Şimdi Ara

Kedim hakkında zor durumdayız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki hatırlarsınız yaralı bi kedi almıştık bacağında pilatin vardı dişi kedi iyileşinceye kadar bizde durar dedik ve iyileşti ama nereye bırakacağız bilmiyoruz eve çok alıştı sokağa bıraksak belki yapamaz evde dursa ayrı bi dert çünkü evde erkek kedim var heralde bunlar çiftleşti tam emin değiliz dişi kedi 3 aylık falan hamile kalırmı bilmiyorum ama karnı acayip şişmiş hamile olabilirmi bilmiyorum ama bize geldi geleli çok fazla mama ve yemek yiyo ondanda şişmiş olabilir karnı taş gibi annem diyoki bu kedi narkoz aldı doğurursa sakat bebekleri olur falan ayrıca çok tüylü hepimizin boğazında acayip bi tüy var annem sabah temizlik yaptı acayip bi şekilde heryerden tüy çıktı yani bize her yönden olumsuz ne yapıcaz biz bu kediyi sokağada bırakmak tuhaf geliyo bana evde duruncada çok kötü bi durum ne yapmalıyız yardım edermisiniz

• 1-Yavruluğunu evde geçirmiş, sokağı doğru düzgün bilmeyen bir kedi dışarıda ne yazık ki hayatta kalamaz. Öldürmekle eş değerdir.
    2- 3 aylık kedi hamile kalmaz.
    3- Narkoz alan kedi sakat doğum yapmaz.
    4- Ekinokok parazitini kapmadığı sürece tüyünün hiç bir zararı yok. Ekinokok'tan korunmak için kedinize düzenli olarak 3 ayda bir iç parazit uygulaması yaptırmalısınız. 5-10 liralık bir hapını alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz.
    5-İlla dışarı salacağım diyorsanız internette çeşitli sitelerde ilanlar açabilirsiniz. Bu yöntemle çoğu kişi er-geç hayvanını sahiplendirebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

1-Yavruluğunu evde geçirmiş, sokağı doğru düzgün bilmeyen bir kedi dışarıda ne yazık ki hayatta kalamaz. Öldürmekle eş değerdir.
    2- 3 aylık kedi hamile kalmaz.
    3- Narkoz alan kedi sakat doğum yapmaz.
    4- Ekinokok parazitini kapmadığı sürece tüyünün hiç bir zararı yok. Ekinokok'tan korunmak için kedinize düzenli olarak 3 ayda bir iç parazit uygulaması yaptırmalısınız. 5-10 liralık bir hapını alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz.
    5-İlla dışarı salacağım diyorsanız internette çeşitli sitelerde ilanlar açabilirsiniz. Bu yöntemle çoğu kişi er-geç hayvanını sahiplendirebiliyor.

saol allah razı olsun bunları söylüycem evdekilere
  • Bence kesin hamile burakmayın bı yere yazık gunah elinizle karnını hafif bastırırsanız eger dediginiz kadar sismis ve meme ucları buyumusse hamiledir ve narkoz seyine gelirsek benim kedim 2 kere hemoroid ameliyatı oldu hamileyken allaha sukur bir yaramazlık yok 4 tane nurtopu gibi kerata dogurdu

Edit: anlamadım bu arada kedi 3 aylıksa hamile kalmaz 10 cu aydan sonra risk teskil ediyor benm yavrunun biri kedi kısırlastırma vakti geldi onunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 6 Şubat 2013; 5:07:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

Bence kesin hamile burakmayın bı yere yazık gunah elinizle karnını hafif bastırırsanız eger dediginiz kadar sismis ve meme ucları buyumusse hamiledir ve narkoz seyine gelirsek benim kedim 2 kere hemoroid ameliyatı oldu hamileyken allaha sukur bir yaramazlık yok 4 tane nurtopu gibi kerata dogurdu

Edit: anlamadım bu arada kedi 3 aylıksa hamile kalmaz 10 cu aydan sonra risk teskil ediyor benm yavrunun biri kedi kısırlastırma vakti geldi onunda :)

kusura bakma 2 gün olmuş yazdığındanda

şimdi bu kedi de bit vardı annemler güzelce 2 kedimizide ilaçladı iğrenç kokuyodu :) yanıma falan yaklaştırmıyodum sonra annem bi güzel yıkadı 2sinide pamuk gibi oldular çok tatlı kokuyo annem heralde istemeye başlıycak bilmiyorumda şimdi hamile kedi fotoğraflarına bakıyorum karnı aşağı doğru çökmüş bizimkisi taş gibi çökmemiş çok sert meme uçları biraz büyük diğer erkek kedime nazaran ama çok pembe değil.4.katta oturuyoruz bahçemiz falan olsa annem doğursun istediği kadar diyoda işte geçen gün kapıyı açtım annem gelmişti hemen aşağı kata falan indi koşarak gitmek mi istiyo anlamadım şu ilan sitelerinden bi kaç örnek verebilrmisiniz biliyorsanız belki almak isteyen çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: JrUnLucky

quote:

Orijinalden alıntı: loses

Bence kesin hamile burakmayın bı yere yazık gunah elinizle karnını hafif bastırırsanız eger dediginiz kadar sismis ve meme ucları buyumusse hamiledir ve narkoz seyine gelirsek benim kedim 2 kere hemoroid ameliyatı oldu hamileyken allaha sukur bir yaramazlık yok 4 tane nurtopu gibi kerata dogurdu

kusura bakma 2 gün olmuş yazdığındanda

şimdi bu kedi de bit vardı annemler güzelce 2 kedimizide ilaçladı iğrenç kokuyodu :) yanıma falan yaklaştırmıyodum sonra annem bi güzel yıkadı 2sinide pamuk gibi oldular çok tatlı kokuyo annem heralde istemeye başlıycak bilmiyorumda şimdi hamile kedi fotoğraflarına bakıyorum karnı aşağı doğru çökmüş bizimkisi taş gibi çökmemiş çok sert meme uçları biraz büyük diğer erkek kedime nazaran ama çok pembe değil.4.katta oturuyoruz bahçemiz falan olsa annem doğursun istediği kadar diyoda işte geçen gün kapıyı açtım annem gelmişti hemen aşağı kata falan indi koşarak gitmek mi istiyo anlamadım şu ilan sitelerinden bi kaç örnek verebilrmisiniz biliyorsanız belki almak isteyen çıkar

Ben kedimi eve alıstırdım hıc dısarı cıkmıyor hamıle kedi fotolarına deginecek olursak elinizle karnını bıraz fazla sıktırmadan mıncıklayın zaten bira göbegi gibi oluyor hamile olunca ve meme ucları cok belirgin sekilde cıkıyor yagrın gece atabilirsem kendi kedimden cekilmis fıtoları paylasıcam

Edit : evet yumos gibi kokuyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.