Şimdi Ara

kedim yavrularını başka bir yere taşımış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu bırakmıştım normalde. bunu söylemek için tekrar geldim.

kedileri eve alamıyorum annem istemediği için. bir iki senedir apartmanın önünde yaşıyor kedi. benim kedim olmayabilir ama ben besliyorum kediyi. çok uzaklarda olsa bile beni gördüğü an yanıma koşuyor kedi. aramızdaki bağ güçlü yani normalde. üç tane yavrusu olunca arka bahçeye kutu ile ev yaptım kalmaları için. bir aydır stres, depresyon ile mücadele etmemi sağlıyorlardı yavrular. bu sabah yerinde olmadıklarını gördüm. ufak çocuklar sürekli rahatsız ettiği için götürmüş sanırım yavrularını. sabah anne kediyi takip etmeyi denedim ancak çevresi tellerle çevrili ve kilitli bir yere girdi. ardından ilerleyip kayboldu, nereye gitti göremedim.

yaşamak için bahane aradığım günler bunlar. forumu da insanlardan uzaklaşıp stresi azaltmak için bırakmıştım zaten. şimdi ise yavru kedileri bir daha göremeyeceğim gerçeğini sindirmeye çalışıyorum. gel de sövme böyle hayata...

kedim yavrularını başka bir yere taşımış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Is bu noktaya geldiyse yakında boşanma tebliğ kağıdını bekle, eğer savunmanı iyi yaparsan bi ihtimal yavrulardan biri sende kalabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanoğlu rahat bırakmamış yine sokaklar kedi dolu al bir poşet mama hem besle hem sev.
    Psikolojin düzelir,stresin geçer...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belediyeden zorla bi beş kilo falan kedi maması almayı başarabilmiştim bitti o da. onun dışında durumum yok hocam öğrenciyim. yemekten kalanları çöpün yanına döküyorum köpekler gelip yiyor arada. mama vereceğim sırada sevme amaçlı kedi köpek bulabilmek için saat gece bir civarı sokak sokak dolaştığımı bilirim. kendi evime bi geçeyim, o zamana kadar yaşarsam ve maddi açıdan rahatlamanın bir yolunu bulabilirsem, ilk işim barınaktan annesiz yavru kedi sahiplenmek olacak. bulamazsam da yetişkin veya direkt anneleriyle beraber tüm aileyi sahiplenirim. barınakta daha rahat yaşadıklarını düşünürdüm eskiden. nasıl bir yer olduğunu kendi gözümle gördükten sonra bu düşüncemden vazgeçtim...

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Durumun olduğunda yaparsın zaten.

Bu cahiller vicdansızlar diyor ya hayvanlar barınaklara toplantıların diye.Almanyadaki gibi olsa bizim barınaklarımız tabiki toplatılsın.Hayvanlar rahat eder orda.

Ama burası Türkiye bazı barınaklarda hayvanları toplu zehirleyip,öldürüp gömüyorlar.Ölüleri çöp kamyonlarında presleyip bir yere atıp gömerler.Belediyeler toplayıp başka ilçeye ormana atıyor.Bunların internette resmi görüntüsü haberi ,görgü tanığı herşeyi var.

En iyi barınaklarda bile yer sıkıntısı,personel,mama sıkıntısı,temizlik vs...sıkıntısı var bunları saymıyorum bile.

Hayvan düşmanı olmasa bile, cahilliğinden hayvanlar barınaklara toplatılsın diyenler var içlerinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 26 Nisan 2022; 21:58:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    yaaaa köpekler kedi yiyorlar mıydı :( bizim buradakiler kedilerle iç içe yaşıyorlar. kediye saldıran köpek insana da saldırır. Allah korusun hocam çevredeki ufak çocukları. üzüldüm sizin adınıza da. öyle bir şeyle karşılaşsam bir daha kendime gelemezdim herhalde :(

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Malesef gece sahur vakti dışardan gelen köpekler epey bi gelemedik kendimize. Evet saldırıyorlar vahşiler. Çok sağolasın acımızı paylaştığın için

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.