Şimdi Ara

kedim ölmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar. Bu sabah 6 civarı uyandım kedimin mama ve suyunu kontrol edip yattım. 8 civarı uyandığım da kedi yoktu ve her yer dağılmıştı çiçek saksıları devrilmişti. Direk aklıma camdan atlamış olması geldi heryeri kontrol ettim kedi yoktu. Sonra değişik bir hırıltı sesiyle buzdolabının arkasında buldum çıkardım kediyi fakat felç geçirmiş gibiydi ağzından salya damlıyordu direk su ve mama yedirmeye çalıştım tepki veremiyordu. göz bebekleri çok büyüktü ve ışığa tepki vermedi hemen apar topar veterinere yetiştirdim kediyi 8:30 gibi geldi veteriner aramam üzerine direk birkaç iğne vurdu fakat çok hırçındı ve titremesi vardı ardından oksijen odasına yatırıldı.

veteriner büyük ihtimalle zehirlenmiş diyor röntgen ve kan tahlili alacaklar. Evimde çiçek olup olmadığını sordu devirdiği saksıda kılıç çiçeği vardı ve kemirmiş çiçeğimi onun zehirleyebileceği söylendi.

sizlere sorum şu daha öncesinde yaşayan var mı böyle bir şey? Ne yapmam gerekiyor?

edit: nefes alması zordu ve nefes borusunun şiştiğini de belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mans not hot -- 4 Temmuz 2019; 15:44:22 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Gecmis olsun durum nedir?
    Kusura bakmayın yeni görüyorum yanıtınızı. Öncelikle teşekkür ederim. Hocam veteriner herşeye rağmen kurtaramadı ciğer ve karaciğeri iflas etmiş bu konuyu açtığım gece saat 2 3 civarların da veteriner sağolsun aradı direk ilk müdahaleyi yaptı o gece evine de gitmedi kedim için fakat maalesef öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Geçmiş olsun, kediniz kaç yaşındaydı?
    6 aylıktı hocam

Maalesef yapacak bir şey yok, tekrar geçmiş olsun diyorum..

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

O zaman genetik bir sorun olsa gerek: Biraz önce kardeşimle konuştuğumda onun da sahiplendiği yavru kedi tüm Vet. desteğine rağmen hayatta kalamamış.

Maalesef yapacak bir şey yok, tekrar geçmiş olsun diyorum..
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 20 Temmuz 2019; 5:10:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Basin sagolsun, ben de 4 yasindaki kedimi oyle kaybettim, kalbi bitti hayvanın ne yazık ki.

başınız sağolsun hocam kedinin ölmesi üzücü oluyor evden birisi gibi alışıyor insan bir süre sonra

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Çok üzüldüm. Benim kedim de sürekli bulduğu çiçeği otu kemiriyor, umarım böyle bir şey başımıza gelmez. :(
    Hill's Pet Nutrition
    Toksik saksı bitkileri | Hill's Pet
    https://www.hillspet.com.tr/cat-care/routine-care/house-plants-toxic-to-cats

kediler için zehirli çiçekler hocam umarım zehirlenmez

• mans not hot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.