra kedileri alıp lokantaların çok olduğu bir yere bıraktık. Ama şu an vicdanım hiç rahat değil. Sizce yanlış bir şey mi yaptık?

Geri alın onları, ayırmayın annelerinden. Gerekirse eğitin kedileri mutfağa girmeme konusunda. Ya da kapatma imkanınız varsa mutfağın kapısını kapatın.

• Geri getirin bence. Mutfağın ortasına ve balkona yemek bırakın eğer mutfağa gelirse balkonu işaret edip kızın belki anlar da mutfağa gelmez.
  • Hem yavrularını ayırmışsın, hem yerlerinden etmişsin. Kedileri bul ve geri getir.

• Onlara bunun onur kirici bir davranis oldugunu soylemeliydin o zaman girmezlerdi mutfaga.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılır mı bu dengesiz misiniz ?
  • bahçeli eviniz var ve yavru kedileri uzağa bırakıp gidiyorsunuz
  • E bir zahmet vicdanınız rahat olmasın!!! Lütfen geri koyduğunuz yere bakın Annelerinden ayırmayın yavrularını
  • Geri aldım yavrusuyla birlikte eve götürüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.